Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Δείτε το ντοκουμέντο της πολιτικής "απάτης" Σαμαρά…



«Λεφτά έχουμε μέχρι 16 Νοεμβρίου»!!!
Σύμφωνα με τον Μεσσήνιο και τον γίγα της οικονομίας Στουρνάρα θα χρεοκοπούσαμε, αφού μέχρι …χθες(!) επαρκούσαν τα ταμειακά αποθέματα της χώρας... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

4 σχόλια:

  1. Για τον λόγο αυτό Στέλιο μας έστειλε η Μέρκελ τον Φούχτελ,(κολλητό του δημάρχου Αμυνταίου),ήταν φυσικά και ο ίδιος εκεί κατά τις δηλώσεις του.Τώρα δεν ξέρω αν έφερε χρήματα.Πιστεύω όμως ότι θέλει να αγοράσει κάποιους βασικούς τομείς των Ο.Τ.Α. και να τους κάνει ιδιωτικούς.Δεν ξέρω κατά πόσο ενστερνίζεται τις σκέψεις αυτές ο κ.δήμαρχος Αμυνταίου.Εγώ πιστεύω πως ναι,τις ενστερνίζεται.Τίποτε δεν είναι τυχαίο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΟΥΦΑ ΓΕΡΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ

      Διαγραφή
    2. Που να τον πιασεις το δημαρχο ρε καημενε. Εσύ περιορίσου στις "μεγάλες" επαφές του μούφα με τους συντρόφους του ΠΑΣΟΚ που ρημαξανε τη χωρα 30 χρόνια και μας φερανε σε αυτο το χαλι και ασε τον φουχτελ και τον Ιωσηφιδη να κανουν τη δουλεια τους.

      Διαγραφή
  2. Σκεφτήτε τον τόπο μας ΧΩΡΙΣ Μούφα, ΧΩΡΙΣ Μάκη, ΑΠΑΛΛΑΓΕΝΟ από τα λαμόγια του παρελθόντος να δειτε πόσο καθαρός θα είναι. Ψηφίστε κάποιον που δεν θα έχει πίσω του τις 200.000 ευρώ για να σας κεράσει, να σας ξεχρεώσει, να σας βάλει στο δημόσιο, να σας δανείσει, τελοσπάντων να σας ΣΩΣΕΙ! Αντισταθείτε στα σχέδια που κάνουν για το μέλλον σας και των παιδιών σας. Δίωξτε τους και καθαρίστε το τοπίο. Είναι στο χέρι σας εξαρτάται από την ΨΗΦΟ σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.