Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Βίντεο - ΣΟΚ: Δείτε πώς φτιάχνονται διάσημες μπότες...



  Τις τραγικές και απίστευτης σκληρότητας συνθήκες στα εκδοροσφαγεία της Κίνας καταγγέλλει η Ηumane Society.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...  
( ΠΡΟΣΟΧΗ περιέχει πολύ σκληρές εικόνες)...

Έτοιμοι για το τοπικό ντέρμπυ οι Άνδρες, για το διπλό στη Φλώρινα οι Γυναίκες…



  Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για το ανδρικό τμήμα του Αμύντα, μετά το προγραμματισμένο ρεπό του προηγούμενου Σαββάτου (24/11), καθώς φιλοξενεί το Σάββατο 1/12 στις 18:00, τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας, όπου θα  αποκαλυφθεί για πρώτη φορά στους φιλάθλους του, σε αγώνα πρωταθλήματος.

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Je suis Μαλάκω…



ΒΙΝΤΕΟ αφιερωμένο στην εξουσία…

…Θα ψηφίσω πασόκ…



Απόσπασμα από την ταινία - θρύλο του Σταύρου Τσιώλη «Ας περιμένουν οι γυναίκες»…
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Παρουσίαση του βιβλίου «Τυχερά Μονοπάτια» στο Αμύνταιο…



  Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 θα παρουσιαστεί στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου το πρώτο βιβλίο του Βαγγέλη Ναστου, με τίτλο «Τυχερά Μονοπάτια».

Άσκοπα βασανιστήρια βουλευτή…



 ...Πάνω από μία φορά το μήνα δεν έχει και νόημα να βρεθούμε. Τι, θα πληρωνόμαστε μια φορά το μήνα και θα ερχόμαστε κάθε εβδομάδα;
  Πραγματικά νιώθω πιο ασφαλής τώρα, που συνειδητοποίησα ότι κάποιοι συμπατριώτες μας, επέλεξαν τον βουλευτή της ΝΔ, κ. Ταμήλο, για να συναποφασίζει και να συνδιαμορφώνει με την ψήφο του τις ζωές μας, το παρόν και το μέλλον της χώρας και των παιδιών μας. Φαντάζομαι θα έχουμε και άλλους τέτοιους εθνοσωτήρες... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Απίστευτη φάρσα…



Φανταζόμαστε, ότι δεν θα ήθελε κανείς να του συμβεί…
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Η συμμετοχή Δήμου Αμυνταίου στην Έκθεση Philoxenia…



  Στο εκθεσιακό κέντρο HELLEXPO της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε η «Philoxenia 2012» από 22 έως 25 Νοεμβρίου. Ο Δήμος Αμυνταίου στα πλαίσια της προβολής και της προώθησης των επιχειρήσεων που ασχολούνται με τον τουρισμό (εστιατόρια, οινοποιεία, ξενοδοχειακές και μεταποιητικές μονάδες), μετείχε στην έκθεση στο περίπτερο 13, stand 39.

Για το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Μίμη Σουλιώτη…



  H Παιδαγωγική Σχολή Φλώρινας και τα Τμήματα Βαλκανικών Σπουδών και Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο θλιβερό άγγελμα του θανάτου του συναδέλφου και φίλου πολλών από μας Μίμη Σουλιώτη, καθηγητή Ελληνικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου μας, συνεδρίασαν και αποφάσισαν τα εξής:

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Τους ψέκασαν…



  Ε, όλο οι Αστυνομικοί θα ψεκάζουν; Ας τους ψεκάσουν και μια φορά οι διαδηλωτές... Φώτο μνημείο!
  Ναι, είναι αλήθεια, δείτε τι έκαναν οι βέλγοι αγρότες στη διαμαρτυρία τους σήμερα στις Βρυξέλλες…

Φρίκη στο Πειραιά. Φανατικοί Σιίτες αυτομαστιγώνονται μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα…



  Σεβόμαστε όσο κανένας άλλος τη θρησκεία και τους νόμους του Ισλάμ. Αλλά αυτά που καταγράφηκαν είναι ξένα προς την Ελληνοχριστιανική παράδοση.
  Απίστευτες εικόνες βαρβαρότητας και πρωτοφανούς φρίκης κατέγραψε η κάμερα του Euronews σε συνοικία του Πειραιά, όπου Σιϊτες Μουσουλμάνοι γιορτάζουν την «Ασούρα». Αυτομαστίγωμα και αυτοτιμωρησία. 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Συνεχίζονται τα μαθήματα στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Αμυνταίου...



  Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αμυνταίου – ΔΗ.Κ.Ε.Α. ανακοινώνει την έναρξη των μαθημάτων του Ά εξαμήνου του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου στο Αμύνταιο.
  Το θέμα της πρώτης εισήγησης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 28/11/2012, ώρες 18:00 με 21:00 στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου είναι:

«Έφυγε» ο «ακρίτας των γραμμάτων» Μίμης Σουλιώτης…



  Την τελευταία του πνοή άφησε, το βράδυ της Δευτέρας 19 Νοεμβρίου σε κλινική της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλευόταν από τον Ιούνιο με καρδιολογικό πρόβλημα, ο ποιητής, πανεπιστημιακός και συγγραφέας, Μίμης Σουλιώτης.
  Είχε υποβληθεί σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς και η υγεία του είχε εξασθενίσει σημαντικά το τελευταίο διάστημα.

«Ποια Τουρκία; Ποιοι Τούρκοι;». Παρουσίαση του βιβλίου του Φράγκου Φραγκούλη στο Αμύνταιο…



  Το βιβλίο με τίτλο «Ποια Τουρκία; Ποιοι Τούρκοι;» του επιτίμου Αρχηγού ΓΕΣ, στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου και υπηρεσιακού υπουργού Εθνικής Άμυνας επί υπηρεσιακής κυβερνήσεως Π. Πικραμμένου, παρουσιάσθηκε το πρωί της Κυριακής 25 Νοεμβρίου, στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου "ΑΤΕΡΟΝ" στο Αμύνταιο.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ…

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Παραμένει στην κορυφή ο ΑΜΥΝΤΑΣ – Ξεπέρασε και το εμπόδιο του ΑΡΙΩΝΑ Πτολεμαΐδας…



  Σε μια αναμέτρηση όπου ο Αμύντας είχε την ατυχία να χάσει (με βαρύ διάστρεμμα) την Ηλιάνα Ρακοπούλου κατά την διάρκεια του Α’ ημιχρόνου και την Τζούλια Σκόδρα στην προπόνηση Παρασκευής, κατάφερε να βγει ακόμα πιο δυνατός, επικρατώντας εύκολα του Αρίωνα Πτολεμαΐδας 27-15.

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Blues of people…



Το «Higher Ground» του Stevie Wonder – σε μια «οικουμενική» εκτέλεση!
Αξίζει να ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Με τραγούδια για «Τσαμουριά» και «μεγάλη Αλβανία», γιόρτασαν την 100η επέτειο της Ανεξαρτησίας της Αλβανίας στην Αθήνα…



  Με μια τεράστια αλβανική σημαία, διαστάσεων γηπέδου, και με τραγούδια για «Μεγάλη Αλβανία» έως την Πρέβεζα, γιόρτασαν Αλβανοί μετανάστες στην Αθήνα, την επέτειο συμπλήρωσης 100 χρόνων από την ανεξαρτησία της πατρίδας τους.

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Το τραγούδι της εποχής μας…



Η συγκλονιστική ερμηνεία του Βασίλη Λέκκα, ενός τραγουδιού του Σταύρου Ξαρχάκου σε στίχους του Νίκου Γκάτσου, λίγες μέρες αφού ο Παπανδρέου είχε έρθει στην εξουσία με το «λεφτά υπάρχουν»…
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Μηνύματα συμπαράστασης στον Π. Τατσόπουλο από θαυμάστριές του…



  Δεν άντεξαν τον πόλεμο που γίνεται στον αγαπημένο τους Π. Τατσόπουλο και στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης!! 
  Δείτε τι γράφουν μερικές από τις εκατομμύρια γυναίκες που πέρασαν από το κρεβάτι 
του γόη βουλευτή!!!

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

«Στη φοιτητριούλα που σε ‘χει ερωτευτεί, θα σε καταγγείλω πονηρέ πολιτευτή»…

...Ο πρώτος προβοκάτορας απ’ όλους στη ζωή μου
είναι η αφεντιά σου που αντιγράφει την φωνή μου
άλλαξες το σώμα μου με έπιπλα και σκεύη
σαν τον αριστεροχουντισμό που σε βολεύει...
 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Στου κουφού την πόρτα part 2…



  Την ώρα που τα σχόλια «δίνουν και παίρνουν», -μάλιστα κάποιοι τολμούν και παρομοιάζουν τον 2ο όροφο του Δημαρχείου Αμυνταίου με τον 6ο του Υφυπουργείου Αθλητισμού του 2004 (επί εποχής Λιάνη), (καλό είν' αυτό!)-, η αδιαφορία της δημοτικής αρχής σε δημοσιεύματα μας, κοστίζει κάποιες δεκάδες Ευρω σε συμπολίτες μας

Ταφόπλακα στην Υγεία των Ελλήνων με υπογραφή Σαμαρά…



  Απογοήτευση... Ο πρωθυπουργός συντάχθηκε, τελικά, με τα συμφέροντα των δανειστών μας και των πολυεθνικών τους και «πούλησε» την Υγεία του ελληνικού λαού.

Τα αλλάζει τώρα ο Τατσόπουλος…



  Μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε, ο Πέτρος Τατσόπουλος επανέρχεται εμφανώς μετανιωμένος με μια νέα δήλωση, σε μια προσπάθεια να αλλάξει τις αρνητικές εντυπώσεις που δημιούργησε η προηγούμενη δήλωσή του πως "έχει πηδήξει τη μισή Αθήνα"!
  Στην ανακοίνωσή του, ο Πέτρος Τατσόπουλος αναφέρει:

Κανένας εφησυχασμός στον ΑΜΥΝΤΑ ενόψει ΑΡΙΩΝΑ…



  Tον Αρίωνα Πτολεμαΐδας φιλοξενεί σήμερα Σάββατο (στις 18:00), η γυναικεία ομάδα του Αμύντα Αμυνταίου, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2.

«Ποια Τουρκία; Ποιοι Τούρκοι;»



  Ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη έχει την ευχαρίστηση να σας προσκαλέσει στην παρουσίαση του βιβλίου του Επίτιμου Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Στρατηγού Φράγκου Σ. Φραγκούλη με τίτλο «ΠΟΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ; ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ;»

Ξεφτιλίκια…



  Σοκαριστική η δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και συγγραφέα Πέτρου Τατσόπουλου.
  Απαντώντας στη Χρυσή Αυγή και στα σχόλια που κάνουν εναντίον του, μέσα από συνέντευξή του στο περιοδικό Crash, που κυκλοφορεί σήμερα, δηλώνει: «Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα και αυτοί της Χρυσής Αυγής συνεχίζουν να με αποκαλούν αδερφή»...

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Οι επιτυχόντες του Μαθηματικού διαγωνισμού «ΥΠΑΤΙΑ» από τα Γυμνάσια Φλώρινας και Αμυνταίου…


  Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ημαθίας της E.Μ.E. συγχαίρει θερμά τους μαθητές της Α’  Γυμνασίου, που διακρίθηκαν στον Ημαθιώτικο Μαθηματικό Διαγωνισμό «Υπατία» και προχωρούν στην επόμενη φάση του,

Όταν θα πέσει η μεγάλη …πείνα!




ΔΕΙΤΕ το απίθανο ΒΙΝΤΕΟ…

Το Εργαστήρι Δημιουργικής Απασχόλησης του ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου…



«Χαρά, παιχνίδι, φαντασία»…
   Σε έναν όμορφο ανακαινισμένο χώρο, στις εγκαταστάσεις του ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου, άρχισε να λειτουργεί το Εργαστήρι Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά προσχολικής ηλικίας.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

«Χριστούγεννα για όλους: δωρίζω – χαρίζω – γιορτάζω»…



Στην αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων, χρειαζόμαστε όλοι….
  Η Δημοτική Κοινότητα  Φλώρινας ανταποκρινόμενη στο αίτημα των καιρών, που επιβάλλει τη μέγιστη κοινωνική συσπείρωση για την υπέρβαση της κρίσης και την αποφυγή ανθρωπιστικής καταστροφής, προβαίνει για δεύτερη συνεχή χρονιά στη συγκέντρωση αγαθών, που θα διατεθούν σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

«Ένα βήμα μπροστά»…



  Ο Γιάννης Μπουτάρης, κάνει γιόγκα και χορεύει μπροστά στη κάμερα…
  Δέκα εβδομάδες από την καθημερινή ζωή του Γιάννη Μπουτάρη καταγράφονται σε ντοκιμαντέρ, αποκαλύπτοντας την ξεχωριστή προσωπικότητα του δημάρχου της Θεσσαλονίκης.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Το καρακιτσαριό διαφημιστικό του ΕΟΤ με κομπάρσο την Κεφαλογιάννη!!!



  Πραγματικά ρεζίλη έχει γίνει για άλλη μια φορά η χώρα από το βλαχοκιτσάτο σποτ που γύρισε ο ΕΟΤ στο Λονδίνο με τη συμμετοχή της υπουργάρας του τουρισμού -ναι η Κεφαλογιάννη είναι...κομπαρσαρία σε δύο σκηνές-!!!
  Δείτε πρώτα το σποτ και μετά θα σας δείξουμε πόσο κόστισε για να τραβάτε τα μαλλιά σας...

Νίκη …με την ψυχή στο στόμα για τον ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου…



  Επιτυχής η πρεμιέρα, για την ανδρική ομάδα του Αμύντα που επικράτησε πολύ δύσκολα στην Άρτα του νεοφώτιστου Αράχθου Κωστακίων μα σκόρ 33 - 35, χωρίς ωστόσο να ικανοποιήσει με την απόδοση της.

Η έναρξη των μαθημάτων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου στο Αμύνταιο…



  Μεγάλο υπήρξε το ενδιαφέρον και αθρόα η συμμετοχή των πολιτών της περιοχής του Αμυνταίου, στην έναρξη του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 19 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Πέρασαν και από την Καστοριά οι γυναίκες του ΑΜΥΝΤΑ…



  Η Γυναικεία ομάδα του ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου, πήρε την ρεβάνς από την ήττα του κυπέλλου, καθώς επικράτησε εκτός έδρας της ομάδας του ΑΟΑ Καστοριάς 
με 25 - 29...

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Φλώρινας: Άνοιγμα προς τον κόσμο και πορεία προς τη Συνδιάσκεψη…



  Ανοιχτή συνέλευση - Πολιτική συζήτηση πραγματοποίησε στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου, το πρωί της Κυριακής 18 Νοεμβρίου, η τοπική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ενωτικού Κοινωνικού Μετώπου Φλώρινας.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Ηλίας Ζάϊκος: «Να μην ξεχνάμε ότι είμαστε ζωντανοί»!



Ο ζωντανός θρύλος των BLUES WIRE, της καλύτερης Blues μπάντας ολόκληρης της Ευρώπης Ηλίας Ζάϊκος, μιλάει στο ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ…
 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Οι BLUES WIRE χάρισαν μια μοναδική Blues εμπειρία στο κοινό του Αμυνταίου!


  Μια ξεχωριστή βραδιά με άφθονα blues, καυτά σόλα και αισθαντικές ερμηνείες στο Bar ΑΙΘΡΙΟΝ…
ΔΕΙΤΕ ΤO ΒΙΝΤΕΟ…

Τα πρώτα φιλικά παιχνίδια των ακαδημιών του ΕΡΜΗ Αμυνταίου…


  Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκαν τα πρώτα φιλικά των τμημάτων της  ακαδημίας του Ερμή Αμυνταίου  που έγιναν στο γήπεδο του Αετού.

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Δείτε το ντοκουμέντο της πολιτικής "απάτης" Σαμαρά…



«Λεφτά έχουμε μέχρι 16 Νοεμβρίου»!!!
Σύμφωνα με τον Μεσσήνιο και τον γίγα της οικονομίας Στουρνάρα θα χρεοκοπούσαμε, αφού μέχρι …χθες(!) επαρκούσαν τα ταμειακά αποθέματα της χώρας... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

…είπαμε ντο είσαι αση Φλώρινα τεμέτερον…



Η φοβερή ατάκα του «ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ»!!!

Παράπλευρες απώλειες…



 (Του Α.Θ.Ρ.
από το ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ 
που κυκλοφορεί)
  Ήταν, αν θυμάστε, η έκφραση – δικαιολογία των Νατοϊκών, στους εγκληματικούς βομβαρδισμούς στο Βελιγράδι, όταν υπήρχαν και θύματα εκτός των στόχων, των φοβερών βομβών, που με χειρουργική ακρίβεια κατέστρεφαν τις υποδομές της ξεροκέφαλης – περήφανης Σερβίας.

1973 – 2012 «Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία», αιτήματα σε εκκρεμότητα…



Τα επτά «πέτρινα» χρόνια μέσα από την κάμερα του Παντελή Βούλγαρη…
«Το Χρονικό της Δικτατορίας 1967- 1974», ένα ανέκδοτο ντοκιμαντέρ του Έλληνα σκηνοθέτη. Το 37λεπτο ανέκδοτο ντοκιμαντέρ περιέχει πολύτιμο αρχειακό υλικό από την κηδεία των Γεωργίου Παπανδρέου και Γιώργου Σεφέρη ως τις δίκες του Αλέκου Παναγούλη και άλλων αγωνιστών.

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Τα ωραία πράγματα είναι για να μοιράζονται…



'Eνα απ’ τα ωραιότερα βίντεο που υπάρχουν…
Ένα πραγματικό «φάρμακο» για την εποχή που ζούμε!
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ…

ΕΚΤΑΚΤΟ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ – Διαπιστώθηκε κρούσμα λύσσας σε σκύλο στην Ιεροπηγή – Ο σκύλος δάγκωσε κυνηγό της περιοχής…



Άμεσος εμβολιασμός σε ακτίνα 15 χιλιομέτρων! 
Πολύ σοβαρή η κατάσταση.

Ε ρε γλέντια!!!



Όταν χόρευαν μαζί ζεϊμπέκικο, Καραμανλής, Τζοχατζόπουλος και Σκανδαλίδης…
Θαυμάστε τους…

Τα αδέσποτα ζώα στο Αμύνταιο...



Μια πληγή στην καρδιά μας...
Μία μαυρισμένη φωτογραφία στο άλμπουμ της πόλης μας...
Δεν μας περισσεύει χρόνος στη ζωή μας, αλλά θα προσπαθούμε πάντα να τα
βοηθάμε, όπως κι όσο μπορούμε.
Με αυτή η σκέψη σαν οδηγό δημιουργήσαμε τον ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ «Η ΑΓΚΑΛΙΑ»

Blog_αρισμένη επι_κοινωνία…



Η ηλεκτρονική εφημερίδα Florine@ διοργανώνει το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012, στις 6.30 μ.μ. στο café "Οδός Ονείρων" Λ.Καραμανλή 66, Φλώρινα, Στρόγγυλο τραπέζι με ομιλητές τους:

Υπάρχει ζωή μετά το νέο μνημόνιο;



Ο φοιτητής που άφησε «άφωνους» τους πολιτικούς!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Δοκιμασίες σε Άρτα και Καστοριά για τον ΑΜΥΝΤΑ…



  Έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, για το Ανδρικό τμήμα του Αμύντα, που την Κυριακή (18/11) φιλοξενείται στην Άρτα από τον Άραχθο Κωστακίων, για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.
  Οι παίκτες του Ζαφείρη Μπεκερίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Δυτικής Μακεδονίας, κατεβαίνουν με ανεβασμένοι ψυχολογία στην Ήπειρο, χωρίς ωστόσο να λείπουν για μια ακόμα φορά τα αγωνιστικά προβλήματα.

Για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου…



  39 χρόνια μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου τα αιτήματα για «Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία» παραμένουν σε εκκρεμότητα, σε μία περίοδο όπου οι κατακτήσεις των εργαζομένων, το δικαίωμα στη μόρφωση και τη δουλειά και η δημοκρατία, θυσιάζονται στο βωμό των μνημονίων: