Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Μπλακ άουτ στο 2ο ημίχρονο και ήττα για τις γυναίκες του ΑΜΥΝΤΑ…



  Με ήττα ολοκλήρωσε ο Αμύντας τον Α’ γύρο του πρωταθλήματος της Α1, καθώς εμφανίστηκε διπρόσωπος στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση Άρτας, με συνέπεια να γνωρίσει βαριά ήττα με σκορ 29-19.

  Αυτό είναι το 3ο εκτός έδρας παιχνίδι για τον Αμύντα, που αντιμετωπίζει προβλήματα απόδοσης στο 30λεπτο του β’ ημιχρόνου, αδυναμία που έχει διαπιστώσει ο τεχνικός Νίκος Γιώσκος, την οποία αναμένεται να διορθώσει άμεσα, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πολύ καλύτερη στη συνέχεια. 
  Ο Αμύντας ήταν ανταγωνιστικός μέχρι και το 24λεπτό της αναμέτρησης, με πολυτιμότερη παίκτρια την Τσιομπάνου, πρώτη σκόρερ του αγώνα με 11 τέρματα, να βρίσκει λύσεις απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα των Αρτινών και διατηρούνταν κοντά στο σκορ 12-10.
  Παρά την αποβολή της Δημητρίου στο 26λεπτό –με 3 δίλεπτες αποβολές-, οι παίκτριες του Αμύντα έδειξαν σημάδια αδράνειας στο τελευταίο 5λεπτο, με τις γηπεδούχες να πετυχαίνουν επί μέρους σκορ 4-2 , αυξάνοντας το προβάδισμα τους στα 4 τέρματα 16-12, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το Α’ ημίχρονο.
  Στο Β’ μέρος, η Αναγέννηση  ανέβασε στροφές, ενώ ο Αμύντας παρουσιάστηκε υποτονικός τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Με τις Σκάρα (9γκ.) Ιωάννου (6γκ.) και Μπαλάφα (5γκ.) σε καλή μέρα, παγίωσε μια διαφορά ασφαλείας, η οποία έφτασε σε διψήφιο νούμερο προς το τέλος του παιχνιδιού, στέφοντας με απόλυτη επιτυχία το ντεμπούτο του Κώστα Τούτση στον πάγκο του Ηπειρώτικου συλλόγου.
  Η πιβοτ του Αμύντα Ελένη Γεωργιάδου δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην Αναγέννηση Άρτας για τη νίκη, εμείς στο Β ημίχρονο κινηθήκαμε σε ρηχά νερά, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχες να ξεφύγουν στο σκορ, χωρίς να καταφέρουμε να ακολουθήσουμε το ρυθμό του παιχνιδιού.
  Πρέπει σταδιακά η ομάδα μας να δείξει χαρακτήρα και στα παιχνίδια μακριά από το γήπεδο της, ώστε να αποκτήσει την σταθερότητα που απαιτεί η κατηγορία». 
5λεπτα: 2-1, 4-3, 6-6, 10-8, 13-10, 16-12 (ημχ.), 18-14, 20-15, 23-17, 26-18, 29-19, 29-19.
Διαιτητές: Κατσίκης- Μιχαηλίδης
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ (Κώστας Τούτσης): Νουμόφσκα, Μπαλάφα 5, Σκουτέλλα, Κατσόλη, Βέμη, Ιωάννου 6, Σκάρα 9, Στανκούτε 4, Δήμου, Βράτσεβα 1, Δημητρίου, Ματαρώνα 1, Κολιού, Ποιμενίδου 3.
Δίλεπτες Αποβολές: 6,   Πέναλτι: 3/4, Κόκκινη: 26:00 Δημητρίου (τρία δίλεπτα)
ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ (Νίκος Γιώσκος): Κόρρα, Τσουτσουλάκη, Γεωργιάδου, Ρακοπούλου 1, Γαλμπάδη, Μίλασιτς 3, Τσιομπάνου 11, Ταϊρίδου, Πάνου, Σκόδρα Τ., Συζίνου 1, Βαφειάδου 1, Νούσια 2, Κοτσοπούλου.
Δίλεπτες Αποβολές: 5,   Πέναλτι: 5/6

10 σχόλια:

  1. Εεεε μη μας τα χαλατε τωρα που μπηκατε σε φορμα...Περιμενουμε τα καλυτερ!!! Παμε δυνατα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βλεποντας το σαιτ της ομαδος, παρατηρησα οτι οι παίκτριες που πληρωνονται δεν αποδιδουν κατι περσισσοτερο απ τις υπολοιπες πχ Η κυπρια που παιρνει στναταρ κανενα 1000ρικο εχει βαλει 18γκολ και η ρακοπουλου που δεν θεωρειται επαγγελματιας εχει πετυχει 10γκολ, η Νούσια απο την βεροια που επισης πληρωνεται εχει βαλει μολις 2 γκολ δηλ 6 λιγοτερα απο την Σκοδρα που εχει βαλει 8.....καλα στα πιβοτα χαμος ολες οι πιβοτ εχουν βαλει συνολικα 7γκολ, 5 η πιβοτ μεταγραφη απο το φιλωτα ενω η ελενη και η αναστασια εχουν πετυχει απο 1 γκολ κατι που σημαινει οτι δεν κανει μεγαλη διαφορα η μεταγραφη της φιλωτανης.....στο τερμα καλυτερα αποδιδει η ταιριδου απο την χρυσοπληρωμενη Κορρα, εκεινη η μεταγγραφη που κανει τη διαφορα ειναι αυτη της βαφειαδου, διοτι η μιλασιτς μπορει να ξερει το αθλημα αλλα ειναι ασταθης....καπελο βγαζω στην τσιομπανου που και περυσι και φετος παιζει μια χαρα, θελω να πω οτι μαλλον θα πρεπει σε καποιες φιρμες να τραβιζει διοικηση τα αφτια και να δειξει μεγαλυτερο σεβασμο στις ντοπιες.....νομιζω οτι ηταν πολυ εξυπνη κίνηση απο μερους του Θεοχαριδη ή του Μανη ή του Γιωσκου δεν ξερω ποιος.....να βαλει γκαλοπ για την αποδοση των αθλητριων, ώστε να σκεπασουν την γυμνια των μεταγραφων, βαζοντας υψηλα ποσοστα στις μεταγραφες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φένεται οτι έισαι μυρωδιάς στο συγκεκριμένο άθλημα ,γιατί κοιτάς μόνο το σκοράρισμα ,δεν κοιτάς τι προσφέρει η κάθε κοπέλα στο γήπεδο έιτε στην άμυνα ,είτε στην κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση, είτε αν παίζει για τις συμπαικτριες της ανοίγωντας χώρους .

      Διαγραφή
    2. Μαλιστα....να και αλλος προπονητης,κανονικα θα επρεπε να βγει να απαντησει ο Γιωσκος αλλα δεν μπορω να μην καταθεσω κι εγω την αποψη μου.Πρωτα πρωτα ποιος σου ειπε οτι η προσφορα καθε αθλητη η αθλητριας μετριεται με τα γκολ.Αυτο ισχυει σε ολα τα αθληματα.Ειναι πολυ ευκολο εκ του ασφαλους να κανει οποιοσδηποτε κριτικη ,να την κανει αλλα ξεροντας ολα τα δεδομενα μιας ομαδας.Αν τα ξερεις εχει καλως αν οχι καλυερα να εισαι λιγο μαζεμενος.Εμενα σαν παλιο αθλητη με γεμιζει το αποτελεσμα που βγαζει αυτη η ομαδα.Μην ειμαστε πλεονεκτες και προπαντων ξερολες!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Γυμνια μεταγραφων.....χρυσοπληρωμενη Κορρα ....σεβασμο στις ντοπιες....Ρε μεγαλε σε ποια σχολη δημοσιογραφιας σπουδασες;;;;Οταν γραφεις κατι εστω και ανωνυμα να εχεις και την καταλληλη πληροφοριση διαφορετικα βουβα.Μονο κακο κανεις και μαλλον αυτο ειναι το ζητουμενο απο την μερια σου.Σκατοψ@@@ μπες αλλου να βγαλεις τα κομπλεξ σου !!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Γιωσκο συνεχισε με τα κοριτσια σου να μας κανεις περηφανους,απεδειξες πολλα πραματα σε καποιους πρωην συναθλητες σου που το μονο που κανουν ειναι να προσπαθουν να μειωσουν την επιτυχια της ομαδας.Η ζηλεια τελικα ειναι μεγαλη.

      ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΑ ΣΟΥ

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Ρε παιδια μηπως ειμαστε υπερβολικοι;; μηπως ζηταμε παραλογα πραματα;Δηλαδη πρεπει να κερδιζουμε ολα τα παιχνιδια;;Μπορουμε;Καταλαβατε απο ποια ομαδα χασαμε; Ριξτε μια ματια στι; αθλητριες της αρτας και μετα μιλαμε!!!!!!
      Μπραβο κοριτσαρες συνεχιστε την προσπαθεια και ο κοσμος ειναι κοντα σας.

      Εκτος απο αυτους που στην πραγματικοτητα θελουν να μην πατε καλα για να βγουν και να κραζουνε!!!!!!!!

      Διαγραφή
  4. Ότι να ναι..τι παράτησαν ρε??
    Τέτοια χαρα δεν θα πάρετε ρε κομπλεξικοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλά..Μερικοί είστε απίστευτοι ρε καρντάσια...εσείς είστε ικανοί...αν δεν πάρουν το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ να τους λιθοβολήσετε ρε προπονηταράδες όλοι...Ε Λ Ε Ο Σ αυτή η μιζέρια....ηρεμήστε που απ την πρώτη χρονιά στην Α1 τόλμησε ο Αμύντας κ έκανε ήττα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.