Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

«Κοκκινίζει» η Περαία…

  Αρκετοί φίλαθλοι του ΑΜΥΝΤΑ αναμένεται να βρεθούν τη Κυριακή 29/1 στο κλειστό της Περαίας για το παιχνίδι των ανδρών με τον ΑΟΔ Θερμαϊκού, με το οποίο κλείνει η αυλαία της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής.
  Καθ όλη την διάρκεια της εβδομάδας υπήρξε μεγάλη κινητικότητα στις τάξεις των φίλων της ομάδας, γεγονός που οδήγησε την επιτροπή χαντ μπολ του ΑΜΥΝΤΑ να διοργανώσει εκδρομή στην συμπρωτεύουσα ώστε να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των φιλάθλων…
  Στα αγωνιστικά πλάνα του Νίκου Γιώσκου  δεν αναμένονται αλλαγές στο βασικό σχήμα, με τον ίδιο να τονίζει την κομβική σημασία του παιχνιδιού για την πορεία της ομάδος στο πρωτάθλημα.
  Ο αριστερός εξτρέμ του συλλόγου  Μάκης Σίσκος σχολίασε: «Πρόκειται για μια σημαντική αναμέτρηση κόντρα σε έναν υπολογίσιμο αντίπαλο όπως είναι ο Θερμαϊκός.
  Μπορεί να κερδίσαμε την ομάδα της Θεσ/νίκης στη πρεμιέρα, θεωρώ όμως ότι αυτή τη φορά τα δεδομένα δεν θα είναι τα ίδια, καθώς οι παίκτες του Θερμαϊκού παρουσιάζουν σημάδια ανάκαμψης.
  Ευελπιστώ ότι εάν αγωνιστούμε με ωριμότητα και είμαστε αποτελεσματικοί στη τελική προσπάθεια  θα πάρουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Ο ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΑΟΔ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ- ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ 14:00- ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ.

4 σχόλια:

  1. Με το καλό στην ομάδα, ελπίζω να τα καταφέρει στο ακέραιο και επίσης ελπίζω να συμπαρασταθεί πολύς κόσμος στη Θεσσαλολονίκη...την χρειάζεται την βοήθεια της η ομάδα.

    Καλή επιτυχία.

    Χρ. Θωμαΐδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι να δείξει πόσο αξίζει αυτή η ομάδα και στο κλειστό της Περαίας.Καλή επιτυχία στα παιδιά μας.Εξάλλου υπάρχουν και πολύ αμυνταιώτες στην Θεσσαλονίκη,όπως οι σύλλογος Αμυνταιωτών και Φλωρινιωτών,οι οποίοι πρέπει να πάνε και να στηρίξουν και να εμψυχώσουν την ομάδα μας.Καλή τους επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Αμυνταιώτες φοιτητες θα βρεθούν στο γήπεδο για υποστηρίξουν την ομάδα...σας περιμένουμε αδέλφια!
    Δημήτρης, Κώστας, Σοφία, Γιώργος, Γιάννης, Γιώργος,Αννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.