Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Νέες μεγάλες διακρίσεις για τη γαστρονομία της περιοχής Αμυνταίου! Ταβέρνα «ΘΩΜΑΣ» και «ΚΟΝΤΟΣΩΡΟΣ» στα καλύτερα εστιατόρια της Β. Ελλάδας…



  Στα «καλύτερα της» η Δυτικομακεδόνικη κουζίνα, καθώς, η ταβέρνα «ΘΩΜΑΣ» στο Σκλήθρο και το εστιατόριο «ΚΟΝΤΟΣΩΡΟΣ» στο Ξινό Νερό, είναι στη λίστα FNL Best Restaurant Awards, ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας…
 
  Πρόκειται για μία νέα σειρά βραβείων υψηλής γαστρονομίας, σε ετήσια βάση, που στόχο έχουν την ανάδειξη και επιβράβευση της υψηλής γαστρονομίας στην Ελλάδα.
  Πιο συγκεκριμένα,  μετά την ολοκλήρωση  της αξιολόγησης των εστιατορίων από την επιτροπή των FNL Best Restaurant Awards, η τελετή απονομής των βραβευμένων εστιατορίων για το 2017, πραγματοποιήθηκε στο Ecali Club, τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου.
  Στην κατηγορία ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ (υπήρξαν 11 φιναλίστ), νικητής ήταν η Ταβέρνα «Θωμάς» (Ο), Σκλήθρο.
Στην κατηγορία ΣΥΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ, στους 19 φιναλίστ βρέθηκε το εστιατόριο Κοντοσώρος, Ξινό Νερό.
  Φέτος, έχουν αξιολογηθεί και τα εστιατόρια της υπόλοιπης Μακεδονίας (πέρσι είχαμε μόνο Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική), καθώς και της Ηπείρου και της Θεσσαλίας.
  Έτσι τα FNL Best Restaurant Awards καλύπτουν Αθήνα, Μακεδονία, Ήπειρο, Θεσσαλία, Μύκονο, Σαντορίνη και Κέρκυρα. Το 2018 η επέκταση θα συνεχιστεί με στόχο σύντομα να έχει καλυφθεί ολόκληρη η χώρα.
  Τα FNL Best Restaurant Awards στηρίζονται στην εξωστρέφεια, τη διάρκεια, την κατηγοριοποίηση των εστιατορίων με τρόπο που να βοηθούν στην αναζήτηση αλλά και την κατανόηση των καταναλωτών.
  Βασίζονται δε στις απόψεις μιας πολυσυλλεκτικής επιτροπής από την ομάδα του FNL αλλά και προσωπικότητες εκτός.
  Μέλη της είναι οι: Πάνος Δεληγιάννης, Θάλεια Τσιχλάκη, Πάνος Σταθόπουλος, Ντίνος Στεργίδης, Τάσος Μητσελής, Βασίλης Δημαράς, Φώτης Βαλλάτος, Γιάννης Δεβετζόγλου, Πέτρος Μπουροβίλης, Δημήτρης Παπαζυμούρης, Φώτης Τσιμέλας και Χρήστος Φίλιος.
  Μετά τη διαδικασία των αξιολογήσεων από την επιτροπή των FNL Best Restaurant Awards, δημιουργείται παράλληλα η δεύτερη έκδοση του σύγχρονου, αξιόπιστου οδηγού των καλύτερων εστιατορίων που πιστεύουμε ότι αφουγκράζεται και απαντά στις δικές σας ανάγκες.
  Η ύλη του οδηγού αυτού θα κυκλοφορήσει λίγο αργότερα και σε mobile app στα αγγλικά

1 σχόλιο:

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.