Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

«Ποια Τουρκία; Ποιοι Τούρκοι;»



  Ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη έχει την ευχαρίστηση να σας προσκαλέσει στην παρουσίαση του βιβλίου του Επίτιμου Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Στρατηγού Φράγκου Σ. Φραγκούλη με τίτλο «ΠΟΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ; ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ;»

  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012, στις 11.00 πμ στο ξενοδοχείο ΑΤΕΡΟΝ στο Αμύνταιο.
  Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Ιωακείμ Ιωσηφίδης, Δήμαρχος Αμυνταίου.
  Για το βιβλίο και το συγγραφέα θα μιλήσουν ο Παναγιώτης Εσκίογλου, καθηγητής ΑΠΘ, ο Γιώργος Λιάνης, π. βουλευτής και δημοσιογράφος, ο Νίκος Μέρτζος, δημοσιογράφος και πρόεδρος της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών και ο Κωνσταντίνος Φωτιάδης, καθηγητής του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
  Την εκδήλωση θα συντονίσει η Πασχαλιά Ζαμπούνη.

2 σχόλια:

  1. ΠΟΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ; ΠΟΙΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ;
    ΠΟΙΑ ΣΚΟΠΙΑ; ΠΟΙΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ;
    ΠΟΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑ; ΠΟΙΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ;
    ΠΟΙΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ; ΠΟΙΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ;

    ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΗΜΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΓΑΣ.
    ΤΟΤΕ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΙ ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ, Ο ΡΗΓΑΣ.ΟΤΑΝ ΣΒΗΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ, ΘΑ ΝΑΙ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΞΑΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα μισά χωριά του δήμου δεν ξέρουν να μιλανε Ελληνικά όπως και τα μισά επίθετα είναι τούρκικα με αποδείξεις …..οι Νέοι του δήμου και της Ελλάδας δεν ξέρουν να γράφουν Ελληνικά παρά μόνο Greeklise….το βιβλίο του κύριου Φραγκούλη είναι τέλειο και σωστό και έχει πολλούς μήνες κυκλοφορίας ….τώρα ήρθε σε μερικούς αναλαμπή η μήπως έχουν υποχρέωση κάποιοι και το κάνουν ……κύριοι του δήμου και αντιδήμαρχοι ακούστε καλά στον πλανήτη τούτο είμαστε 7 δισεκατομμύρια ψυχές είμαστε όλοι άνθρωποι ….και αν νομίζουν μερικοί ότι άλλο Έλληνας άλλο σκοπιανός και άλλο τούρκος τότε ας αλλάξουν μερικοί τα επίθετα τους και αφού αγαπάτε την Ελλάδα και το παιδί της την δημοκρατία ας κοιτάξουν και τα υπόλοιπα χωριά του δήμου γτ τα έχουν ξεχάσει όλοι τους …..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.