Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Με ομάδα πατατοπαραγωγών και κτηνοτρόφων συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αμυνταίου…

  Συνάντηση με πατατοπαραγωγούς και κτηνοτρόφους της περιοχής του Δήμου Αμυνταίου, είχε ο Δήμαρχος, Μάκης Ιωσηφίδης.
  Οι παραγωγοί ενημέρωσαν το Δήμαρχο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω του παγετού και ζήτησαν τη συνδρομή του για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Αϊ στο διάολο κι εσείς και τα δανεικά σας…

   Δεν περιμένω από το παλικάρι της Goldman Sachs, ούτε από τον γιό της Μαργαρίτας, από αυτόν που μένει περιμένω να ακούσω τούτη την παράφραση της ρήσης του ΕΘΝΙΚΟΥ ΗΓΕΤΗ Τάσσου Παπαδόπουλου «Εἶμαι πρόεδρος, εἶμαι πλούσιος, ἔχω καρκίνο, δὲν πρόκειται νὰ κάνω πίσω! Στ’ ἀρχίδια μου και το περιμένω από αυτόν εγώ και ολάκερη η Ελληνική Φυλή για ένα και μόνο λόγο, γιατί κάποτε είπε τα πράγματα με τό όνομα τους για τα αδέρφια μας στην Βόρειο Ήπειρο.
  Αϊ στον αγύριστο κι εσείς και τα δανεικά σας…

Πότε θα σημάνουν ξανά οι καμπάνες! (video)

  Που φτάσαμε.... να αναπολούμε τη χούντα.... κρίμα... γιατί δακρύζω κάθε φορά που  βλέπω αυτό το βίντεο...
  Κάποτε ο Έλληνας είχε το κεφάλι ψηλά στον αγώνα... και αυτοί που ήταν στα σίδερα και αυτοί που ήταν στο χώμα... για την λευτεριά... Πότε θα σημάνουν ξανά οι καμπάνες! ΠΟΤΕ; Αυτό το χώμα είναι μόνο δικό μας!

Όταν αλλάξει η κατάσταση, κάποιοι πρέπει ν’ αλλάξουν χώρα…

  Κάποτε, όχι και πολλά χρόνια πίσω, ήμασταν περήφανοι που στην χώρα μας και στις πόλεις μας δεν συναντούσε κανείς άστεγους και εξαθλιωμένους ανθρώπους. Σπάνια βλέπαμε ανθρώπους να κοιμούνται στο μετρό και στα παγκάκια και να τυλίγονται με χαρτόκουτα. Οι εικόνες αυτές μας ήτανε γνωστές κυρίως από τα έργα τα αμερικάνικα. Τα βλέπαμε και λέγαμε ''στην χώρα μας όλοι έχουν ένα σπίτι''.
  Τα πράγματα άλλαξαν όμως. Η φτώχεια και η εξαθλίωση μας χτύπησαν την πόρτα.

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Αμυνταίου ενθύμιο… (video)

«Άρωμα άλλων εποχών»...
  Κοιτώντας τις παλιές φωτογραφίες καταλαβαίνεις πόσο άλλαξε το τοπίο γύρω σου. Τα πρόσωπα στη νεαρή τους ηλικία, μεγάλωσαν, γέρασαν, πρόσωπα που δεν υπάρχουν πια.
Στιγμές ζωής. Σκέφτεσαι ότι θα μπορούσες να ζούσες τότε, στα παλιά τα χρόνια, που πιθανόν να ήταν όλα ξένοιαστα, σε αντίθεση με σήμερα... 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Δελτίο καιρού από την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας…

  Σταδιακή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στη Δυτική Μακεδονία από σήμερα Δευτέρα 30-1-2012, σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ.
  Το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού για σήμερα Δευτέρα 30-1-2012 και αύριο Τρίτη 31-1-2012, θα είναι η περαιτέρω πτώση της Θερμοκρασίας, ασθενείς χιονοπτώσεις σε ορεινές περιοχές και παγετός που τοπικά θα είναι ολικός.

Συμμετοχή του Δημάρχου Αμυνταίου και Προέδρου του Δικτύου Ενεργειακών Δήμων, Μάκη Ιωσηφίδη, στο συνέδριο της ΚΕΔΕ…

  Στις εργασίες του συνεδρίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.), στην Κομοτηνή, συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμυνταίου και Πρόεδρος του Δικτύου Ενεργειακών Δήμων, Μάκης Ιωσηφίδης, που πραγματοποίησε ομιλία με θέμα «Δίκτυο Ενεργειακών Δήμων».

Πανελλαδικές εξετάσεις 2012...


Προγραμματισμός, υποβολή αίτησης – δήλωσης συμμετοχής και το πρόγραμμα Πανελλαδικών εξετάσεων 2012...

Ασταμάτητες οι Γυναίκες του «ΑΜΥΝΤΑ»…

  Τα κορίτσια του Αμύντα πιστοποίησαν ότι βρίσκονται σε ανοδική πορεία, μετά και την άνετη εκτός έδρας νίκη τους επί του Αίαντα Κοζάνης με 20-30.
  Οι παίκτριες του Αμύντα επέβαλλαν από τα πρώτα λεπτά του αγώνα τους δικούς τους κανόνες στον αγωνιστικό χώρο  και προηγήθηκαν με 0-5 ( στο 14λεπτό).

«Αυτοκτόνησε» ο ΑΜΥΝΤΑΣ…

  Όπως μαρτυρούν τα αποτελέσματα του 2012, η νέα χρονιά δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα του Αμύντα Αμυνταίου που μετράει 2 σερί ήττες από τον Α.Ο.Α. Καστοριάς και ΑΟΔ Θερμαϊκού, με συνέπεια το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής του Β’ Υποομίλου του Βορρά να ξεκινάει από το σημείο μηδέν, καθώς 4/5 ομάδες ισοβαθμούν με 6 βαθμούς και πλέον τα πάντα μένουν ανοιχτά για τις θέσεις τόσο των πλει-οφ όσο και των πλει-αουτ.

Ήττα για τις νεανίδες του Μ.Π.Σ. Φιλώτα…

  Η ομάδα νεανίδων του Φιλώτα ΜΠΣ στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος νεανίδων της Ένωσης Δυτικής Μακεδονίας, που έγινε σήμερα στο ΔΑΚ Αμυνταίου, ηττήθηκε με σκορ 25-29 από την αντίστοιχη ομάδα του Φ.Σ. Εθνικού Κοζάνης.

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Ο Γιώργος Λιάνης για τον Γρηγόρη Λαμπράκη και Γιώργο Τσαρουχά…

Ομιλία Γιώργου Λιάνη στην Ολομέλεια της Βουλής στις 26 Ιανουαρίου 2012, ειδική ημερήσια διάταξη στη μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη και του Γιώργου Τσαρουχά για τα 100 χρόνια από τη γέννησή τους. 
"Κύριε Πρόεδρε, είμαι βαθιά συγκινημένος. Είμαι ένας τυπικός εκπρόσωπος της γενιάς του «114», της ξεσηκωμένης γενιάς, την οποία σφράγισε στην κυριολεξία με τον αγώνα του και το θάνατό του ο Γρηγόρης Λαμπράκης. Το ίδιο έκανε και ο Γιώργος Τσαρουχάς.

Άλλη μια εύκολη νίκη σημείωσε η ομάδα του Μ.Π.Σ. Φιλώτα…

  Άλλη μια εύκολη νίκη σημείωσε η ομάδα του Φιλώτα ΜΠΣ, στον αγώνα  που διεξήχθη στο ΔΑΚ Φλώρινας για την 3η αγωνιστική της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, ενάντια στον ΑΜΣ «Μέγα Αλέξανδρο» Φλώρινας, με σκορ 20-36.
  Το παιχνίδι ήταν πολύ όμορφο, με γρήγορο ρυθμό και με ωραίες φάσεις και από τις 2 ομάδες, ιδιαίτερα όμως η ομάδα μας, η οποία έκλεψε πολλές φορές την μπάλα και πέτυχε πολλά γκολ με αιφνιδιασμό.

«Ποιος έχει κρίση στην Ελλάδα;» (video)...

Ακούστε τι λέει ο «αδιάβαστος», αυτός που σήμερα κάνει -κλαίγοντας σχεδόν- αυτοκριτική και φοβόμαστε μήπως κάνει και ...χαρακίρι, δηλαδή, ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ!!! Ο πιο άξιος για αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να συνεχίσει την παράδοση που έχουν δημιουργήσει οι προκάτοχοί του...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

«Ειρήνη είναι…»

  Η Φωτογραφική Ομάδα «Ροές» της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας σας προσκαλεί  στα εγκαίνια της Ομαδικής Έκθεσης των βραβευμένων φωτογραφιών του 3ου Διεθνούς Διαγωνισμού Φωτογραφίας «Ειρήνη είναι…» με τίτλο «Ανθρώπινη Πολυμορφία».

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Υποκρισία ή Δικαίωση…

Του Γιάννη Σ. Αδαμίδη

  Αργά, προχθές το βράδυ, ακούστηκε η είδηση: έχασε την μάχη με τη ζωή ο γνωστός Έλληνας σκηνοθέτης Θεόδωρος Αγγελόπουλος, σε ηλικία 78 ετών, μετά από ατύχημα, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της τελευταίας του ταινίας η “Άλλη Θάλασσα”.

«Κοκκινίζει» η Περαία…

  Αρκετοί φίλαθλοι του ΑΜΥΝΤΑ αναμένεται να βρεθούν τη Κυριακή 29/1 στο κλειστό της Περαίας για το παιχνίδι των ανδρών με τον ΑΟΔ Θερμαϊκού, με το οποίο κλείνει η αυλαία της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής.

Η μοναξιά της επανάστασης…

Ο Λουκάνικος στο Σύνταγμα, 22/1/2012, ώρα 17:00+κάτι ψιλά. Περιμένοντας…

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Θοδωρής Ρακόπουλος: «Ταξίδι στο κέντρο της γης ή από το Κουρδιστάν στο Αμύνταιο»..

Ο πολυβραβευμένος Αμυνταιώτης ποιητής Θοδωρής Ρακόπουλος 
και ο Θόδωρος Αγγελόπουλος…

Αν δεν υπάρξει λαϊκή αντίδραση πριν τις υπογραφές, χαθήκαμε…

  Μας τρομοκρατούν με την χρεοκοπία, η οποία έτσι κι αλλιώς έχει ήδη συντελεστεί, αλλά μας αποκρύπτουν τη σκλαβιά που μας ετοιμάζουν. Μας εκβιάζουν με επιστροφή στη δραχμή, αλλά μας αποκρύπτουν πως έτσι κι αλλιώς (εκτιμούμε) αυτό θα γίνει.
  Τώρα πρέπει να υπάρξει λαϊκή αντίδραση. Τώρα πριν τις υπογραφές του PSI, του νέου μνημονίου και της νέας δανειακής σύμβασης.

«Θεέ μου, ας φτάσει το ελικόπτερο 5 λεπτά αργότερα» ( Ευχή αναγνώστη)

  «Όπως στρώνεις κοιμάσαι», «πέμπτη θέση στις δημοσκοπήσεις και πολύ μας είναι», «δεν ξέρω αν θα φτάσουμε ως ΠΑΣΟΚ στις εκλογές» είπε σήμερα στον Χατζηνικολάου (real fm) ο Κουκουλόπουλος στα πλαίσια της ομαδικής ...αυτοκριτικής - παράκρουσης, που εκδηλώνεται τελευταία, σε μερίδα μεγαλοστελεχών στο «Δελφινάριο»!!!

Ο δήμαρχος Πρεσπών για το περιστατικό λαθροθηρίας...

  Ο δήμαρχος Πρεσπών Βασίλης Τσέπας, φέρεται ότι συμμετείχε σε ομάδα κυνηγών που κυνηγούσε παράνομα σε περιοχή της Πρέσπας και εντοπίστηκε από φύλακα του Φορέα Διαχείρισης.
  Ο δήμαρχος Πρεσπών μιλώντας στην ΕΡΑ Φλώρινας, έδωσε διευκρινίσεις για το περιστατικό, λέγοντας πως δεν κυνηγούσαν σε σημείο που απαγορεύεται και, κακώς το θέμα πήρε τέτοιες διαστάσεις. «Όλα θα αποδειχθούν» τόνισε ο κ. Τσέπας «και η αλήθεια στο τέλος θα φανεί.

Η αποκάλυψη που σας υποσχεθήκαμε…

Δείτε δύο από τα μέλη των λαθροκυνηγών στη Πρέσπα…

Ενθύμιο Αμυνταίου: "O μπάρμπα Σταύρος και το κουτούκι του, μια ταβέρνα – μουσείο"…

Η μνήμη, όταν λειτουργεί σε παλιές αναφορές, σκαρώνει παράξενα παιχνίδια. Το γενικό χάνεται μέσα στον χρόνο και ξεπηδά το ειδικό, το μεμονωμένο. Και τότε μοιάζει με ένα σιωπηλό ναρκοπέδιο, που ξαφνικά σκάει μια νάρκη μέσα μας και μας τρομάζει.

  Στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Αμύνταιο, (απέναντι από τον Σιδηροδρομικό σταθμό), βρισκόταν το «κουτούκι του Μπάρμπα Σταύρου»

Ακάθεκτο το ΠαΣοΚ! Μπαίνει τελικά στη Βουλή…

  Ήδη έφτασε στο 12 %!!! πέρασε δηλαδή, Καρατζαφύρερ, Οικολόγους και Ντόρα!!!   Απειλεί πλέον τα ...μεγάλα κόμματα, τα οποία σκέφτονται να βάλουν όριο εισόδου στη βουλή το 12 % για να σταματήσουν την επέλασή του και να το αναχαιτίσουν... Πανηγυρισμοί παντού.

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Υλοποίηση του προγράμματος Leonardo da Vinci στο Δήμο Αμυνταίου…

  Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αμυνταίου (ΔΗ.Κ.Ε.Α.) του Δήμου Αμυνταίου, ανακοινώνει προς τους δημότες του Δήμου την έναρξη υλοποίησης του εγκεκριμένου Προγράμματος  Δια Βίου Μάθησης – Leonardo da Vinci 2011, Δράση Κινητικότητα, με τίτλο «Δεξιότητες για Βιώσιμο Τουρισμό».

Για χαβούζα προορίζουν τη Βεγορίτιδα…

Ο λιγνίτης απειλεί τη λίμνη Βεγορίτιδα και το συνονθύλευμα κυβέρνηση(!) και την υγεία μας…

Δείτε τον λόγο που δεν διάβασε το μνημόνιο ο Χρυσοχοϊδης…

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο Θόδωρος Αγγελόπουλος…

  Κατέληξε το βράδυ της Τρίτης, στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν έπειτα από τροχαίο, ο μεγάλος Έλληνας σκηνοθέτης Θεόδωρος Αγγελόπουλος. Ενώ επιχειρούσε να διασχίσει τον δρόμο, λίγο πριν από τις 7 το απόγευμα της Τρίτης, στη Δραπετσώνα, παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα που οδηγούσε ειδικός φρουρός ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας.
  Ο 77χρονος σκηνοθέτης βρισκόταν στον περιφερειακό δρόμο της Δραπετσώνας για γυρίσματα του τελευταίου μέρους της τριλογίας του με τίτλο «Η άλλη θάλασσα».

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Σοκ Χρυσοχοϊδη: «Τι; Είμαι γραμμένος στο ΠΑΣΟΚ;»...

  Μια σπάνια τηλεοπτική στιγμή έζησαν όσοι παρακολούθησαν τη σημερινή συνέντευξη του υπουργού Ανάπτυξης M. Χρυσοχοϊδη, ο οποίος κατέρρευσε μόλις ανακάλυψε ότι είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ!
 Η έκφραση του υπουργού Ανάπτυξης, μόλις συνειδητοποίησε πως είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ (του οποίου μόλις είχε παραδεχθεί πως δεν είχε καν διαβάσει το καταστατικό), είναι σχεδόν αδύνατον να περιγραφεί:
Ο "κοινός στόχος" των Δημάρχων Βασίλη Τσέπα - Μάκη Ιωσηφίδη
Έχει καμία διαφορά;

  Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης παραδέχτηκε σήμερα ότι δεν το είχε διαβάσει το Μνημόνιο. 
Τα ΜΑΤ τουλάχιστον το είχαν διαβάσει; 
Θα πρέπει επιτέλους να μάθουμε αν μας έδερναν για προσωπική ευχαρίστηση ή από άποψη...

Για όσους ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΝ το Μνημόνιο: ...'ντάξει, δεν τρέχει και τίποτα...(video)

...δε χάλασε κι ο κόσμος. Μεγάλο το ...βιβλίο, δεν είχε και ...εικόνες να κοιτάτε, σας καταλαβαίνω. Σάμπως κι αν το διαβάζατε, πάλι δεν θα το ψηφίζατε;;; Γι' αυτό σας λέω, 'ντάξει... Απλά, σας έχω την ...εναλλακτική.
  Διαβάστε το παρακάτω κείμενο, που είναι ΜΙΚΡΟ και ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ και οφείλετε να το ξέρετε... Όταν μάλιστα αρχίσει το ...μακελειό (που είπε κι ο Λοβέρδος), θα τ' ακούτε συνέχεια... 
  Γι' αυτό σας λέω, μάθετε αυτό, εμπεδώστε το και ...πατσίσαμε... (προς ώρας, δηλαδή)… ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

«Του βγάζουμε το καπέλο»…

Δώρισε τον μισθό του στο Κέντρο Υγείας ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Ο Νίκος Παπαχρήστου για το χρέος της Δ.Ε.Τ.Ε.Π.Α. προς τη Δ.Ε.Η…

  Με αφορμή δημοσιεύματα που αφορούν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές παρελθόντων ετών της Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεθέρμανσης Ευρύτερης Περιοχής Αμυνταίου προς την Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, ύψους 1.800.000 ευρώ, ο Πρόεδρος της, Νίκος Παπαχρήστου με σκοπό την ενημέρωση των Δημοτών του Δήμου Αμυνταίου για το ποια είναι στην πραγματικότητα η υφιστάμενη κατάσταση, αναφέρει:

«Έσπασαν το ρόδι» οι παίδες του ΑΜΥΝΤΑ…

  Μπορεί το παιδικό τμήμα να μην είχε το ιδανικό ξεκίνημα που πολλοί προσμένανε (2/2 ήττες), όμως το συγκρότημα του Ζαφείρη Μπεκερίδη φαίνεται πως σταδιακά αποκτά την αγωνιστική ταυτότητα που του έλλειπε στις προηγούμενες αναμετρήσεις και την ανέδειξε στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με την Ακαδημία Φλώρινας.

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Ποτέ να μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Χαλάρωσε ρε μακελάρη…

«Όποιος πειράξει τον Παπανδρέου θα γίνει στη χώρα μακελειό»! πρόλαβε να πει ο «Μπουμπούκος» του ΠαΣοκ.
  Έπρεπε να μας εξηγούσε όμως που θα βρίσκεται την ώρα του μακελειού αυτός και οι «σύντροφοι» του.
  Γιατί όντως μακελειό θα ΓΙΝΕΙ!!! Και τότε... τρεχάτε ποδαράκια μου να μην σας πιάσει ο κώλος μου....

Καραμπινάτο…

 


Please wait charging…

Ανεξέλεγκτη πλέον η δράση των λαθροθήρων στο Εθνικό Πάρκο Πρεσπών, καταγγέλλουν οι περιβαλλοντικές οργανώσεις…

  Η ανεξέλεγκτη δράση των λαθροθήρων στο Εθνικό Πάρκο Πρεσπών έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Δεν πρόκειται πλέον για μεμονωμένα περιστατικά, αλλά για μόνιμη τακτική. Τελευταίο περιστατικό, στις 18 Ιανουαρίου, όπου Φύλακας του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Πρεσπών σε συνεργασία με Δασοφύλακα εντόπισε πολυπληθή ομάδα κυνηγών σε απαγορευμένη για την άσκηση θήρας ζώνη του Εθνικού Πάρκου και εντός της απαγορευμένης ζώνης των 500μ. από τα σύνορα Ελλάδας-ΠΓΔΜ.

22 Γενάρη 1995 – ημέρα μνήμης για τον «ΑΜΥΝΤΑ» Αμυνταίου… (video)

  Πέρα από τις χαρές και τις συγκινήσεις, ο αθλητισμός έχει και τις δραματικές του πτυχές. Ήταν 22/1/1995 όταν γράφτηκε η πιο «μαύρη» σελίδα της 52χρονης ιστορίας του «ΑΜΥΝΤΑ» στο Κλειστό Γυμναστήριο Αμυνταίου. 
  Ένα παλικάρι 29 ετών, ο Άκης Δ. Καναργελίδης, από υπερβολική αγάπη προς το άθλημα και την ομάδα του, άφησε την τελευταία του πνοή αγωνιζόμενος για την αθλητική ιδέα.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Καταιγιστική η γυναικεία ομάδα του ΑΜΥΝΤΑ, συνέτριψε την Ακαδημία Φλώρινας…

  Καταιγιστική ήταν η γυναικεία ομάδα του ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου που συνέτριψε την Ακαδημία Φλώρινας με 34 -10 για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, καταγράφοντας τη  2η σερί της νίκη στο γήπεδο της.

Η κοπή Βασιλόπιτας του Μ.Π.Σ. Φιλώτα… (video)

  Η κοπής της Βασιλόπιτας του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλώτα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 22 Γενάρη, στην αίθουσα του παλιού δημαρχείου Φιλώτα.
 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Το μεγάλο φαγοπότι και ο ρόλος του Γ. Παπακωνσταντίνου…

  Έχουμε μείνει στην κυριολεξία άφωνοι με τα όσα αποκαλύπτονται συνέχεια σε βάρος του υπουργού Γ. Παπακωνσταντίνου. Περισσότερο όμως έκπληκτοι έχουμε μείνει γιατί δεν υπάρχει η παραμικρή αντίδραση!!!
  Εδώ αρχίζουμε πια να αναρωτιόμαστε αν ο άνθρωπος δεν είναι υπουργός αλλά ένας απλώς μεσίτης που ανέλαβε να ξεπουλήσει την δημόσια περιουσία που με... αίμα και ιδρώτα απέκτησε ο ελληνικός λαός.

...Θα γίνει μακελειό!!! Λοβερδο-παπαρο-κινδυνολογίες...! (video)

«Σε μια τέτοια περίπτωση, αν δηλαδή πειράξει κανείς τον Γιώργο Παπανδρέου και βρεθεί κατηγορούμενος, θα γίνει μακελειό στην Ελλάδα»!!!
  Σιγά ρε μεγάλεεε!!! ποιός είσαι; Αλήθεια, κι’ από ποιούς θα γίνει μακελειό;;;
  Ποιός θα είχε αντίρρηση να δικαστεί για τα εγκλήματά του απέναντι στον λαό και στην χώρα που έκανε ο πιο μισητός πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης;
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Δεν έχουμε μόνο πληθωρισμό σε τιμές, αλλά και σε πλεονάζοντες τιτλούχους…

(Γράφει ο πάροικος, στην έντυπη
έκδοση του ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ)

  Ενάντια στη γενική θεωρία της οικονομίας, ο πληθωρισμός δεν είναι πάντα κακός, π.χ. στην αγάπη. Μοιράζοντας αγάπη, αυξάνουμε τη χαρά στον άλλον/στην άλλη, χωρίς εμείς να χάσουμε τίποτα.

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Οι λίμνες μας, διαχρονική αξία κάτω απ’ τον ουρανό Νο.2 …(video)

Ένα μικρό οδοιπορικό της ομάδας του ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ στη λίμνη Πετρών…

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Οι λίμνες μας, διαχρονική αξία κάτω απ’ τον ουρανό Νο.1 …(video)

Ένα οδοιπορικό της ομάδας του ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ 
στις λίμνες Ζάζαρι και Βεγορίτιδα…

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Έμπρακτη στήριξη από το Υπουργείο Εσωτερικών για τα προβλήματα της κακοκαιρίας ζητά η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας…

  Την ανάγκη επιπλέον χρηματοδότησης τόσο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας όσο και των Δήμων, για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών που προέκυψαν από τις εξαιρετικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες του φετινού χειμώνα ζητά από τον Υπουργό Εσωτερικών Αναστάσιο Γιαννίτση ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής.

Μπερν μπέημπη μπερν, (πολιτιστική πρωτοπορία)... (video)

  Παρασκευή βράδυ, κρύο και παγετός, τίποτα δεν κινείται στο σοσιαλιστικό παράδεισο. Για αυτό αναλαμβάνω το κάψιμο της βραδιάς. Αφήστε στην άκρη ότι κάνετε και εξοστρακιστείτε. Γιατί μόνο ο πόνος είναι ανθρώπινος. Ναι. Αφήστε την αγάπη να μπει. Χτυπήστε την πόρτα του διπλανού πασόκου κωλόγερα που δεν πληρώνει το πετρέλαιο και βρίζει τους κουκουλοφόρους. Πιάστε τον από τους ώμους και φιλήστε τον στο στόμα με πάθος. Για το κόμμα, για την ελευθερία, για το σοσιαλισμό και τον Πύρρο Δήμα.

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Όχι λοιπόν… δεν βγάζω το σκασμό!

Σε ένα τσίρκο εγκλωβισμένοι 
να κοιτάμε σαν χαμένοι
τα κοράκια που πετάνε δυνατά χειροκροτούμε.
Μα το τέρας δεν χορταίνει 
θέλει όλη την οικουμένη
να είναι πάντα γερασμένη σιωπηλή 
και υπνωτισμένη...
 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...