Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

22 Γενάρη 1995 – ημέρα μνήμης για τον «ΑΜΥΝΤΑ» Αμυνταίου… (video)

  Πέρα από τις χαρές και τις συγκινήσεις, ο αθλητισμός έχει και τις δραματικές του πτυχές. Ήταν 22/1/1995 όταν γράφτηκε η πιο «μαύρη» σελίδα της 52χρονης ιστορίας του «ΑΜΥΝΤΑ» στο Κλειστό Γυμναστήριο Αμυνταίου. 
  Ένα παλικάρι 29 ετών, ο Άκης Δ. Καναργελίδης, από υπερβολική αγάπη προς το άθλημα και την ομάδα του, άφησε την τελευταία του πνοή αγωνιζόμενος για την αθλητική ιδέα.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…
  Σε μια σεμνή και συγκινησιακά φορτισμένη τελετή, την Κυριακή 22/1/2012, πριν την έναρξη του αγώνα ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ του «ΑΜΥΝΤΑ» με την Ακαδημία Φλώρινας, τελέστηκε τρισάγιο από τον ιερέα Νικόλαο Παπαβασιλείου και στο σημείο του γηπέδου όπου έχασε τη ζωή του ο Άκης Καναργελίδης, κατέθεσαν ανθοδέσμες η Διοίκηση, οι αθλητές των δύο Συλλόγων και συναθλητές του αδικοχαμένου αθλητή...


3 σχόλια:

  1. Δεν ήταν απλά ένας αθλητής,ήταν η ψυχή του ΑΜΥΝΤΑ.Σε όλη την πορεία της ζωής του ο Άκης ήταν ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ.Ήταν ένα από τα λίγα στολίδια του Αμυνταίου.Ας τον βάλει ο Θεός στα καλύτερα σαλόνια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειστε υποχρεωμένει να κατακτήσετε το πρωταθλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.