Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Μπερν μπέημπη μπερν, (πολιτιστική πρωτοπορία)... (video)

  Παρασκευή βράδυ, κρύο και παγετός, τίποτα δεν κινείται στο σοσιαλιστικό παράδεισο. Για αυτό αναλαμβάνω το κάψιμο της βραδιάς. Αφήστε στην άκρη ότι κάνετε και εξοστρακιστείτε. Γιατί μόνο ο πόνος είναι ανθρώπινος. Ναι. Αφήστε την αγάπη να μπει. Χτυπήστε την πόρτα του διπλανού πασόκου κωλόγερα που δεν πληρώνει το πετρέλαιο και βρίζει τους κουκουλοφόρους. Πιάστε τον από τους ώμους και φιλήστε τον στο στόμα με πάθος. Για το κόμμα, για την ελευθερία, για το σοσιαλισμό και τον Πύρρο Δήμα.
Πρώτα βουρτσίστε. Έπειτα ακούστε  7 φορές και χορέψτε με αυτό εδώ. Κόλαση δεν θέλουν;



  Αφού διώξετε όλα τα ρεφορμιστικά πνεύματα, αφού κάψετε όλες τις μικροαστικές τοξίνες, αφού ξεβουλώσετε τον καπιταλιστικά μπουκωμένο μηχανισμό ακοής σας τότε απλώστε τα χέρια στον ουρανό και φωνάξτε με σταθερή και δυνατή φωνή: Θα διαφθείρουμε τα παιδιά σας ρεεε...
  Αφού βγάλετε μια γερή ανάσα , μην χάνετε χρόνο δέστε το παρακάτω βίντεο, μιμηθείτε το κάλεσμα του βασιλιά στην αρχή και δώστε τα όλα...



GET UP OFFA THAT THING AND DANCE UNTIL U FEEL BETTER
Αν ακόμα δεν την παλεύετε κάστανο, τότε κερδίζετε τις φορεσιές των τριων μάγων της αποκάλυψης.


 Στο τέλος  της παγανιστικής τελετής θα καεί ογκώδης τιτανοτεράστια αφίσα Μπίστη . Θα ακολουθήσει συζήτηση/μπουφές με την ομάδα Π.
  Ποστάρετε αδέλφια, για όσο υπάρχουν άνθρωποι… Χορέψτε διάολε γιατί χανόμαστε!
 
Spinmother of boogie - parallilografos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.