Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Στις 15 Δεκεμβρίου οι Οικονομολόγοι ψηφίζουν…



  Η ΔΗΚΙΟ στις εκλογές του 2010 αναδείχθηκε με την στήριξη όλων των συναδέλφων πρώτη δύναμη.

  Με αίσθημα ευθύνης για την επιλογή αυτή των μελών μας, επιδιώξαμε την συναίνεση με τις υπόλοιπες παρατάξεις και έτσι μέσα από μια δύσκολη οικονομική συγκυρία πέτυχε το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας να παίξει ένα σημαντικό ρόλο και να έχει ουσιαστική παρέμβαση σε Κεντρικό και Περιφερειακό επίπεδο.

  Με διάλογο και πολλές φορές με αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις με τους αρμόδιους υπουργούς κατορθώσαμε το Οικονομικό Επιμελητήριο να σταθεί όρθιο παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε.
Στο χρονικό αυτό διάστημα πετύχαμε:

- Τη διασύνδεση με το taxisnet που ολοκληρώθηκε με επιτυχία, για το ΟΕΕ, ξεπερνώντας τις κασσάνδρες και αυτούς που δεν ήθελαν καμία μορφή ελέγχου. Ο έλεγχος από το ΟΕΕ, έδωσε οντότητα στον φορέα μας και οριοθέτησε – κατοχύρωσε επαγγελματικά τον Λογιστή – Φοροτέχνη πανελλαδικά.

- Συνεχίστηκε ο έλεγχος της ταυτοποίησης των τίτλων σπουδών με τις αντίστοιχες σχολές των ΑΕΙ και για τους πλαστούς τίτλους σπουδών που εξακριβώθηκαν πραγματοποιήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες (διαγραφή από τα μητρώα του ΟΕΕ, αφαίρεση της άδειας λογιστή – φοροτεχνικού, παραπομπή στη δικαιοσύνη. Μία πρωτοβουλία του ΟΕΕ που υιοθέτησε αργά το Ελληνικό Δημόσιο.

- Παραπέμφθηκαν επίσης στη δικαιοσύνη 1316 «μαϊμού» Λογιστές, που ασκούσαν το επάγγελμα του λογιστή φοροτεχνικού χωρίς να έχουν άδεια από το ΟΕΕ.

- Όλοι οι Επιστημονικοί φορείς «κάτι έχασαν» την περίοδο της απελευθέρωσης των επαγγελμάτων, εμείς με προσωπικές παρεμβάσεις στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, αλλά και στα αρμόδια Υπουργεία διατηρήσαμε, το κατοχυρωμένο επάγγελμα του Λογιστή – Φοροτέχνη το αναδείξαμε και ξεκαθαρίσαμε σ’ όλους το σημαντικό ρόλο του ΟΕΕ.

- Η διαφάνεια για την παράταξή μας ήταν πρώτος και κυρίαρχος στόχος, χάριν σ’ αυτόν τον στόχο σήμερα το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας πέραν του θεσμοθετημένου Συμβούλου της Πολιτείας είναι και ο επίσημος ελεγκτικός φορέας.

- Πετύχαμε στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας σε Κεντρικό και Περιφερειακό επίπεδο, να θεσμοθετήσουμε ετήσιο πρόγραμμα εκπαίδευσης των συναδέλφων. Επιμορφώνουμε όλα τα μέλη μας δωρεάν, χωρίς καμία επιβάρυνση, χωρίς να λαμβάνουμε ούτε ένα ευρώ από τον Κρατικό Προϋπολογισμό, αλλά με χρηστή διαχείριση. Τα σεμινάρια αυτά είναι πλέον μία συνεχής διαδικασία που πραγματοποιούνται τόσο σε κεντρικό, όσο και περιφερειακό επίπεδο με μεγάλη ανταπόκριση από τα μέλη μας. Αφορούν θέματα που τους ενδιαφέρουν και κρίνονται χρήσιμα στην άσκηση της επαγγελματικής τους δραστηριότητας.
-Στην σημερινή εξελισσόμενη Κοινωνίας μας, διαμορφώσαμε το πλαίσιο και καταφέραμε το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, σε Κεντρικό και Περιφερειακό επίπεδο να πιστοποιηθεί ως Δημόσιος φορέας δικαιούχος προγραμμάτων του ΕΣΠΑ. Μέσα από αυτή τη διαδικασία ψηφιοποιήσαμε για πρώτη φορά όλο το αρχείο του ΟΕΕ και με έργα που έπονται οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες που θα παρέχουμε στα μέλη μας θα απλουστεύσουν τις διαδικασίες και θα βελτιώσουν την επικοινωνία μας σε όλα τα επίπεδα.

- Ο κώδικας δεοντολογίας των Λογιστών – Φοροτεχνών που ολοκληρώθηκε, βάζει κανόνες στο επάγγελμα και δίνει διέξοδο σε χρονίζοντα προβλήματα.

- Άρχισε η οργάνωση της διαδικασίας πιστοποίησης του Λογιστή – Φοροτέχνη με «Ευρωπαϊκά στάνταρ» λαμβάνοντας υπόψη τα διεθνή πρότυπα προκειμένου να ανταποκριθούν οι πιστοποιημένοι συνάδελφοι στις απαιτήσεις των καιρών για τη καλύτερη λειτουργία ενός δικαίου και αποτελεσματικού φορολογικού συστήματος, την πάταξη της παραοικονομίας, την αύξηση της φορολογητέας ύλης, τη μείωση της φοροδιαφυγής και στην αύξηση των φορολογικών εσόδων.

- Σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών – Τμήμα Στατιστικής εκπονήθηκαν και παρουσιάσθηκαν στην Αθήνα αλλά και στην περιφέρεια οι έρευνες:

  Δείκτης Καταναλωτικής Εμπιστοσύνης, έρευνα που είχε αρχίσει την Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο προηγούμενη τριετία.

Έρευνα Προτεραιοτήτων της Περιφέρειας.

- Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιά την μελέτη ανάλυσης των προοπτικών του επαγγέλματος του οικονομολόγου στην Ελλάδα και ο ρόλος του στην έξοδο από την κρίση.

- Σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο

Κρίση χρέους προσδιοριστικοί παράγοντες των τιμών των ελληνικών ομολόγων και οι παρεμβάσεις στο ελληνικό χρέος.

Άμεσοι στόχοι μας είναι:

- Με επιστημονικό τρόπο να αναδείξουμε και να κατοχυρώσουμε το επάγγελμα του Οικονομολόγου – Μελετητή, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα διεθνή πρότυπα με χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης και ψήφισής του μέχρι το τέλος του 2014. Είναι σημαντικό για μας να αναδείξουμε και να πιστοποιήσουμε ειδικότητες Οικονομολόγων συναδέλφων, οι οποίοι θα έχουν την ανάλογη θεσμοθετημένη ενασχόληση στα οικονομικά δρώμενα της Χώρας μας.

- Η ανάδειξη του ρόλου αλλά και του επιστημονικού έργου του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, μέσω σύγχρονων μεθόδων τεχνολογίας σε ότι αφορά την επιμόρφωση και την ενημέρωση, είναι από τους πρωταρχικούς μας στόχους.

- Στις δύσκολες περιόδους που περνά η Κοινωνία μας και οι άνεργοι Οικονομολόγοι συνάδελφοί μας, άμεσος στόχος μας είναι σε Κεντρικό και Περιφερειακό επίπεδο η επιμόρφωσή τους και η πρακτική εξάσκηση αυτών μέσω νέων προγραμμάτων του νέου ΣΕΣ (2014-2020). Είναι απαραίτητο και μονόδρομος για μας να πετύχουμε την πλήρη εφαρμογή αυτού του μέτρου για όλους τους συναδέλφους Οικονομολόγους.

- Ήδη θέσαμε στον αρμόδιο υπουργό, το ζήτημα της οικονομικής συνδρομής μέσω του ΕΣΠΑ και στην συνέχεια του ΣΕΣ για τους νέους Οικονομολόγους στον νέο επιχειρείν, για να μπορούν ν’ ανοίξουν τα δικά τους γραφεία ή να βελτιώσουν υλικοτεχνικά τα υφιστάμενα.

- Όσον αφορά τους οικονομολόγους στο Δημόσιο τομέα θα διεκδικήσουμε και πάλι να αξιολογούνται αξιοκρατικά και να καταλαμβάνουν πτυχιούχοι μέλη του ΟΕΕ σε θέσεις προϊσταμένων και δ/ντων, κυρίως σε οικονομικές υπηρεσίες και φορολογικές υπηρεσίες.

  Στις 15 Δεκεμβρίου ψηφίζουμε ΔΗ.ΚΙ.Ο, η παράταξη της συνέπειας..

ΔΗ.ΚΙ.Ο. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ Π.Τ. ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Καρακάσης Εμμανουήλ, Νομού Κοζάνης

Κουρού Κωνσταντίνος, Νομού Κοζάνης

Κώττης Ευάγγελος, Νομού Κοζάνης

Λιάκος Ευάγγελος, Νομού Κοζάνης

Μαρκούση Χρυσούλα, Νομού Κοζάνης

Μπάντης Ιορδάνης, Νομού Φλώρινας

Παπαδόπουλος Νικόλαος, Νομού Κοζάνης

Πάτρας Φώτιος, Νομού Καστοριάς

Σιταρίδης Ιωάννης, Νομού Κοζάνης

Χαλάτσογλου Χαρίκλεια, Νομού Γρεβενών

ΙΟΡΔΑΝΗΣ Ζ.ΜΠΑΝΤΗΣ   

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ Α.Π.Θ

82 σχόλια:

  1. Σταυρό στον Μπάντη Ιορδάνη για να συνεχίσει να μάχεται και να διεκδικεί όπως ακριβώς και στον Δήμο.Το πλούσιο και πολύπλευρο έργο του,η ανιδιοτελής προσφορά του στα κοινά.οι ευεργετικές του παρεμβάσεις στη κοινωνική ζωή του τόπου.η ρητορική δεινότης του και το συγκινητικό πάθος του για τη πρόοδο της νεολαίας πρέπει να εκτιμηθούν απ το εκλογικό σώμα.Ιορδάνη μαζί σου μέχρι και τον δημαρχιακό θώκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μας κοροϊδεύεις ρε φίλε?που τα είδες αυτά? μόνο φρου φρου και αρώματα είναι ο
      ντανης

      Διαγραφή
    2. ΑΜΥΝΤΑΙΩΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΦΛΩΡΙΝΗΣ.ΙΟΡΔΑΝΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ.ΝΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΜΑΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ....

      Διαγραφή
    3. να σκισεις αγορινα.καλη επιτυχια.το αξιζεις.ασε αυτους που γραφουν αρνητικα.ειναι οι κλασικοι που δεν κανουν τιποτα και κανουν κριτικη απο τον καναπε του σπιτιου τους

      Διαγραφή
    4. Ντανη αυτοι που γραφουν αρνητικα ειναι αυτοι 1-2 που τους περασες στους ψηφους και ξευτιληστηκαν απο εναν 30αρη ή αυτοι που αν βάλουν δεν θα τους ψηφίσει ούτε η μάνα τους.3 χρονια στον δήμο και δεν ακούστηκε το παραμικρό για ατασταλεια οικονομική ή καποιο άλλο αρνητικο.Σύνεχισε και σε θέλουμε πιο ψηλά.περιφερειακό σύμβουλο ή δήμαρχο

      Διαγραφή
    5. Ναι Ντανι αγορι μου...συνεχισε μας κανεις να γελαμε καθε φορα που σε βλεπουμε!

      Διαγραφή
    6. Το πιο καθαρο ατομο στη πολιτικη του δημου αυτη τη στιγμη.ντανη συνεχισε να κανεις τη δουλεια σου.τα καρποφορα δεντρα χτυπανε.οχι τα τελειωμενα.απο το υφος των αρνητικων φαινεται ποσοι ειναι και ποιοι ειναι.ή ενας ή δυο οι οποιοι δεν περίμεναν να δουν την πλάτη σου στις εκλογες.σε θέλουμε για δήμαρχο.είσαι μορφωμένο παιδί,ο πιο νεος και το κυριοτέρο βερος αμυντιώτης

      Διαγραφή
    7. αν απο τα σχολια των επικριτων καταλαβες οτι αυτοι ειναι 2-3 και δεν καταλαβες απο τα σχολια των υπερασπιστων οτι ειναι 1 και μοναδικος εχεις σοβαρο προβλημα αντιληψης

      Διαγραφή
  2. Μπράβο Ιορδάνη. Τουλάχιστον τα λες χωρίς υπεκφυγές. Αυτό που σου αναγνωρίζω είναι ότι έχεις παραμείνει απλός και γνήσιος. Δεν δε έχει φθείρει η εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για όμα του θεού ρε μπουμπούνα! Τι δεν σε εχει φθείρει η εξουσία μας τσαμπουνάς;
      Στο Δ.Σ. του δήμου Αμυνταίου είναι !

      Διαγραφή
    2. χαχαχα! Ρε πατε καλα; εμεινε οπως ηταν και δεν τον αλλαξε η εξουσια; τι εξουσια πηρε στα χερια του για να αλλαξει; εχετε χασει τα αυγα και τα πασχαλια. Μας ψεκαζουν δεν εξηγειται

      Διαγραφή
    3. εσείς οι δύο σχολιαστέςδεν έχετε καταλάβει το εξής:
      Μόνο του τα γράφει τα σχόλια

      Διαγραφή
    4. μονο ενα βρεφος δε θα το καταλαβαινε αυτο φιλε 9:04

      Διαγραφή
    5. Ο ΣΤΑΘΗΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ,Ο ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΤΑΣΤΑΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟΡΔΑΝΗ.ΕΛΕΟΣ.ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ.ΝΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ.Ο ΠΙΟ ΝΕΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΝΤΑΝΗ.ΜΑΖΙ ΣΟΥ

      Διαγραφή
    6. 6:40 ε όχι και το πιο καλό παιδί. Να μην πω τι είναι !

      Το "ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ" είναι το μόνο που μπορώ να συμφωνήσω.
      Αλλα και η γλάστρες που έχω σπίτι μου δεν έχει ακουστεί το παραμικρό γι αυτές!

      Διαγραφή
    7. τι ακριβως εννοεις επιτυχημενος επιχειρηματιας; το οτι βρηκε ετοιμη μια δουλεια, μαγαζι γωνια, και τη συνεχιζει. Αν ηταν ετσι οι πετυχημενοι ..

      Διαγραφή
    8. Ο ανδρας της χρονιας και λιγα λεμε....χαχαχα

      Διαγραφή
  3. ο 11:35 λέει:
    "για να συνεχίσει να μάχεται και να διεκδικεί"
    "Το πλούσιο και πολύπλευρο έργο του"
    "η ανιδιοτελής προσφορά του "
    "οι ευεργετικές του παρεμβάσεις στη κοινωνική ζωή του τόπου"
    "η ρητορική δεινότης"
    "το συγκινητικό πάθος"
    "Ιορδάνη μαζί σου μέχρι και τον δημαρχιακό θώκο."

    Χαχαχααααααχα γελάω με δάκρυα! κλαίω!!!!

    Ρε ντάνι έχεις ξεφύγει ρε παιδάκι μου;;;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΑΣ τσούζει που είναι σύμβουλος και εσεις δεν πήρατε ούτε την ψήφο σας.Αντιδήμαρχε καλή επιτυχία.Περιμένουμε την κυριακή να εκλεγείς γιατι το αξίζεις.σε είδα στην έκθεση philoxenia με το παθος προωθούσες το Αμύνταιο και θα βγουν τώρα οι γραφικοί 2-3 που για κανεναν δεν εχουν θετικη γνώμη και παντα κανουν κριτικη απο το καφενειο και απο το καναπε τους.μην πτοεισαι.γραψτους.αν εχουν τα εντερα ας γραψουν επωνυμα.ή ας κατεβουν στις εκλογες

      Διαγραφή
    2. αυτό με την philoxenia δεν το ειχα σκεφτεί...
      Γι αυτό δεν πατάει κανένας στο Αμύνταιο! Εκλεισε και το Αίθριο!

      Διαγραφή
  4. Θα ψησω τσιπουρα την κυριακη. Μην ερθεις ομως ντιρλα οπως τωρα που γραφεις. Θα σε περιμενω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο πιο νέος δημοτικός σύμβουλος ο ντανης.ο πιο νέος αντιδήμαρχος και ίσως ο πιο νέος Δήμαρχος.Βράστε στο ζουμί σας όλοι εσεις και στα τσίπουρα....χαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. νομίζω ότι αυτό με το "Θα ψησω τσιπουρα την κυριακη. Μην ερθεις ομως ντιρλα οπως τωρα που γραφεις. Θα σε περιμενω. "
      είναι το καλύτερο σχόλιο!

      Διαγραφή
  5. Ρε παιδια ο ντανης; χα χα χα.σχολιαζει και μονος του τον εαυτο του.τον μπαγασα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λοιπον λέγομαι δήμητρα τζιότζιου και σχολιάζω θετικά υπερ του ιορδανη.άρα δεν σχολιαζει ο ντανης μονος του.εσυ μπορείς να μας πεις το ονομά σου???σε τάπωσα.και μην απαντησεις κατι ασχετο.ονομα θελουμε

      Διαγραφή
    2. φιλη Δημητρα τα κριτηρια με τα οποια επιλεγεις τους εκπροσωπους σου πρεπει να τα αναθεωρησεις..

      Διαγραφή
    3. Αν είναι η "δήμητρα τζιότζιου" που βγάζει γκουγκλ, τότε θέλω κι εγώ υποστήριξη!

      Βρίστε με όλοι σας!

      Διαγραφή
    4. ε απο εκει την βρηκε και την εβαλε τι νομιζες εσυ;

      Διαγραφή
    5. Ασε το εχει ξανακανει και σε παλαιοτερη δημοσιευση. Ειχε χρησιμιποιησει το ονομα ενος ανθρωπου που ουτε καν ειχε δει το αρθρο. Κακως που δεν τον κυνηγησαν παντως...

      Διαγραφή
    6. προς 12:32
      άρα ξέρει να διαλέγει. Επιτέλους βρήκα ένα θετικό προσον γι αυτόν!

      Διαγραφή
  6. Αχ ντανουλη ! Σε πηρανε χαμπαρι! Καταλαβαν ολοι οτι σχολιαζεις μονος σου τον εαυτο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλοι εσεις που σπάτε πλάκα αναλογιστείτε πώς εκατοντάδες συμπολίτες μας τον κατέστησαν ικανό να αποφασίζει για τις τύχες όλων μας και κλάψτε αλλά όχι από γέλια αυτήν την φορά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ θυμάμαι μια ιστορία που μας έλεγαν στο δημοτικό για το πως βγήκε ο τρελός του χωριού δήμαρχος...

      Διαγραφή
    2. βρε συ. Απο που μας κατεβηκες; Απο αλλον πλανητη; Ακομα να καταλαβεις οτι ο κοσμος δεν ψηφιζει με βαση ποιος ειναι ο αξιοτερος να τον διοικηση αλλα για αλλους λογους που ΟΛΟΙ (εκτος ισως απο εσενα) γνωριζουν. Και ελεος. 7ος βγηκε χαλαρωστε λιγο

      Διαγραφή
    3. ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΠΟΣΟ ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ...ΕΣΥ ΤΙ ΒΓΗΚΕΣ?ΟΥΤΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ...Ο ΠΙΟ ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΝΤΑΝΗΣ....

      Διαγραφή
    4. και ο πιο αχρηστος. Ηταν ο μοναδικος αντιδημαρχος στην ιστορια ανευ χαρτοφυλακιου. Αν εχεις υποψιν.

      Διαγραφή
  8. χααχχαχα! απιστευτο γελιο! Ρε γιατι δεν βαζεται και το ονομα του απο κατω; μονο στα κειμενα υπογραφει; στα σχολια οχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτος εγραψε ενα αρθρο ειναι και υποχηφιος στους οικονομολογους ειναι και αντιδημαρχος στο Αμύνταιο.εσυ που δεν μπορεις να κανεις τιποτα απο ολα αυτα ουτε το ονομα σου δεν γραφεις.

      Διαγραφή
    2. εγραψε αρθρο; πωω τι λες τωρα ρε; μεγαλο πραγμα.. ειναι και υποψηφιος; απιστευτα πραγματα.. τωρα για το αντιδημαρχος δεν μπροω να πω κατι με ρουμπωσες

      Διαγραφή
    3. ούτε καν το έγραψε το αρθρο ρε 9:18. αντιγραφή επικόλληση είναι.

      Δες τι βρήκε ένας τυπος παρακάτω:
      http://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/16552

      Διαγραφή
  9. ΕΛΑ ΡΕ ΝΤΑΝΗ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΑΡΧΙΣΕΣ ΠΑΛΙ;;;ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιο ειναι το προβλημα σου εσενα ρε φιλε; οπως τη βρησκει κανεις

      Διαγραφή
  10. Ντάνη αγνόησε τους.Είσαι η σημαντικότερη προσωπικότητα που κάθησε ποτέ στα δημοτικά έδρανα.Η αφοσίωσή σου στα προβλήματα του δημότη είναι αξιοθαύμαστη.Χωρίς ίχνος υπερβολής,είσαι το ιδεώδες πολιτικό πρόσωπο,πάνω στο οποίο πρέπει να χτίσουμε το μέλλον του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έτσι ντάνηηηηη,
      δώωωσε ποοονοοοο!
      κεντάει σήμερα!!!

      Διαγραφή
    2. η αλήθειά είναι οτι δημοτικό σύμβουλο celebrity πρώτη φορά έχουμε.για φώτο καλός είναι.

      Διαγραφή
    3. Εσυ τωρα γιατι τον δουλευεις τον ανθρωπο;;

      Διαγραφή
    4. καμια ελπιδα πραγματικα..

      Διαγραφή
  11. Ο ντάνης είναι θεός.
    Τι θεός, ημίθεος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με τον ντάνη υπουργό,
    θα δούμε ...πώλο καθαρό!!!

    Αστους να λένε υπουργάρα μου, σε ζηλεύουνε οι αμυντιώτες.

    Εσύ θα γράψεις ιστορία!
    Σαν τον Ομπάμα ένα πράμα, λίγο στο πιο λαμέ όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και με φουλαρι στα οποια οπως δηλωσε προ λιγων ημερων εχει ιδιαιτερη αδυναμια (δεν ειρωνευομαι ρε το ειπε στο φεισμπουκ χαχα). Πλανηταρχη μουυυυ

      Διαγραφή
    2. ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΙΟΡΔΑΝΗ

      Διαγραφή
    3. 13 DEKEMBRIOY 7.55 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΟΙΟΣ ΩΣΤΕ ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK(ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ).

      Διαγραφή
    4. O μόνος Aντιδήμαρχος, στη ν ιστορία του δήμου μας, για ένα φεγγάρι, χωρίς χαρτοφυλάκιο, σαν δεν ντρέπεται ο δήμαρχος , να μην εκτιμήσει τα προσόντα ενός μεγάλου μελλοντικου πολιτικού ανδρα,εκτ'ος και αν φοβήθηκε ότι θα τον επισκιάσει και θα του πάρει το αξίωμα,Ντροπή. . .

      Διαγραφή
    5. φιλε 10:36 ξερω να το γραφω και πιθανοτατα ξερω πολυ καλυτερα αγγλικα απο σενα αλλα εδω επειδη δεν επιτρεπονται λατινικοι χαρακτηρες συμφωνα με τους ορους του μπλογκ το γραψα στα ελληνικα. Τρεχα γυρευε που μπορει να κολλησει ο καθενας. Οσο για το γιατι ειμαι φιλος του, ειμαι μεγαλη καρδια και αποδεχομαι τα αιτηματα που μου γινονται

      Διαγραφή
  13. Μπραβο ντανη.εισαι ο καλυτερος.μια σειρα σου απο τα παλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παιδια δεν ξερω αν το καταλαβατε βρικαμε με τι θα αδχολουμαστε μεχρι τις εκλογες.χα χα χσ .προτεινο ψηφο στον ντανι.χα χα χα.θα πεσει πολυ γελιο.ντανι απαντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα κακόβουλα σχόλια για τον κ.Μπάντη ,πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουν.Επιβάλλεται να του αναγνωριστεί ο αλτρουισμός και η αυταπάρνηση,αρετές που κάθε πολιτικός οφείλει να έχει.Το σπάνιο μεγαλείο ψυχής και η μοναδικότητα του ήθους του,τον καθιστούν ως τον πλέον άριστο αιρετό άρχοντα.Και μόνο το γεγονός οτι δεν προσπάθησε ποτέ να καρπωθεί θέσεις,αξιώματα,επαγγελματική αποκατάσταση γι αυτόν και την οικογένειά του και μοχθεί και αγωνιά για το καλό του συνόλου,καταμαρτυρά τη σπουδαιότητα του ανδρός.Δόξα και τιμή στον τελευταίο,ίσως Έλληνα ηγέτη και καθοδηγητή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα....απαντησε!!! Ντανι τι βαθμο ειχες εκθεση καμαρι μου; Λογοτεχνικο μεγαλειο!

      Διαγραφή
    2. " Το σπάνιο μεγαλείο ψυχής και η μοναδικότητα του ήθους του "...
      Σταμάτα ρε Μπάντη, πάλι κατουρήθηκα το μπελά μου μέσα,γαμώ την ακράτεια μου...

      Διαγραφή
    3. Κύριε Ιορδάνη, μην ασχολείστε με την πλέμπα του Αμυνταίου. Εσείς είστε για μεγαλύτερα πράγματα!
      Όπως λέει και ο 9:32, "Δόξα και τιμή στον τελευταίο,ίσως Έλληνα ηγέτη και καθοδηγητή!".

      Διαγραφή
    4. Ρε συ ειπαμε κομμενα τα τσιπουρα. Ασχετα την πλακα ο Ντανης ειναι μια χαρουλα ατομο, με τον χαρακτηρα και τον δικο του τροπο. Αρκει να μην φουσκωνουν τα μυαλα του με βουλευτιλικια και δημαρχιλικια και γινεται φαντασιοπληκτος. Ο ιδιος μονος του νιωθει αλλα δεν εχει αυτοελεγχο. Οποτε οσοι δεν θελετε να γελατε με τετοια ατομα να μην τους φουσκωνεται τα μυαλα και χανουν την μπαλα.

      Διαγραφή
    5. πλεον σιγουρευτηκα. Τα σχολια οχι μονο δεν τα γραφει ο Ντανης αλλα τα γραφουν οι χειροτεροι εχθροι του. Εξηγουμαι. Πως να σχολιασει καποιος εστω και ουδετερος παρατηρητης το παραπανω σχολιο; Λετε να κανει καλο η κακο στον Ντανη; Προσωπικα νομιζω οτι καποιοι απλα κοροιδευουν γιατι αν φανταστω οτι καποιοι τα πιστευουν αυτα τοτε πραγματικα μας ψεκαζουν σαν κατσαριδες.

      Διαγραφή
    6. 2:11, να μην αποκλείεις ότι τα έγραψε ο ιδιος ο Ιορδάνης

      Διαγραφή
  16. 9΄32 εγραψες,τα ειπες ολα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εχω μια ερωτηση για τις αρετες.. ειναι μονο οι φανερες που ξερουμε η εχει κι αλλες πιο κρυφες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για να καταλάβετe όλοι τη μεγάλη συγγραφική ικανότητα του ντάνη, τη ρητορική του δυνότητα και πόσο κόπο κατέβαλε για να γράψει το κείμενο για το ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥ, παρθέτουμε αυτούσια τη "Διακύρηξη της ΔΗΚΙΟ για τις εκλογές της 15ης Δεκεμβρίου" που έχει κάνει πανελλαδικά. Ο κλέψας του κλέψαντος...
    Δες link:
    http://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/16552
    όπου έχει κάνει μια απλή αντιγραφή!!!!!!!!!!!!!!!!

    Διακύρηξη της ΔΗΚΙΟ για τις εκλογές της 15ης Δεκεμβρίου
    [12.12.2013]

    Η ΔΗΚΙΟ στις εκλογές του 2010 αναδείχθηκε με την στήριξη όλων των συναδέλφων πρώτη δύναμη. Με αίσθημα ευθύνης για την επιλογή αυτή των μελών μας, επιδιώξαμε την συναίνεση με τις υπόλοιπες παρατάξεις και έτσι μέσα από μια δύσκολη οικονομική συγκυρία πέτυχε το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας να παίξει ένα σημαντικό ρόλο και να έχει ουσιαστική παρέμβαση σε Κεντρικό και Περιφερειακό επίπεδο. Με διάλογο και πολλές φορές με αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις με τους αρμόδιους υπουργούς κατορθώσαμε το Οικονομικό Επιμελητήριο να σταθεί όρθιο παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε.

    Στο χρονικό αυτό διάστημα πετύχαμε:

    - Τη διασύνδεση με το taxisnet που ολοκληρώθηκε με επιτυχία, για το ΟΕΕ, ξεπερνώντας τις κασσάνδρες και αυτούς που δεν ήθελαν καμία μορφή ελέγχου. Ο έλεγχος.....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαντάσου... Αφού αντιγράφει γιατί δεν ξέρει τι να πει για να υποστηρίξει την υποψηφιότητά του, φαντάσου τι ΔΕΝ θα κάνει αν βγει...
      Εγώ μπορώ να φανταστώ.
      Δεν θα κάνει τίποτα!

      Διαγραφή
    2. Το σχόλιο του 1:39 μου λέει ότι:
      Κάποιος βαρέθηκε να βλέπει να έχει ορμήξει ένα πλήθος και να ρίχνει φάπες στον Ιορδάνη, και είπε να του ρίξει την χαριστική βολή.

      Διαγραφή
    3. αχχαχχαχαχαχαχαχααχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχααχαχαχχααχχααχαχαχαχαχαχαχαχχαχααχαχαχ

      Διαγραφή
    4. ΒΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ-ΓΚΡΟΥΤΚΕΣ.ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ-ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΦΛΩΡΙΝΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ-ΔΗΚΙΟ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ.ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ?ΜΕ ΚΑΠΝΟ Η΄ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.ΑΝ ΤΟ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟΣ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ?ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΨΕΙ?ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ...ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ.ΓΚΕΓΚΕ?

      Διαγραφή
  19. ΝΤΑΝΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΥΓΕΙΑ...ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΝΤΑΝΗ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΑΔΙΚΑ..ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΗΓΕΤΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καποτε τον ελεγαν ιορδανη μετα εγινε jordan μετα ντανης και τωρα κατι ακουσα οτι μερικοι τον λενε δανη,εμενα γιατι με λενε βαγγελη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι εσυ δεν εισαι ιν, δεν εισαι ντιβα, δεν εισαι κοσμοπολιτης να αλλαζεις το ονοματακι σου για να μην σε βαριεται ο λαος,. Δωσε γκλαμουρ στον λαο ντανη δανη jordan ιορδανη η οπως αλλιως σε λενε τελοσπαντων.

      Διαγραφή
    2. 10:45 και 12:08,
      το επόμενο όνομα του θα είναι Νταν!
      Θα ακούει την καμπάνα μετά και θα κορδώνεται! "Ακόμα και η εκκλησία για μένα μιλάει" θα λέει!

      Διαγραφή
  21. ΝΤΑΝΗ, μην ξεχνάς.Υποσχ'εθηκες τηλεθέρμανση σε 2 κυρίες.
    Μία στην Ε' Μεραρχίας και μία στο Φιλώτα.
    Τί θα γίνει;Για να είσαι αξιόπιστος βάλτην με δικά σου έξοδα.
    Αχ, κατακαημένη Αράχωβα.....
    κι ήσουν τόσο πειστικός....όπως και στα κειμενάκια που εκθειάζεις τον εαυτό σου.
    ΣΟΥΜΠΕΡΣΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ντανη ξεπερασες τα 70 σχολια....θριαμβος! Βγαινεις και βουλευτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. από υπουργός, βουλευτής!
      Σαν να τον ριχνης λίγο

      Διαγραφή
  23. Μια κατσίκα στο βουνό και ενας τράγος στη θάλασσα αν ήμουνα ελέφαντας θα πηγαίναμε για τένις στο Διδυμότειχο? ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αν ήταν η ζήλεια ψώρα... Και μόνο ο ντόρος που έκανε με μία του ανάρτηση δείχνει πόσο αποδεκτός είναι από τον κόσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η αντιληψη σου ειναι υπο το μηδεν. λιγο πιο χαζος και θα πρεπε να σε ποτιζουμε (tr)

      Διαγραφή
  25. πως παει η ψηφοφορια ρε παιδια; Εχουμε κανα exit poll? εχω φαει τα νυχια μου απο την αγωνια. Τι κανει το πρωτοπαλικαρο μας; Εκλεγεται στους οικονομολογους η τζαμπα τοσα τηλεφωνα σε ολους τους οικονομολογους της περιοχης. Το αμαξι πηγε και ηρθε ουτε εγω ξερω ποσες φορες φλωρινα κουβαλωντας ψηφοφορους. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.