Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Ο δήμαρχος Πρεσπών για το περιστατικό λαθροθηρίας...

  Ο δήμαρχος Πρεσπών Βασίλης Τσέπας, φέρεται ότι συμμετείχε σε ομάδα κυνηγών που κυνηγούσε παράνομα σε περιοχή της Πρέσπας και εντοπίστηκε από φύλακα του Φορέα Διαχείρισης.
  Ο δήμαρχος Πρεσπών μιλώντας στην ΕΡΑ Φλώρινας, έδωσε διευκρινίσεις για το περιστατικό, λέγοντας πως δεν κυνηγούσαν σε σημείο που απαγορεύεται και, κακώς το θέμα πήρε τέτοιες διαστάσεις. «Όλα θα αποδειχθούν» τόνισε ο κ. Τσέπας «και η αλήθεια στο τέλος θα φανεί.
Ο φύλακας έκανε τη δουλειά του, έτσι όπως πρέπει να την κάνει και λυπάμαι που δημιουργήθηκε ένα άσχημο κλίμα και κάποιοι διαπληκτίστηκαν μαζί του».
  «Ζητήσαμε συγγνώμη από την πρώτη στιγμή για αυτό» πρόσθεσε και δήλωσε πως «δεν τιμωρείς όλη την ομάδα, όταν έναν από τους παίκτες κάνει φάουλ». Όσον αφορά τις αντιδράσεις σχετικά με το περιστατικό, ο δήμαρχος Πρεσπών ζήτησε από όλους να υπάρχει ψυχραιμία τονίζοντας πως «η περιοχή μας χρειάζεται όλους ενωμένους και συνεργάτες, καθώς οι στόχοι μας είναι κοινοί».

Σύνταξη: Σοφία Ζουζέλη
Πηγή: ΕΡΑ Φλώρινας

3 σχόλια:

  1. Να μας πει όλα τα ονόματα των συμμετοχόντων στο κυνήγι.Τέτοιες πράξεις,αν είναι αληθινές δεν αρμόζουν σε ένα δήμαρχο ιδιαίτερα μιας τόσο ευαίσθητης περιοχής.Στο κάτω-κάτω υπάρχουν νόμοι οι οποίοι πρέπει να ενεργοποιηθούν για όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 11.21 αυτό δεν λέει ο άνθρωπος; ότι ο νομος είναι σεβαστός; Μήπως πρέπει να πας σχολείο κατ'αρχας ξανα να μάθεις ορθογραφία (γιατί φαίνεται δεν είσαι και κανένα τσακάλι) μετά να αναλύσεις κανένα κείμενο λογοτεχνικό να καταλάβαίνεις το νόημα απ'αυτά που διαβάζεις και σιγα σιγά να μην κάνεις σχόλια μακακίες χωρίς νόημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αστα φίλε 3.03 από σχόλια μακακίες γεμίσαμε, δεν βλέπεις κάθε φορά τι γίνεται; Πρέπει να βρουν κάτι να ασχοληθούν, και αν δεν βρουν θα πρέπει να το δημιουργήσουν, κάτι σαν όνειρο ζουν δηλαδή, τι να πεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.