Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Το καρακιτσαριό διαφημιστικό του ΕΟΤ με κομπάρσο την Κεφαλογιάννη!!!



  Πραγματικά ρεζίλη έχει γίνει για άλλη μια φορά η χώρα από το βλαχοκιτσάτο σποτ που γύρισε ο ΕΟΤ στο Λονδίνο με τη συμμετοχή της υπουργάρας του τουρισμού -ναι η Κεφαλογιάννη είναι...κομπαρσαρία σε δύο σκηνές-!!!
  Δείτε πρώτα το σποτ και μετά θα σας δείξουμε πόσο κόστισε για να τραβάτε τα μαλλιά σας...


(Το βίντεο μπορεί να κατέβηκε, αλλά η γκάφα έχει ήδη γίνει.
  Έντονα δυσαρεστημένος είναι ο Σαμαράς με την Όλγα Κεφαλογιάννη και το διαφημιστικό βίντεο που προκάλεσε σάλο και πολλά αρνητικά σχόλια. Ο πρωθυπουργός δυσαρεστήθηκε όχι μόνο με το περιεχόμενο, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα και την εικόνα που θέλει να περάσει προς τα έξω για την χώρα μας, αλλά δεν του άρεσε και η... φωτογραφία που έκανε το γύρο των ΜΜΕ, μιας υπουργού να τραβάει με το κινητό της το κακό αυτό θέαμα)...


  Και τώρα ήρθε η ώρα της...λυπητερής... Η «ομορφιά» της Κεφαλογιάννη για τη... δυσφήμιση της χώρας, κόστισε μόλις... 60.000 ευρώ!!! Μάλιστα η χουβαρντού με δικά μας χρήματα Κεφαλογιάννη, διαθέτει άλλες 15.000 ευρώ για... κοκτέϊλ πάρτι- είχε και στο χωρίο της τέτοια πάρτι- για τους χορευτές του «διαφημιστικού»...


  Έτσι είναι ο Μεσσήνιος, ψαλιδίζει τις συντάξεις πείνας του ΟΓΑ και η καλομαθημένη Όλγα ξοδεύει 75.000 ευρώ για την πλάκα της...

3 σχόλια:

  1. ΛΥΠΑΜΑΙ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ Γ@@@@@@. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κατά δελτια τυπου λαλήστατος βολευτης της ΝΔ της Φλωρινας, ο τεμετερος σταθηκας, δεν θα κανει επερωτηση στη Βουλη; Α, ξεχασα, θα του τραβηξει το αυτακι ο Αντωνακης………………………………………… Ουστ ρε λαμογια του κερατα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που να βρει χρόνο να παει στη βουλή τώρα που ξεκινάνε οι καζανάρκες

      Διαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.