Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Ο πρώτος καζαμίας 2014 για το Αμύνταιο και την Ελλάδα…


  Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους και πιο φημισμένους μελλοντολόγους και μέντιουμ του πλανήτη, το ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ αναλύει το 2014 και παρουσιάζει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα το τι θα συμβεί στον Δήμο Αμυνταίου και σε όλη την  Ελλάδα…

Ποιος θα είναι ο νέος Περιφερειάρχης; Ποιος ο νέος Αντιπεριφερειάρχης; Ποιοι θα είναι οι νέοι Δήμαρχοι; Ποιος ο νέος ρόλος του Μάκη Ιωσηφίδη;

Διαγωνισμός φωτογραφίας: «Εικόνες της Φλώρινας στις γιορτές»…



  Το «Φωτογραφικό Εργαστήρι του Αριστοτέλη» διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα: «Εικόνες της Φλώρινας στις γιορτές».

Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου (video)



Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα των ομάδων Χάντμπολ του ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου, δίνεται με το ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ…

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Πρωτοχρονιάτικο καρναβάλι στο Ξινό Νερό…



 Ο Προοδευτικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Ξινού Νερού σας προσκαλεί στο Πρωτοχρονιάτικο καρναβάλι, ένα έθιμο το οποίο κρατάει από την εποχή της τουρκοκρατίας.

Ευχές από τον πρώην Δήμαρχο Αμυνταίου, Γιάννη Στάϊο…



Όπου κι αν πάω, όπου κι αν σταθώ
έχω μέσα στη καρδιά μου,
το διευρυμένο Δήμο  Αμυνταίου.
Καλά  Χριστούγεννα,  Χρόνια  Πολλά και  Αγαπημένα.
Καλή  Χρονιά, Ευτυχισμένο το 2014.
Γιάννης  Στάϊος
Οδοντίατρος π. δήμαρχος Αμυνταίου

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Πολλά κιλά ΧΑΝΤΜΠΟΛ από τους παλαίμαχους του ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου…



  Αποδεδειγμένα το χάντμπολ στο Αμύνταιο έχει ανακτήσει για τα καλά τη χαμένη του αίγλη και χαίρει  της εκτίμησης και του σεβασμού όλων των δημοτών, ωστόσο η παρουσία 800 και πλέον φίλαθλών στην εορταστική αναμέτρηση, ανάμεσα στους εν ενεργεία παίκτες που αγωνίζονται ή αγωνίστηκαν με τα χρώματα της ομάδας και τους παλαιμάχους των δεκαετιών 1990 και 2000, ήταν κάτι το ανεπανάληπτο που θα θυμούνται για καιρό οι πρωταγωνιστές της συνάντησης.
(ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)...

120 ΔΙΣ ΕΥΡΩ!!! Το (παρα) κράτος των Γερμανών ξεσκεπάζεται από σπόντα...



ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ (ΑΚΟΜΑ); 
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΧΡΕΩΝΑΝ. 
ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΑΝ.
 Ανήμερα της ομολογίας του αιώνα, «σκάει» η μίζα του Τομπούλογλου.
  Τα κανάλια όπου δουλεύει ο γαμπρός του μεγαλέμπορα, παίζουν Τομπούλογλου.
  Οι εφημερίδες που υμνούσαν τον Γιάννο, παίζουν Τομπούλογλου.

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Εορταστικό φιλικό για τον ΑΜΥΝΤΑ…



  Μέσα στο κλίμα το ημερών η ανδρική ομάδα του Αμύντα, διοργανώνει το Σάββατο 28/12 στο ΔΑΚ Αμυνταίου φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στους εν ενεργεία παίκτες που αγωνίζονται ή έχουν αγωνιστεί με τη φανέλα ομάδας και τους παλαιμάχους των δεκαετιών 1990 και 2000.

Τμήμα πλεκτικής από τον ΑΜΥΝΤΑ…



  Ένα νέο τμήμα, αυτό της πλεκτικής, θα λειτουργήσει από τον Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου.

Συνεχίζεται ο «Πολιτιστικός Χειμώνας 2013-2014» στον Δήμο Φλώρινας…



  Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του «Πολιτιστικού Χειμώνα 2013-2014» του Δήμου Φλώρινας, οι οποίες θα διαρκέσουν έως τις 06 Ιανουαρίου 2014.

  Συγκεκριμένα, την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013, μοιράστηκε δωρεάν σοκολάτα και ζαχαρωτά στα παιδιά, ενώ την Πέμπτη ανιματέρ έπαιξε με τα παιδιά και τους μοίρασε μαλλί της γριάς και ποπ κόρν.

Δωρεάν σεμινάριο φωτογραφίας από τον Δήμο Φλώρινας…



  Ο Δήμος Φλώρινας εν όψη του πολιτιστικού χειμώνα 2013-14 θα πραγματοποιήσει δωρεάν σεμινάριο φωτογραφίας με τίτλο «Φωτογραφίζω το 2014».
  Το σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα που δεν διαθέτουν ιδιαίτερες γνώσεις και θέλουν να κάνουν τα πρώτα βήματα στο χώρο της φωτογραφίας.

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Το κοτέτσι και τα μάτια σας, η αλεπού παραμονεύει…



  Άντε τώρα οι 41 βουλευτές, που ενώ ζήτησαν να μειωθεί ο φόρος στο πετρέλαιο, έφαγαν την απάντηση - χλαπάτσα του υπουργού Φόρων, Τόκων και Προστίμων Στουρνάρα, να αποδείξουν ότι δεν τρώνε ..καλαμπόκι.
  Σας θυμίζουμε ότι 41 γαλάζιοι βουλευτές, με πρώτο υπογράφοντα τον Ευρυπίδη Στυλιανίδη και ανάμεσα τους τον εκ Φλωρίνης Στάθη Κωνσταντινίδη, ρωτούσαν τον αντιμεταρρυθμιστή υπουργό για την σκοπιμότητα του μέτρου, από τη στιγμή που σύμφωνα με οικονομικά στοιχεία και σχετική έκθεση του ΙΟΒΕ, δεν προκύπτουν για το Δημόσιο τα αναμενόμενα έσοδα.

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Οι φωτιές στη Φλώρινα… (ΒΙΝΤΕΟ)


  Το πανάρχαιο έθιμο, το «σήμα κατατεθέν» της πόλης της Φλώρινας, αναβίωσε για άλλη μια χρονιά σε όλες της γειτονιές της πόλης.

  Οι μουσικές, ο χορός, το κρασί και τα πλούσια εδέσματα, ήταν ένα ισχυρό κίνητρο για να εγκαταλείψει ο κόσμος τους καναπέδες και να ξεχυθεί στους δρόμους για να γλεντήσει και να ανταλλάξει ευχές με ντόπιους και επισκέπτες…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…  

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικη μουσική εκδήλωση στο Αμύνταιο… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Με μια σεμνή (σοσιαλιστική θα έλεγα) εκδήλωση, που διοργάνωσε η Δημοτική Κοινότητα και ο Δήμος Αμυνταίου, γιόρτασε την γέννηση του θεανθρώπου το Αμύνταιο, το πρωί της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Απόψε ανάβουνε οι φωτιές στις γειτονιές της Φλώρινας…



  Περισσότερες από 30 Φωτιές θα ανάψουν απόψε τα μεσάνυχτα σε γειτονιές της πόλης της Φλώρινας, και άλλες τόσες στις τοπικές κοινότητες, στην αναβίωση του θεαματικότερου εθίμου του Δωδεκαημέρου στη Βόρεια Ελλάδα.
  Οι «Χριστουγεννιάτικες Φωτιές» αποτελούν το σήμα κατατεθέν της Φλώρινας και προσελκύουν χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο.

Σαν σε προπόνηση! Ο ΑΜΥΝΤΑΣ στους 8 του κυπέλλου Ελλάδος…



  Εύκολο απόγευμα πέρασαν οι παίκτριες Αμύντα στην Κατερίνη, καθώς συνέτριψαν το Ορφέα με 9-35 και προκρίθηκαν πανηγυρικά στους 8 του κυπέλλου Ελλάδος, όπου θα αντιμετωπίσουν στη Θεσ/νίκη τον Παναθλητικό, σε ημερομηνία που θα ορίσει η Ο.Χ.Ε.

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Στέγης Ποντίων και του ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου… (BINTEO)



  Μια όμορφη και ζεστή Χριστουγεννιάτικη γιορτή πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Στέγη Ποντίων και τον ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου, το πρωί της  Κυριακής 22 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό κέντρο Αμύνταιου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Τους "κούφανε"…

  Είναι γνωστή σε όλους η αφοσίωση και η τυφλή υπακοή που δείχνουν τα σκυλιά στα αφεντικά τους. 
  Μερικά όμως σκυλιά …υπερβάλουν!!! όπως στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί…

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Ανεξαρτητοποιήθηκε η βουλευτής Κοζάνης Ραχήλ Μακρή…



  Ανεξάρτητη βουλευτής είναι εδώ και λίγη ώρα η πρώην, πλέον, βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή.
  Τις τελευταίες ώρες υπήρξε έντονη φημολογία για την αποχώρηση της κυρίας Μακρή από την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και την είδηση επιβεβαίωσε η ίδια η βουλευτής.
  Δημοσιογράφοι βρήκαν την Ραχήλ Μακρή στο καφενείο στης Βουλής όπου επιβεβαίωσε την ανεξαρτητοποίησή τονίζοντας ότι έχει ήδη στείλει επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Άναμμα της Φωτιάς στην Τ.Κ. Σκλήθρου του Δήμου Αμυνταίου…

  Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σκλήθρου, με την ευκαιρία των Γιορτών  Χριστουγέννων και τις πρωτοχρονιάς και συνεχίζοντας για μια ακόμη  χρονιά την παράδοση, σας  προσκαλεί όλους   στην πλατεία του χωριού, την προπαραμονή των Χριστουγέννων, Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 20:30 για την αναβίωση του χριστουγεννιάτικου πατροπαράδοτου εθίμου το «Άναμμα της Φωτιάς».

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Χριστούγεννα τα χρόνια του μνημονίου…



(Γράφει ο Α.Θ.Ρ. στο ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ που κυκλοφορεί)
  Η θειά Αχτίτσα, η «Σταχομαζώχτρα» του θεϊκού Παπαδιαμάντη,  τουλάχιστον τη μέρα των Χριστουγέννων, είχε φορεμένη «άδολη μαντίλα» και ο Γέρος και η Πατρώνα καθαρά καινούργια υποκάμισα και υποδήματα, με το γραμμάτιο του χαμένου της ξενιτεμένου γιου που ήρθε την Άγια μέρα, για να ‘χει ευφρόσυνο τέλος το θλιβερό περιεχόμενο της ιστορίας, μιας Ελλάδας πριν από 130 χρόνια.

Η στύση…



Ντριν, ντριν, ντριν. Χτυπάει το τηλέφωνο.
  Εσύ: Εμπρός…
  Φωνή: Καλημέρα σας κύριε Ελληνίδη, σάς καλώ από το call center του Υπουργείου Οικονομικών. Είμαι η Σούζυ Βολεψαροπούλου - Φιλοτόμαρου και η συνομιλία μας καταγράφεται. Έχετε ληξιπρόθεσμες οφειλές 150 ευρώ προς το δημόσιο ταμείο αλλά από τον έλεγχο που κάναμε διαπιστώσαμε ότι έχετε κάνει αγορές βρεφικού γάλακτος το 2012 αξίας 60 ευρώ και επισκεφθήκατε δύο φορές τον παιδίατρο με κόστος 80 ευρώ.

Ποινή φυλάκισης 14 μηνών στον πρώην δήμαρχο Κώστα Θεοδωρίδη…



  Ένας ακόμη δήμαρχος καταδικάστηκε από ελληνικό δικαστήριο, για μια παρανομία που κάνουν σχεδόν όλοι οι δήμαρχοι…

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Κάτσε φρόνιμα...



Η Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Αμυνταίου σας καλεί στην προβολή της ταινίας «Κάτσε φρόνιμα» (English teacher) που θα πραγματοποιηθεί στο πνευματικό κέντρο του δήμου Αμυνταίου την Παρασκευή 20/12, ώρα 21:00 & το Σάββατο 21/12, ώρα 19:30.

Κοίτα πως κατάντησαν οι γιάπις, συνελήφθη και ο Λιάπης…



  Κανένα όριο στον ξεπεσμό της «αριστερής» κυβέρνησης, πρώτα μας παίρνουν τα σπίτια, τώρα συλλαμβάνουν και αριστοκράτες…
  Έναν γαλαζοαίματο πολιτικό είχε η χώρα και πέσατε να τον φάτε για δυο ψωροπινακίδες. Αυτοί είστε…
  Είναι άδικο ΑΔΙΚΟ! Α Δ Ι Κ Ο! Το STOP παραβίασε τον Λιάπη!

Όταν η φωτογραφία συναντά τις εικαστικές τέχνες…



  To Εργαστήρι Φωτογραφίας του «Αριστοτέλη», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Νύχτες Χειμώνα» διοργανώνει την έκθεση «eMotions» στην Πινακοθήκη Φλωρινιωτών Ζωγράφων του ΦΣΦΑ.

Λευτεριά στον συναγωνιστή Μιχάλη Λιάπη…



Στους δρόμους βγαίνω σαν τρελός με δίπλωμα ληγμένο
οι πινακίδες μου πλαστές δεν ξέρω που πηγαίνω
να ψάχνω μιαν απάντηση που πήγε η αγάπη
δεν ντρέπεσαι που μ’ έκανες σαν τον Μιχάλη Λιάπη*...
  Ο Μιχάλης Λιάπης -που είναι σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση εξαιτίας της πολιτικής της κυβέρνησης Σαμαρά- είχε καταθέσει τις πινακίδες του τζιπ, για να μην πληρώνει τα τέλη κυκλοφορίας και οδηγούσε τζιπ μεγάλου κυβισμού που έφερε πλαστές πινακίδες, ενώ δεν είχε ασφαλιστήριο συμβόλαιο και δίπλωμα.

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

«Πόλη Γιορτή» - Καταπληκτικό χριστουγεννιάτικο τραγούδι - βίντεο που γυρίστηκε στην Πτολεμαΐδα…



Καταπληκτική δουλειά από τους… «Κarvounieros»!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ…

Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Ωδείου στο Αμύνταιο…



  Το Παράρτημα Αμυνταίου του Ωδείου Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, σας προσκαλεί στη Χριστουγεννιάτικη συναυλία των μαθητών του, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013 στις 7:00 μ.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αμυνταίου.

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Χωνέψτε το όλοι καλά! Η δικαιοσύνη αποφάσισε, ΟΛΟΙ οι κατηγορούμενοι για το «σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, ΑΘΩΟΙ…



Επιτέλους έλαμψε η αλήθεια με την αδέκαστη δικαιοσύνη!
Δεν υπήρξε ΠΟΤΕ σκάνδαλο χρηματιστηρίου!

Δείτε τα «πόθεν έσχες» των βουλευτών…



Δόθηκαν στη δημοσιότητα, πριν λίγο, οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης βουλευτών, χρήσης 2011. Δείτε τις:

Νίκη τετράδας για τον ΑΜΥΝΤΑ…



  Την καλύτερη φετινή του εμφάνιση μακριά από την έδρα του πραγματοποίησε ο Αμύντας, που επιβλήθηκε του Μακεδονικού στη Νεάπολη με 27-18, νίκη που του δίνει προβάδισμα για την τετράδα των πλει-οφ.

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΑΜΥΝΤΑΣ Αμυνταίου: Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα, χαλαρά… (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)



  Στην άμυνα κάτι σαν… «Οχυρό Ρούπελ», στην επίθεση ωσάν …«πιλότοι αυτοκτονίας» και στην εστία, μόνιμα στημένος ο … «φράχτης του Έβρου»!
  Έτσι ήρθε και η δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για τους άνδρες του ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου. Αυτή τη φορά το θύμα ήταν η ομάδα του Α.Ο. Κοζάνης που ηττήθηκε στο ΔΑΚ Αμυνταίου, το βράδυ του Σαββάτου 14 Δεκεμβρίου, με σκορ 30-22.

Νίκη για τον Φιλώτα Μ.Π.Σ επί του Φ.Σ Αρίων Πτολεμαΐδας…



  Νίκη για την γυναικεία ομάδα του Φιλώτα Μ.Π.Σ με σκορ 29-26 επί του Φ.Σ Αρίων στον αγώνα του Σαββάτου 14/12/13 που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο του Αμυνταίου. Σε γενικές γραμμές ο αγώνας χαρακτηρίστηκε από τον ήρεμο ρυθμό του και την έλλειψη πάθους.

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Παρατείνεται η διανομή των τροφίμων σε απόρους του Δήμου Αμυνταίου…



  Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αμυνταίου – ΔΗ.Κ.Ε.Α. σε συνεργασία με τον Δήμο Αμυνταίου ανακοινώνει ότι δίνεται παράταση στη διάθεση των τροφίμων στους δικαιούχους του προγράμματος «Δωρεάν Διανομή Τροφίμων σε Απόρους της ΕΕ έτους 2013».

Είχε και συνέχεια το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου…



"Αυτοψία" για καταγγελία κατά του Δημάρχου από την αντιπολίτευση…  

  Μετά το θέμα που δημιουργήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου, σχετικά με ερώτηση του Δημοτικού Συμβούλου της αντιπολήτευση, Αποστόλη Θεοδώρου και αφορούσε την τοποθέτηση στύλων της ΔΕΗ περιμετρικά της οικίας του Δημάρχου Αμυνταίου, Ιωακείμ Ιωσηφίδη στο Αντίγονο,

Στην Θεσσαλονίκη το ξεκίνημα του 2ου γύρου της Α1 για τον ΑΜΥΝΤΑ…



  Με απολογισμό δύο νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες, ολοκλήρωσε ο Αμύντας τον 1ο γύρο του πρωταθλήματος της Α1, που τον βρίσκει στην 4η θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμούς.

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων του Αμυνταίου

  Απο τον Εμπορικό Σύλλογο Αμυνταίου & Περιξ "Η ΕΝΩΣΗ", ανακοινώνεται οτι το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων για την περίοδο από  15/12/2013 έως  8/1/2014, έχει ως εξής:

Το Γυμνάσιο Φιλώτα συνεισφέρει στο έργο του εθελοντικού οργανισμού «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»



  Οι μαθητές του Γυμνασίου Φιλώτα, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του εθελοντικού οργανισμού «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», συγκέντρωσαν είδη τροφίμων, υγιεινής και οικιακής χρήσης στο χώρο του σχολείου.

Ο πολίτης χρειάζεται αιρετούς με αρχές και ανάστημα!



  Ζούμε σε περίοδο αναστροφής της «πολιτικής τάξης» θεσμοί που διαφυλάχτηκαν δεκάδες χρόνια άρχισαν να «ξηλώνονται» επικίνδυνα παρασύροντας τις πολιτικές αξίες του τόπου.

  Η εποπτεία  και  κατάργηση  της αυτοτέλειας των Δήμων ή μείωση  του μισθολογικού κόστους οι υποχρεωτικές μετατάξεις των υπαλλήλων, η συγχώνευση  και  κατάργηση υπηρεσιών οι  ιδιωτικοποιήσεις και κατάργηση του δημοσίου και κοινωνικού χαρακτήρα, το νέο πειθαρχικό  η διαθεσιμότητα και αργία οι απολύσεις  είναι μόνο λίγα από τα πολλά που μπορώ να καταγράψω!

Στις 15 Δεκεμβρίου οι Οικονομολόγοι ψηφίζουν…



  Η ΔΗΚΙΟ στις εκλογές του 2010 αναδείχθηκε με την στήριξη όλων των συναδέλφων πρώτη δύναμη.

  Με αίσθημα ευθύνης για την επιλογή αυτή των μελών μας, επιδιώξαμε την συναίνεση με τις υπόλοιπες παρατάξεις και έτσι μέσα από μια δύσκολη οικονομική συγκυρία πέτυχε το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας να παίξει ένα σημαντικό ρόλο και να έχει ουσιαστική παρέμβαση σε Κεντρικό και Περιφερειακό επίπεδο.

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Βράζουμε…(movie trailer)



«Βράζει» (ρακές) η περιοχή Αμυνταίου, βράζει (στο ζουμί του) και το ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ…

Άλλοι προσμένουν τη ρακί, άλλοι την ανυπέρβλητης αξίας ύλη, της …απίθανης εφημερίδας μας! Υπομονή. Σιγά – σιγά …γίνεται η αγουρίδα μέλι…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ trailer…

Με το ισχύον Εκλογικό Σύστημα οι Αυτοδιοικητικές Εκλογές...



  Η διαβεβαίωση «ήρθε» από τον ίδιο τον Υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη, ο οποίος απαντώντας σε σχετική δημοσιογραφική ερώτηση στην «κοινωνία ώρα mega» απάντησε:

Εκδήλωση ενημέρωσης στη μελέτη και κατασκευή ξύλινων εγκαταστάσεων για παραγωγικές κτηνοτροφικές μονάδες «θερμοκηπιακού τύπου» στην Τ.Κ. Κέλλης του Δ. Αμυνταίου…



Φλώρινα: Φωτογραφικός Χειμώνας 2013 – 2014




Η φωτογραφία στα σχολεία - Προβολή των ντοκιμαντέρ

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Νέο Δ/Σ του Συλλόγου Φλωρινιωτών Στουτγάρδης…




Γνωριμία με τον Σύλλογο και Πρόσκληση για την πρώτη Φλωρινιώτικη φωτιά που διοργανώνεται στη Στουτγάρδη

Στις 9:00 η έναρξη μαθημάτων στα σχολεία των Δήμωv Αμυνταίου και Φλώρινας…



  Τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των Δήμου Αμυνταίου και Φλώρινας, από την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013 έως και την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου

Ισοπαλία για τον ΦΙΛΩΤΑ ΜΠΣ στην Κοζάνη…



  Μετά την νίκη 10-0 επί του Φαίακα λόγω μη προσέλευσης την προηγούμενη αγωνιστική, με μια απρόσμενη ισοπαλία 26-26 έληξε ο αγώνας μεταξύ της γυναικείας ομάδας του Φιλώτα Μ.Π.Σ. και του Α.Ο. Κοζάνης στον αγώνα που διεξήχθη το Σάββατο 7/12 στο κλειστό γήπεδο της Κοζάνης.

Εκδήλωση ενημέρωσης για την τηλεθέρμανση με βιομάζα στον Αγιο Παντελεήμονα…



Μπλακ άουτ στο 2ο ημίχρονο και ήττα για τις γυναίκες του ΑΜΥΝΤΑ…



  Με ήττα ολοκλήρωσε ο Αμύντας τον Α’ γύρο του πρωταθλήματος της Α1, καθώς εμφανίστηκε διπρόσωπος στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση Άρτας, με συνέπεια να γνωρίσει βαριά ήττα με σκορ 29-19.

Οργή και θλίψη από τους αστυνομικούς της Φλώρινας για το χαμό του συναδέλφου τους…



Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Δημοτική Ενωτική Κίνηση με πρωτοβουλία ΣΥΡΙΖΑ και παράδοση της πολιτικής σκυτάλης στους Ενεργούς Πολίτες… (ΒΙΝΤΕΟ)


  Σε ανοιχτό κάλεσμα προς τους Δημότες του Δήμου Αμυνταίου αποσκοπούσε η πρόσκληση για δημιουργία ενός «τρίτου πόλου» για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 από την Οργάνωση Μελών ΣΥ.ΡΙΖ.Α. της περιοχής Αμυνταίου, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 8 Δεκεμβρίου, στο Πνευματικό κέντρο Αμυνταίου.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...