Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

«Έσπασαν το ρόδι» οι παίδες του ΑΜΥΝΤΑ…

  Μπορεί το παιδικό τμήμα να μην είχε το ιδανικό ξεκίνημα που πολλοί προσμένανε (2/2 ήττες), όμως το συγκρότημα του Ζαφείρη Μπεκερίδη φαίνεται πως σταδιακά αποκτά την αγωνιστική ταυτότητα που του έλλειπε στις προηγούμενες αναμετρήσεις και την ανέδειξε στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με την Ακαδημία Φλώρινας.
   Ο Αμύντας επικράτησε με 26-20 της ομάδος του Τέλη Καζατζίδη, χάρις σε ένα ξέσπασμα που είχαν οι παίκτες του στο τελευταίο δεκάλεπτο, ενώ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ.

  Πλέον, η ομάδα  προετοιμάζετε για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Κοζάνης με στόχο να ανατρέψει  το σε βάρος της -8 της πρώτης αναμέτρησης.

Δεκάλεπτα: 5-4, 9-8, 11-11 (ημίχρονο), 15-15, 20-18,26-20
Διαιτητές: Γκούντας - Πήτας
ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ: (Ζ. Μπεκερίδης): Φωτόπουλος 5, Πετρίδης 6, Σουμελίδης (τφ), Τσαγκίδης, Λιάσης (τφ), Δουρμήσης 1, Γεωργίου 3, Τζόνι, Χατζηιωάννου 8, Τερζής, Καλαιτζίδης, Μπάντης.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: (Τ. Καζατζίδης): Παπαγεωργίου, Πραπαρεσης, Ντόβας 1, Ιωαννίδης 8, Γιαννόπουλος 6, Ζουρνατζίδης, Σουλιώτης 5, Καπλάνης, Αθανασίου, Καλτσος.
Δίλεπτες: 2 – 4, Πέναλτι:  2/2 – 1/1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.