Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Η κοπή Βασιλόπιτας του Μ.Π.Σ. Φιλώτα… (video)

  Η κοπής της Βασιλόπιτας του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλώτα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 22 Γενάρη, στην αίθουσα του παλιού δημαρχείου Φιλώτα.
 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…
   Παρόντες στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Αμυνταίου Μάκης Ιωσηφίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιάννης Λιάσης, ο Πρόεδρος της ΔΕΤΕΠΑ, Νίκος Παπαχρήστου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Γιάννης Κιοσές, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.
  Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Γιάννης Στρατάκης, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την κατασκευή του γυμναστηρίου, την μετακίνηση των αθλητών στο ΔΑΚ Αμυνταίου καθώς και για το ωράριο των προπονήσεων των ομάδων του Συλλόγου.



3 σχόλια:

  1. Αναρρωρτιέμαι,αν αυτά που έλλεγε ο κ.δήμαρχος τα πίστευε.Το μόνο που θα πω είναι να ακούσεται όλοι την δήλωση και προς τις εφημερίδες,αλλά και την βραδυά του χορού της ομάδας του Φιλώτα,από τον πρόεδρο της ομάδας,που ευχαρίστησε τον κ.δήμαρχο για τα "ΘΑ" και τις υποσχέσεις που τους έδωσε,όπως και πέρισυ.Τώρα θα τελειώσει και το κλειστό.Άντε τυχεράκηδες του Φιλώτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στρατάκη μην τον κοιτάς έτσι!! Τον ψήφισε ο Φιλώτας!! Ας αναλογιστή ο κόσμος και να καταλάβει ότι τα προβλήματά του για τον Δήμαρχο θα λειθούν του χρόνου, όπως κάθε φορά που τοποθετείται αναφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί σταμάτησες 9:20-10:22. Γράψε κι άλλα σχόλια. Δε χορταίνουμε την καθαρότητα των συλλογισμών σου και την απίστευτη ορθογραφία σου...

      Διαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.