Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Ασταμάτητες οι Γυναίκες του «ΑΜΥΝΤΑ»…

  Τα κορίτσια του Αμύντα πιστοποίησαν ότι βρίσκονται σε ανοδική πορεία, μετά και την άνετη εκτός έδρας νίκη τους επί του Αίαντα Κοζάνης με 20-30.
  Οι παίκτριες του Αμύντα επέβαλλαν από τα πρώτα λεπτά του αγώνα τους δικούς τους κανόνες στον αγωνιστικό χώρο  και προηγήθηκαν με 0-5 ( στο 14λεπτό).
  Οι γηπεδούχες προσπάθησαν να  αντιδράσουν παίζοντας ασφυκτικά στην άμυνα , όμως οι εύστοχες επιθετικές προσπάθειες του Αμύντα (με την Τζούλια Σκόδρα να φτάνει τα 8 γκολ) δεν τις επέτρεψαν να πάρουν την πρωτοπορία στο σκορ, με πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο +3 για λογαριασμό του συγκροτήματος του Αναστάση Παπαχρήστου (9-12).
  Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε  όπως ακριβώς άρχισε ο αγώνας, η υπεροχή του Αμύντα ήταν καθολική, με επιμέρους σκορ 1-7 από το 34-44, εκτόξευσε τη διαφορά στο +9 (11-20), βάζοντας τα θεμέλια για μια εύκολη επικράτηση  που διατήρησε την ομάδα του Αμυνταίου στην κορυφή της βαθμολογίας του 3ου Ομίλου της Β' Εθνικής.
  Η πρώτη σκόρερ του Αμύντα Τζούλια Σκόδρα σχολίασε: «Ήταν μια νίκη που ήταν αξίζαμε βάση της καλής απόδοσης που πιάσαμε στο  παιχνίδι.
  Αυτή είναι η 3η διαδοχική νίκη που πετύχαμε σε ισάριθμες αναμετρήσεις και εάν πραγματικά θέλουμε να έχουμε ανάλογη πορεία θα πρέπει να δείξουμε την αντίστοιχη συνέπεια και πειθαρχία και στις προπονήσεις»
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 0-5,5-7,9-12 (ημίχρονο), 11-18,15-21,20-30
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ράλλη Σ.-Ράλλη Χ.
ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ: (Α. Παπαχρήστου): Γιαπουτζή (τφ), Μπάντη 7, Γεωργιάδου 2, Παπαβασιλείου 3, Ρακοπούλου 5, Σκόδρα Τζ. 8, Εστέ, Σκόδρα Τ. 3, Μπόντε, Τσένκο 2, Γαλμπάδη.
ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ: (Α. Μιχαηλίδης): Τσιάμη Δημ., Σαββουίδη, Ιακωβίδου 5, Γρίβα 1, Σταθοπούλου, Παπαδοπούλου, Τσιάμη Δεσπ.. 1, Μανακίτσα 7, Τσαμπούρη, Πλιάκα, Κουτσουγιώτα, Γκούντιου 6, Πέτση.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3ης  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 20 - 36 ΜΠΣ ΦΙΛΩΤΑ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 16 - 35 Α.Ο. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 20 - 30 AMYNTAΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 3 ΑΓΩΝΕΣ:
1. ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ  6  
2. ΦΙΛΩΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 6
3. Α.Ο. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  4
4. ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ  2
5. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ  0
6. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 0

5 σχόλια:

  1. http://www.handball.org.gr/gr/scorestatsres.asp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή η ομάδα,αυτά τα κορίτσια,πάντα σηκώνουν στις πλάτες τους το Αμύνταιο,το σηκώνουν όσο ποιό ψηλάμπορούν και αυτό φαίνεται από τις μέχρι τώρα επιτυχίες τους.Μπράβο κοπελάρες,μπράβο λεβέντισσες που σαν τιτάνισσες κάνετε πολύ σοβαρά βήματα.Σας ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.......ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΩΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
    ΥΠΟΜΟΝΗ ΩΣ ΤΟΤΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΧΙ ΟΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ν' ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ!ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΙ.....ΤΟΣΟ ΠΡΕΜΟΥΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.