Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Βρέθηκε ο τεράστιος θησαυρός στο Νυμφαίο που θα σώσει την Ελλάδα! – Τρέμουν οι δανειστές… Ξαφνική επίσκεψη του Ομπάμα στην τοποθεσία που βρέθηκε το αμύθητο ποσό…



  Απίστευτο εύρημα σε σπηλιά λίγο έξω από τον οικισμό του Νυμφαίου, τροποποιούν το πρόγραμμα του Μπάρακ Ομπάμα που σήμερα επισκέπτεται τη χώρα μας, ο οποίος δήλωσε την επιθυμία του να επισκεφτεί, που σύμφωνα με πληροφορίες μας, η αξία των ευρημάτων θα αλλάξει ριζικά το οικονομικό status στην Ευρωπαϊκή Ένωση!
  

  Οι αποκλειστικές πληροφορίες του ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ που πρώτο (σε παγκόσμια αποκλειστικότητα) δημοσίευσε πριν ακριβώς τρία χρόνια, επαληθεύονται. (ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΔΩ)…

  Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, στην μεγάλη σπηλιά βρέθηκαν 40 χιλιάδες κούτες με ράβδους χρυσού, τιμαλφή και νομίσματα μεγάλης αξίας κ.ά.

  Ο αγαπητός μας φίλος που επί τρία χρόνια έσκαβε μεθοδικά, τελικά δικαιώθηκε, και σε βάθος 70 μέτρων ανακάλυψε τον αμύθητο θησαυρό της Βαλιντέ Σουλτάνας και του Αλή Πασά.

  Λόγω της μεγάλης σπουδαιότητας των γεγονότων (και για ευνόητους λόγους) για την ώρα δεν μπορούμε να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.


ΟΔΗΓΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

  Να τονίσουμε πως λόγω της ξαφνικής επίσκεψης του Ομπάμα στη περιοχή, εξεδόθη από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ απαγορευτική οδηγία κυκλοφορίας για 48 ώρες στην ευρύτερη περιοχή.

  Πιο συγκεκριμένα: Από το αεροδρόμιο «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» της Κοζάνης και κατά μήκος της Εθνικής οδού Κοζάνης – Καστοριάς μέχρι την Τ.Κ. Νυμφαίου και σε περίμετρο 15 χιλιομέτρων από την παραπάνω οδό, απαγορεύεται αυστηρά η κυκλοφορία πεζών και οχημάτων, καθώς και οι πτήσεις πάνω απ’ αυτή,  συμπεριλαμβανομένων και των μεταναστευτικών πουλιών.



ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ:

  Παρά τα αυστηρά μέτρα κυκλοφορίας, ορισμένοι συμπολίτες μας που παρίσταναν τους ορειβάτες (με σκοπό να προσεγγίσουν την σπηλιά του τεράστιου θησαυρού) αψήφησαν την απαγόρευση, συνελήφθησαν και με τη διαδικασία του αυτοφώρου παραπέμφθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

  Το ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ παρακολουθεί από κοντά τα γεγονότα και θα σας ενημερώσει άμεσα για κάθε νέα εξέλιξη…

1 σχόλιο:

  1. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;;;ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΦΕΛΩΝ;;;ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.