Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

«Θεέ μου, ας φτάσει το ελικόπτερο 5 λεπτά αργότερα» ( Ευχή αναγνώστη)

  «Όπως στρώνεις κοιμάσαι», «πέμπτη θέση στις δημοσκοπήσεις και πολύ μας είναι», «δεν ξέρω αν θα φτάσουμε ως ΠΑΣΟΚ στις εκλογές» είπε σήμερα στον Χατζηνικολάου (real fm) ο Κουκουλόπουλος στα πλαίσια της ομαδικής ...αυτοκριτικής - παράκρουσης, που εκδηλώνεται τελευταία, σε μερίδα μεγαλοστελεχών στο «Δελφινάριο»!!!
  Εμείς συμφωνούμε και συμπονώντας τους και δίνοντας τους μια ελπίδα, να τονίσουμε: μπορούμε και καλύτερα Πάρι μας... Μπορούμε να σας στείλουμε –στην καλύτερη περίπτωση- και πιο κάτω από την 5η θέση, όχι τίποτ' άλλο δηλαδή, αλλά για να μη σας χαλάσουμε την παράσταση ...Μάρθα Βούρτση, που έχετε ανεβάσει στο «Δελφινάριο».
  Γιατί, η αλήθεια σύντροφε Πάρι, είναι άλλη. Και το λέμε μόνο σε σένα –εμπιστευτικά-, δεν θα αργήσει να έρθει αυτή η ευλογημένη ώρα που θα γίνει «μακελειό» και τότε Πάρι μας θα εύχεστε να είχε φτάσει το ελικόπτερο λίγα λεπτά νωρίτερα…

1 σχόλιο:

  1. Εδώ κάψανε τον Έλληνα και την Ελλάδα και σκέφτοντε μήπως δεν υπάρχουν μέχρι τις εκλογές.Και τι μας ενδιαφέρει εμάς?Αυτοί γιατί δεν νοιάζονται για τον λαό?Ας πάνε να πνιγούν.Άι σιχτήρ τα λαμόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.