Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Παραμένει στην κορυφή ο ΑΜΥΝΤΑΣ – Ξεπέρασε και το εμπόδιο του ΑΡΙΩΝΑ Πτολεμαΐδας…



  Σε μια αναμέτρηση όπου ο Αμύντας είχε την ατυχία να χάσει (με βαρύ διάστρεμμα) την Ηλιάνα Ρακοπούλου κατά την διάρκεια του Α’ ημιχρόνου και την Τζούλια Σκόδρα στην προπόνηση Παρασκευής, κατάφερε να βγει ακόμα πιο δυνατός, επικρατώντας εύκολα του Αρίωνα Πτολεμαΐδας 27-15.

  Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό ποιοτικά, οι παίκτριες των δυο ομάδων υπέπεσαν σε διαδοχικά λάθη και οι τελικές τους προσπάθειες σε πολλές περιπτώσεις ήταν ανορθόδοξες. Αυτό είχε σαν συνέπεια,  Αμύντας και Αριών να συμβαδίζουν στο σκορ μέχρι και το 16 λεπτό του αγώνα (7-7).
  Στη συνέχεια οι γηπεδούχες χαλύβδωσαν την άμυνα τους και με την Τσιομπανου (12γκ) να βγαίνει στην κόντρα επίθεση, πήραν προβάδισμα 5τερμάτων 14-9 με το τέλος του Α’ ημιχρόνου.
  Στην επανάληψη οι παίκτριες του Νίκου Γιώσκου, εγκλώβισαν επιθετικά την ομάδα του Αρίωνα που είχε αναταράξει την ομοιογένεια της, μετά από μια σειρά αλλαγών.
  Με τις βοήθειες που πήρε επιθετικά από τις Μπάντη (6γκ) και Παπαβασιλείου (5γκ) και επί μέρους σκορ 8-2, ο Αμύντας δημιούργησε νταμπλ σκορ (22-11 στο 48λεπτό), εκτοξεύοντας την διαφορά σε διψήφιο νούμερο.
  Το συγκρότημα του τεχνικού διδύμου του Αρίωνα Παπουλίδη-Φυραρίδη, επεδίωξε να ρίξει την διαφορά, αλλά όλες οι προσπάθειες τους , εξουδετερώνονταν από την Κόρρα, πούμε την σειρά της βοήθησε στην διεύρυνση της διαφοράς.
  Η παίκτρια του Αμύντα Βάσω Μπάντη σχολίασε  το αποτέλεσμα του παιχνιδιού: «Δεν ήμασταν καθόλου συγκεντρωμένες στο παιχνίδι μας, με συνέπεια να δώσουμε την δυνατότητα στον Αρίωνα να βρίσκεται κοντά στο σκορ.
  Στο τέλος του Α' και κυρίως στο Β ημίχρονο, η εικόνα μας ήταν τελείως διαφορετική, ήμασταν αποτελεσματικές στην επίθεση και συνεκτικές στην άμυνα, αποκτώντας διαφορά ασφαλείας , την οποία διευρύναμε σταδιακά.
  Το δυσάρεστο για μας ήταν η απώλεια της Ηλιάνας, η οποία φάνηκε να έχει έναν άσχημο τραυματισμό, ωστόσο ευελπιστούμε να αναρρώσει όσο το δυνατόν συντομότερα και να την έχουμε ξανά κοντά μας».
Δεκάλεπτα: 4-5,9-7,14-9 (ημχ), 17-11, 22-12, 27-15
Διαιτητές: Χουηλίδης Π. – Πήτας Δ,
Αμύντας Αμυνταίου (Ν. Γιώσκος): Κόρρα (τφ), Γιαπουτζή (τφ), Μπάντη 6, Παπαβασιλείου 5, Σκόδρα τζ., Ρακοπούλου, Γαλμπάδη, Ηλιάδου, Χρυστογούλα, Τσένκο 2, Τσιομπάνου 12, Πάνου, Σκόδρα Τ. 2,
 Αρίων Πτολεμαΐδας (Ι.Παπαουλίδης - Χ.Φυραρίδης): Καραίσκου, Τσακυρίδου, Καραστογιάννη, Καραπάση 2, Παχτσαλίδου 1, Τσεμπερλίδου, Νίκου 4, Γκέκα 2, Βερικόκου, Ξανθοπούλου 2, Παπαδοπούλου 3, Χατζηνικολάου 1, Βλάχου.
Δίλεπτες: 2 – 2, Πέναλτι: 5/3 – 4/2


8 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΙΚΗ.ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΤΡΕΝΟ ΠΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΖΙΑ Α1 στα γεράματα και τα μυαλα στα καγγελα !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η διαφορά σε σωματικά προσόντα και εμπειρία ήταν τεράστια ,το ματσάκι το κέρδισαν γιατί τα κοριτσάκια του αριωνακου δεν αντεξαν το καλώς εννοούμενο ' ξύλο ' .
    Δεν είδαμε γκολ από τακτική αλλά από ατομικές ενέργειες εκμεταλευόμενες τα σωματικά προσόντα των τσιομπάνου ,μπάντη
    Αδούλευτη η ομάδα στην γρήγορη μεταφορά της μπάλας από την αμυνα στην επίθεση 1 αιφνιδιασμό καταφεραν να ολοκληρώσουν σε 5-6 προσπάθειες

    Μας έσκασε ο γιωσκος μέχρι να βγάλει με αλλαγή την σκόδρα που βρισκόταν σε άλλο γήπεδο .

    Στα κατά του Γιώσκου, που δεν έδωσε αξιολογο χρόνο συμετοχής στις
    παίκτριες που είχε στο πάγκο .

    Ωραία γκολ απο την παικτρια του αριωνα με το νουμερο 26

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΥΛΙΚΟ ΕΧΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ;ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΦΙΛΟΥΣ" ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΜΥΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ; ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ Ο ΓΙΩΣΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ.ΑΠ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΟΛΟΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΓΑΤΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

      Διαγραφή
  5. ΣΙΓΑ ΡΕ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΓΙΩΣΚΟ ΗΡΩΑ.Ας ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙς ΔΟΥΛΕΙΕς ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ Ο ΓΙΩΣΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποσο κακος μπορει να εισαι;ποσο μακακας;τι πινεις και δεν μας δινεις;καθε προσπαθεια πρεπει να την μηδενιζουμε με βλακειες; γιατι μπερδευεις τις που@@@ς με τις βουρτσες;γιατι ανακατευεις την πολιτικη με τον αθλητισμο;;;ποσο μιζερος μπορει να εισαι;

      Διαγραφή
    2. ΑΠΑΝΤΗΣΗ στον 11.28 το διαβασα σε αλλο blog και του το χαριζω!!!!!!!!Τελικά δεν είναι τυχαία η διαπίστωση πως πολλοί διαβάζουν τα blogs και σχολιάζουν μόνο λίγοι βλάκες.
      Αν κρίνει κανείς από το παραπάνω σχόλι0 μιλάμε για μνημειακή ανοησία.
      Που αλλού όμως να πάνε να πούνε τις χαζομάρες τους; Εκεί που υπάρχει ανωνυμία διότι επωνύμως η καρπαζιά θα πήγαινε σύννεφο

      Διαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.