Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Πολλά κιλά ΧΑΝΤΜΠΟΛ από τους παλαίμαχους του ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου…



  Αποδεδειγμένα το χάντμπολ στο Αμύνταιο έχει ανακτήσει για τα καλά τη χαμένη του αίγλη και χαίρει  της εκτίμησης και του σεβασμού όλων των δημοτών, ωστόσο η παρουσία 800 και πλέον φίλαθλών στην εορταστική αναμέτρηση, ανάμεσα στους εν ενεργεία παίκτες που αγωνίζονται ή αγωνίστηκαν με τα χρώματα της ομάδας και τους παλαιμάχους των δεκαετιών 1990 και 2000, ήταν κάτι το ανεπανάληπτο που θα θυμούνται για καιρό οι πρωταγωνιστές της συνάντησης.
(ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)...

  Οι παίκτες των δύο ομάδων, απαλλαγμένοι από το άγχος της καθημερινότητας, είχαν την ευκαιρία να εκτονωθούν και να αναπολήσουν ευχάριστες αθλητικές στιγμές, ενώ όπως αναμενόταν τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν τόσο κατά την διάρκεια όσο και μετά το τέλος του παιχνιδιού.

  Για την ιστορία η φιλική συνάντηση ολοκληρώθηκε ισόπαλη 33-33, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν πλούσιο θέαμα και γκολ σπάνιας ομορφιάς, ενώ την παράσταση έκλεψαν οι προπονητές και παλαίμαχοι αθλητές του Αμύντα, Μάκης Κιοσσές και Ζαφείρης Μπεκερίδης, που κατηύθυναν με μαεστρία τις ομάδες των Παλαίμαχων και των εν ενεργεία αθλητών αντίστοιχα.

  Η γιορτή ολοκληρώθηκε με τις καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες και αλληλοευχές για καλή χρονιά.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΜΥΝΤΑ 33-33 ΝΕΟΙ ΑΜΥΝΤΑ

15λεπτα: 7-7, 20-14, 27-23, 33-33

Διαιτητής: Γιώσκος Σωκράτης

Μεικτή Παλαίμαχων Αθλητών ΑΜΥΝΤΑ (Μάκης Κιοσσές): Τρυφωνόπουλος Παντελής, Βαγγέλης Ζαφειρίδης, Δημητρίου Παναγιώτης, Χατζής Παντελής, Μεδίτσκος Ανδρέας, Μεδίτσκος Αναστάσης, Ιωαννίδης Μιχάλης, Καπετανόπουλος Θεόδωρος, Χατζής Θωμάς,  Ρόμπης Μιχάλης, Αντωνιάδης Σταύρος, Γκουντέβενος Ανδρέας, Γρομπανόπουλος Βασίλης, Γρομπανόπουλος Τρύφων, Σεμερτζίδης Στέλιος.

Μεικτή Εν ενεργεία Αθλητών ΑΜΥΝΤΑ (Ζαφείρης Μπεκερίδης): Γιώργος Θεοχαρίδης, Θωμαΐδης Χρήστος, Παναγιωτίδης Αχιλλέας, Τόϊτος Γιάννης, Τζίτζιος Άρης (ΑΟΔ Θερμαικου), Παπαχρήστου Γιώργος, Ρουμελιώτης Στέφανος (Ασπίδα Ξάνθης), Λιάσης Κων/νος, Τσαγκίδης Χρυσόστομος, Ρόμπης Δημήτρης, Κοσμίδης Βαγγέλης,  Πετρίδης Δημήτρης, Κάντζης Ηλίας (Αναγέννηση Άρτας), Καλαϊτζίδης Κων/νος. 















16 σχόλια:

  1. καλα γιατι οι αθλητριες ελλειπαν απο το χορο, μηπως ο νικος τους εδωσε ρεπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βασιλακη δεν σ ειδα στον χορο, μαλλον τ ειχες με τον νονο σου!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμε πρώτα ας έχεις το θάρος να υπογράψεις με ονοματεπώνυμο τα λεγόμενα σου και μετά θα σε απαντήσω

      Διαγραφή
  3. εγω δεν ειδα ουτε μια αθλητρια στον χωρο του Αμύντα, ΓΙΑΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΑ ΜΟΝΟ ΦΙΡΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑ, ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΛΙΣΕ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χατζης Θωμαιδης και Γιώσκος θα πρεπει να επιληφθουν αμεσα της καταστασης στο συλλογο, που πηγε η αρχηγαρα ο δημητριου, ο κωστοπουλος και τα υπολοιπα πρωτοπολικαρα, που ηταν οι ντοπιες παικτριες της γυναικειας ομαδας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΟΝΟ Η ΜΠΑΝΤΗ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΧΟΡΟ. ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ: ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΑΙΝΕΥΕΤE. 1-2 ΑΠΟ ΧΟΡΩΔΙΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. 60 ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΛΟΙ ΑΜΥΝΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ 40 ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ. ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑ! ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΨΗΛΟΜΥΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ελα τα πραγματα ειναι απλα, προσπαθουν συστηματικα θωμαιδης και γιωσκος να βγαλουν το χατζη απο την προεδρια του Αμύντα. Κύριε θωμαιδη οταν δεν μπορειτε να πεισετε ουτε ενα παικτη του ανδρικου τμήματος στο οποιο ηγεισθε πως θα γινεται προεδρος!
    ΧΑΤΖΗ ΓΕΡΑ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ? ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ? ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ, ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ. ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ. ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ! Η ΦΟΥΣΚΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΕΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ.

      Διαγραφή
  8. Η φωτογραφία με τον κόσμο στην κερκίδα απο πότε ειναι , γιατι απο οτι δείχνει ,εχει τραβηχτεί μερα και ο κόσμος φοράει ελαφρια ρούχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ε ακουστε ρε στο αμυνταιο νυχτωνει απο τις 4:30....μπραβο ρε φιλε/η, τωρα καταλαβαινω γιατι οι επιστημονες προσπαθουν να αποδειξουν οτι προερχομαστε απο τον πιθηκο!

      Διαγραφή
  9. Καλα ρε δεν βαριεστε να σχολιαζετε τα ιδια πραγματα σε ολα τα σαιτ της περιοχης?ειστε για γελια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όχι, δεν καταλαβαμε ότι ολα τα σχόλια τα έκανε το ίδιο άτομο.
    Τι κερδίζεις ρε "φίλε" με αυτά που γράφεις? ?
    Τραβα και πάνε ανελαβε την ομάδα να τελειώνουμε.
    Αντε με τον καθε προβληματικό εδω πέρα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και εσυ δημοσιευεις οτι σε βολευει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η φωτογραφια του κοινου ειναι αλλης εποχης... απαιχτο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.