Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Τούρνες και κόκκινες πέστροφες ψάρευαν Αμυνταιώτες μετά την απογευματινή νεροποντή… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Μόνοι και αβοήθητοι, με τσουγκράνες και σκουπόξυλα στα χέρια, οι κάτοικοι της Ε. Βενιζέλου, στο κέντρο του Αμύνταιο, προσπαθούσαν επί ώρες να καθαρίσουν τα φρεάτια του δρόμου και να σώσουν την περιουσία τους από τα λιμνάζοντα νερά, μετά την απογευματινή βροχή.
  

  Μιλώντας στο ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ, πανευτυχής κάτοικος της περιοχής μας εξομολογήθηκε ότι έχει φάει «τα ψάρια της ζωής του», καταθέτοντας μάλιστα και την ανησυχία του γιατί τα τελευταία χρόνια, οι καραβίδες και τα χταπόδια …σπανίζουν!

  Το χρόνιο πρόβλημα στο συγκεκριμένο σημείο της κεντρικής οδού της πόλης –που αισίως κλείνει μια εικοσαετία- ναι, καλά διαβάσατε, δεν μπόρεσαν να το επιλύσουν όσοι δήμαρχοι εναλλάχθηκαν στην θέση του ανώτατου άρχοντα της πόλης –Θεοδωρίδης (μηχανικός), Ιωσηφίδης (εργολάβος)- αλλά ούτε και ο φαρμακοποιός Γ. Λιάσης βρήκε το φάρμακο για το πρόβλημα…

  Όπως και να ‘χει, η βροχή συνεχίζεται και η ανησυχία των εκεί κατοίκων είναι έντονη για το τι μέλη γενέσθαι τις επόμενες ώρες…


2 σχόλια:

  1. Καλα θα είναι περισκοπιο,να σοβαρευτείς και λιγο και να ασχολείσαι στα σοβαρα με θεματα,που απασχολουν τους κατοικους της περιοχης μας και όχι με ...........BLACK HUMOR!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. BLACK ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΟΣΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Ή ΝΑ ΣΟΥ ΠΛΗΜΜΥΡΊΖΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΠΑΩ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ ΑΛΛΑ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.