Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Ακάθεκτο το ΠαΣοΚ! Μπαίνει τελικά στη Βουλή…

  Ήδη έφτασε στο 12 %!!! πέρασε δηλαδή, Καρατζαφύρερ, Οικολόγους και Ντόρα!!!   Απειλεί πλέον τα ...μεγάλα κόμματα, τα οποία σκέφτονται να βάλουν όριο εισόδου στη βουλή το 12 % για να σταματήσουν την επέλασή του και να το αναχαιτίσουν... Πανηγυρισμοί παντού.
  Οι πρώτες δηλώσεις: Λοβέρδος: «Θα γίνει μακελειό, άμα πειράξουν το ...πλαφόν του 3 %»!!!
Χρυσοχοίδης: «Δε διάβασα τη δημοσκόπηση, αλλά θα την ψηφίσω»!!!
  Το σύνθημα «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο ΔΝΤ», φωνάζουν εκατοντάδες χιλιάδες, άνεργοι, απλήρωτοι εργαζόμενοι, μικροσυνταξιούχοι, ακόμα και ...χαλυβουργοί, αλλά και άστεγοι!!! κάνοντας σκόνη την «κόκκινη προπαγάνδα»... Ζούμε μεγάλες στιγμές !!! Πάμεεε...
* Απ’ τη σημερινή δημοσκόπηση VPRC. Το μόνο, που ΔΕΝ είναι πλάκα!





προβοκατορας

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΡΘΟΥΝ , ΚΑΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ , ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ... ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ; ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ,ΔΕΝ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗΚΑΝ ΚΑΤΙ , ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΜΜΕΤΟΧΕΣ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΣΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ; ΤΟΣΟΙ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ; ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 12% ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ,ΤΟΣΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.