Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Η έναρξη των μαθημάτων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου στο Αμύνταιο…



  Μεγάλο υπήρξε το ενδιαφέρον και αθρόα η συμμετοχή των πολιτών της περιοχής του Αμυνταίου, στην έναρξη του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 19 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

 Στην πρώτη διάλεξη, εισηγητής ήταν ο πρόεδρος της Ακαδημίας των Πολιτών και επίκουρος καθηγητής κοινωνιολογίας, Ευστράτιος Παπάνης, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα «Συντροφικότητα και νεύρωση».




ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΛΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. Ποια είναι αυτά τα μέγιστα κ.δήμαρχε.μήπως τον κ.Φούχτελ,ή μήπως τις "επενδύσεις"που θέλει να κάνει ιδιωτικοποιώντας ότι υγειές έχουν οι δήμοι?Και ποιά είναι η συνοχή και συνεργασία της ομάδας του δήμου?Ήθελες να είναι έτσι.Και εσύ κ.Μέλλη τι νομίζεις ότι κάνεις?Η αγραματωσύνη είναι δική σου και μην θεωρείς επιτυχία την εκλογή σου και σήμερα ότι κάτι κάνεις,να είναι καλά η Ε.Α.Σ.,από που εσύ τόσους ψήφους στα χωριά και ειδικά στην Κέλλη?Θα τα δεις την επόμενη φορά και εσύ αλλά και ιδιαίτερα ο κ.δήμαρχός σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι βάλατε τον Μάκη μα μιλησει ρεεεεε. Αυτος δεν παρακολουθησε ουτε καν το ανοιχτο λαικο δημοτικό ρεεεεεεεεεεε. Τα φραγκα δεν κανουν τον ανθρωπο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.