Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Ήττα για τις νεανίδες του Μ.Π.Σ. Φιλώτα…

  Η ομάδα νεανίδων του Φιλώτα ΜΠΣ στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος νεανίδων της Ένωσης Δυτικής Μακεδονίας, που έγινε σήμερα στο ΔΑΚ Αμυνταίου, ηττήθηκε με σκορ 25-29 από την αντίστοιχη ομάδα του Φ.Σ. Εθνικού Κοζάνης.
  Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, γρήγορο, με έντονο σασπένς καθώς και με έντονες μονομαχίες. Η ομάδα μας έπαιξε πάρα πολύ καλά και είχε τα ηνία του αγώνα μέχρι περίπου το 45΄οπού και άρχισε να μας καταβάλει η κούραση. Από την άλλη μεριά η ομάδα της Κοζάνης, έπαιξε υπέρ του δέοντος σκληρά (6 δίλεπτες) και θα μπορούσαν οι διαιτητές να έχουν δώσει ακόμη περισσότερες ποινές.
  Καλύτερες παίκτριες του αγώνα από τον Φιλώτα, ήταν οι Τολούδη Ελευθερία και Πιχτράκη Γωγώ (με 7 γκολ αμφότερες), ενώ από τον Εθνικό ήταν οι Ιωαννίδου Ειρήνη (7 γκολ) και Καραγιαννίδου Αναστασία (6 γκολ).
  Πολύ καλή ήταν και η παρουσία της Παραστατίδου Μελίνας κάτω από τα δοκάρια του Φιλώτα, η οποία αντικατέστησε τελευταία στιγμή την τραυματισμένη (από τον αγώνα των γυναικών) Σουμτάκη Ιωάννα.
   Τα δεκάλεπτα ήταν 4-3, 9-7,  12-11 ημίχρονο, 17-17, 22-23, 25-29 τελικό. 
Συνθέσεις των ομάδων:
Φιλώτας ΜΠΣ: (Λιότσκα Θεανώ) Τσαχάκη Μαρία, Παπαδοπούλου Αλεξάνδρα 3, Στρατάκη Ειρήνη 4, Σουμτάκη Ιωάννα, Παραστατιδου Σουμέλα, Τολούδη Ελευθερία 7, Ταπακαράκη Δέσποινα 1, Αβραμίδου Χαρά 3, Γεωργούση Ελένη, Χαριτοπούλου Ξανθή. (1/4 πέναλτυ).
Εθνικός Κοζάνης: (Παπαδόπουλος Γιώργος) Σανιγιάζοβα, Μπαλασούλη, Ιωαννίδου  Ειρ. 7, Τσανακτσίδου, Λαθούρα Χρ. 6, Καραγιαννίδου  Αν. 6, Χαζ-χαμούντ  Ε. 2, Βαγιάτη  Βασ. 2, Ιωαννίδου  Γεωργ. 3, Γεροκώστα  Α. 3, Durmishi  G. (1/1 πέναλτυ).

Με τιμή
Το Δ.Σ.

3 σχόλια:

  1. πρεπει ο βακαλης να αναλαβει την ομάδα , εαν θελει η διοικηση να χει επιτυχιες σε όλες τις κατηγορίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον τιμήσατε δεόντως όταν τον είχατε.Την ίδια τύχη θα έχουν και οι επόμενοι.Ετσι είναι ο Φιλώτας δεν αλλάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εμαθα οτι η στρατακη γυριζει πίσω..γιατι άραγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.