Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικη μουσική εκδήλωση στο Αμύνταιο… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Με μια σεμνή (σοσιαλιστική θα έλεγα) εκδήλωση, που διοργάνωσε η Δημοτική Κοινότητα και ο Δήμος Αμυνταίου, γιόρτασε την γέννηση του θεανθρώπου το Αμύνταιο, το πρωί της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

  Χριστουγεννιάτικη λοιπόν η ατμόσφαιρα σήμερα στο Αμύνταιο, έτσι όπως αρμόζει στο κλίμα των ημερών, καθώς η Φιλαρμονική του Δήμου, από νωρίς το πρωί, έπαιζε τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικα ακούσματα στους δρόμους και τις πλατείες της πόλης, ενώ παράλληλα, στην φάτνη μπροστά από το παλιό 1ο Δημοτικό Σχολείο, πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση από τους μαθητές του  Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου και ντυμένος Άγιος Βασίλης κερνούσε γλυκίσματα στα μικρά και μεγάλα παιδιά…

  Χρόνια πολλά και του χρόνου …ελεύθεροι!


3 σχόλια:

  1. Δήμαρχε εμείς περιμέναμε να φέρεις κάποιον καλλιτέχνη,όπως σε άλλα χωριά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς πλησιάζουν οι εκλογές της 18-5-2014 και θα απελευθεροθουμαι απο αυτήν την δημοτική αρχη.Καλη λευτεριά συνδημότες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν εχετε το Θεο σας αλατιερες φαινεται δεν θελετε να δουλευει ο Δημαρχος ...
    Θελετε να τα τρωτε και να τα βρισκετε ετοιμα οπως κανατε.ο αλλος θελει λευτερια.. απο τι δεν μας ειπε..δεν μπορει ναξεχασει τις μουφικες μερες και τωρα του κοπηκε η μασα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.