Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Δημοτική Ενωτική Κίνηση με πρωτοβουλία ΣΥΡΙΖΑ και παράδοση της πολιτικής σκυτάλης στους Ενεργούς Πολίτες… (ΒΙΝΤΕΟ)


  Σε ανοιχτό κάλεσμα προς τους Δημότες του Δήμου Αμυνταίου αποσκοπούσε η πρόσκληση για δημιουργία ενός «τρίτου πόλου» για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 από την Οργάνωση Μελών ΣΥ.ΡΙΖ.Α. της περιοχής Αμυνταίου, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 8 Δεκεμβρίου, στο Πνευματικό κέντρο Αμυνταίου.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

  Μια κίνηση, -όπως διευκρινίστηκε-, της οποίας οι συμμετέχοντες δεν είναι δεσμευτικό να ανήκουν στον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο και κάθε ενεργός πολίτης του Δήμου Αμυνταίου, ανεξάρτητα πολιτικής τοποθέτησης, μπορεί να συμμετέχει με σκοπό την διακυβέρνηση του τόπου. 


16 σχόλια:

  1. Με παλιά (τον Στάιο εννοώ) και σάπια (το δεξί...του Λιάνη εννοώ) υλικά δεν μπορείς να χτίσεις κάτι καινούριο...

    Παιδιά, διώξτε τα βαρίδια και ο κόσμος θα σας αγκαλιάσει,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Oι τελίτσες στο "(το δεξί...του Λιάνη εννοώ)" τι συμβολίζουν :-P
      Όχι τιποτ' άλλο, έπρεπε να βάλετε δυο τελίτσες!!

      Διαγραφή
    2. χαχαχα. Ολοι καταλαβαμε τι εννοουσε παντως!

      Διαγραφή
  2. Ναι ενταξει...το ειδαμε και αυτο! Μονο απ'τα παλικαρια στο τραπεζι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτι τέτοιοι που την έχουν μεγάλη (την εμπειρία!!!) και οι 'φίλοι' τους μας χαντάκωσαν. Μπράβο στα παιδιά για την κίνηση τους και το ενδιαφέρον που δείχνουν για τον τόπο μας. Δυστυχώς όμως το πολιτικό κατεστημένο του δήμου μας δεν λέει να αποχωρήσει και να δεχθεί την παταγώδη αποτυχία του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν το κάνουν αυτό σε όλη την Ελλάδα ζήτημα να βγάλουν 10 δημάρχους. Με κινήσεις πολιτών δεν κερδίζονται Δήμοι κύριοι του Σύριζα.
    Οσο για το κοινό θα ήθελα να παρατηρήσω ότι μόνο ο Λιάνης έλειπε από τη συγκέντρωση και η φωτογραφία του Ανδρέα στον τοίχο Αναστήσατε το Πασοκ Μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σου Τατσιδη με την εμπειρια σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οποιος δεν εχει θεσεις παρουσιαζει αντιθεσεις? Η κοινωνια περφρονει τους εμπαθεις,τους υβριστες, τους ευτελεις, τους ημιμαθεις, τους συκοφαντες και ανεπαρκεις οπου κι αν βρισκονται. Νικος Μαρια Γεωργια.. συνεργατες Σταιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και οι 3 μαζι το πληκτρολογησατε το μηνυμα η κανατε συμβουλιο για το τι θα ανακοινωσετε στα τοπικα blogs? Μας ψεκαζουν δεν εξηγειται αλλιως

      Διαγραφή
  7. να πάτε και σε καμιά κομμώτρια για περμαναντ η μπιζα,Μπλί!!! ....τέλειος "συνδιασμός" για το Αμύνταιο να πάει "μπροστά"..... Τι να πώ; σαν περιοδέυων θίασος ΜΟΥ φαντάζει...Ξύπνα Αμύνταιο...το ΜΙΝΟΡΕ ΤΗΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ζητω το ΠΑΣΟΚ δηλαδη..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η κοινωνία περιφρονεί και αηδιάζει με τους ανθρώπους που πάνε όπου φυσάει ο άνεμος και 'ολοι αυτοί οι χαρακτηρισμοί της εμπάθειας ,ημιμάθειας, ανεπάρκειας κ.λ.π. γνωρίζει ο κόσμος πολύ καλά ότι είναι προνόμιό τους και αν δεν το έχουν καταλάβει, είναι εκτός τ'όπου και χρόνου και το μόνο που τους ταιριάζει είναι το 'μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι'. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μαλλον δεν μπορεις νασκεφθεις? Οσο, για να στοχασθεις δεν συζητιεται.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. «Ἀκοῦστε λοιπὸν κι αὐτό. Τὸ “δεξιὸ” κόμμα τῆς ΝΔ, εἶναι τὸ πιὸ ἀποκρουστικό. Δὲν ὑπάρχουν πιὸ πολιτιστικὰ καὶ πολιτικά, δειλοὶ ἄνθρωποι. Θαυμάζουν καὶ ὑποστηρίζουν ὅ,τι τοὺς φτύνει καὶ ταλαιπωροῦν καὶ περιθωριοποιοῦν, ὅ,τι τοὺς βοηθάει ἢ τοὺς βλέπει μὲ ἀγάπη. Ἔχουν τὸ σύνδρομο, τῆς πόρνης. Θέλουν δυστυχῶς, τὸν νταβατζή τους. Καὶ τὸν βρῆκαν ἐπιτέλους, στὸ πρόσωπο τοῦ Βενιζέλου, τῆς Γεννηματὰ καὶ τῶν ὑπολοίπων “μαυρισμένων” προσφάτως ἀπὸ τοὺς Ἕλληνες, πολιτικῶν.
    Εὔχομαι σὲ ὅλους τους, καλὲς εἰσπράξεις, καλὴ διαπλοκή, καλὰ ψέματα πρὸς ὅλους τους »

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. η εξισωση ειναι απλη

    μνημονιο = φτωχος χωρις σπιτι
    ΣΥΡΙΖΑ = φτωχος με σπιτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.