Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

«Ποια Τουρκία; Ποιοι Τούρκοι;». Παρουσίαση του βιβλίου του Φράγκου Φραγκούλη στο Αμύνταιο…



  Το βιβλίο με τίτλο «Ποια Τουρκία; Ποιοι Τούρκοι;» του επιτίμου Αρχηγού ΓΕΣ, στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου και υπηρεσιακού υπουργού Εθνικής Άμυνας επί υπηρεσιακής κυβερνήσεως Π. Πικραμμένου, παρουσιάσθηκε το πρωί της Κυριακής 25 Νοεμβρίου, στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου "ΑΤΕΡΟΝ" στο Αμύνταιο.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ…
  Για το βιβλίο και για την προσωπικότητα του συγγραφέα, αναφέρθηκαν ο βουλευτής και Δημοσιογράφος, Γιώργος Λιάνης, ο Πρόεδρος της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών και Δημοσιογράφος, Νίκος Μέρτζος και οι καθηγητές Παναγιώτης Εσκίογλου και Κώστας Φωτιάδης.



5 σχόλια:

  1. KAI ΣΕ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝΕ ΤΟ ΜΕΡΤΖΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΑΝΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Yπήρχαν πολλοί που θα πήγαιναν αν ο Φράγκος Φραγκούλης παρουσίαζε το βιβλίο του μόνος του.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΣΑΣ ΑΠΕΧΘΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Μερτζος γιατί ούρλιαζε σαν χωριάτης σε βάρος θεατή της εκδήλωσης; Αυτό ήταν το επίπεδο του πάντα. Μια ζωή τα ίδια. Γιατί τον καλέσατε; Σε τι ανέβασε την συζήτηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ ρε (Μερτ) θα μας τρελάνεις το νυμφαίο δεν σε πειράζει που έχει παντού ρουμανικα γαλλικά δεν ξέρω εγώ τι ονόματα και τα έβαλες και εσύ με τους τούρκους ακόμη γιατί δεν λες στον φίλο σου μπουταρι για ποιο λόγο αγαπαει τους τούρκους και θέλει να κάνει και οδό Κεμάλ ατατουρκ στην Θεσσαλονίκη …..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί δεν κάναν προς τιμήν του ZAN MARIA BOLONTE την παρουσίαση με μουσική επένδυση feroyz moystafof?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.