Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Στα 100 καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας, «ΘΩΜΑΣ» και «ΚΟΝΤΟΣΩΡΟΣ»…



  Τα Restaurant 100 είναι μια λίστα από κορυφαίες προτάσεις για έξοδο για φαγητό σε όλη την Ελλάδα. Τα κορυφαία εστιατόρια της χώρας ανέδειξαν μέσω ψηφοφορίας 100+ foodies από τον χώρο του business, του lifestyle, της γαστρονομίας, των τεχνών και της επικοινωνίας.
  

  Οι κριτές των Restaurant 100 είναι άνθρωποι που αγαπούν το καλό φαγητό ανεξαρτήτως επαγγελματικής ιδιότητας, και αξιολογούν τη συνολική εμπειρία ενός εστιατορίου -από την αρτιότητα των γεύσεων, μέχρι το ύφος τους σέρβις και την αίσθηση του χώρου.

  Οι προτάσεις της λίστας προσαρμόζονται στην περίσταση της εξόδου και περιλαμβάνουν από γκουρμέ εστιατόρια, μέχρι ταβερνάκια - ανακάλυψη κι από τα καλύτερα μέρη για business lunch μέχρι τα κορυφαία summer restaurants.

Και οι 100 είναι υπέροχοι…

  100 celebrities βράβευσαν τα 100 κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας σε μια λαμπερή τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιουνίου 2017 στην Τεχνόπολη. Σε καλοκαιρινή διάθεση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης, 27 Ιουνίου η τελετή απονομή των πρώτων Restaurant 100 Awards στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.

  Ανάμεσα στα 100 κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας για το 2017, βραβεύσεις απέσπασαν τόσο gourmet όσο και casual εστιατόρια από κάθε γωνιά της χώρας.

  Στη τιμητική αυτή λίστα συναντάμε το εστιατόριο «ΘΩΜΑΣ» του Νίκου Πασπάλη στο Σκλήθρο (35) και «ΚΟΝΤΟΣΩΡΟΣ» του Νίκου Κοντοσώρου στο Ξινό Νερό (58)…

  Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί από τους επώνυμους foodies της εκατονταμελούς κριτικής επιτροπής των βραβείων, μεταξύ των οποίων και οι: Θεόδωρος Χαραγκιώνης, Γιώργος Παπαλέξης, Μύρωνας Στρατής, Μαριάντα Πιερίδη, Αλεξ Κάβδας, Πάνος Ιωαννίδης, Νεκτάριος Ντάλλας, Φωτεινή Πιπιλή, Λόλα Νταϊφά, Νάντια Γεραζούνη και Νάσος Ντότσικας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.