Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Ο πρώτος καζαμίας 2014 για το Αμύνταιο και την Ελλάδα…


  Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους και πιο φημισμένους μελλοντολόγους και μέντιουμ του πλανήτη, το ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ αναλύει το 2014 και παρουσιάζει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα το τι θα συμβεί στον Δήμο Αμυνταίου και σε όλη την  Ελλάδα…

Ποιος θα είναι ο νέος Περιφερειάρχης; Ποιος ο νέος Αντιπεριφερειάρχης; Ποιοι θα είναι οι νέοι Δήμαρχοι; Ποιος ο νέος ρόλος του Μάκη Ιωσηφίδη;

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2014:

  Ελλάδα: Ο Σαμαράς πανηγυρίζει, που χάρη σ' αυτόν κατάφερε να παραμείνει η χώρα μας στο 2014.

    Παράλληλα, η χώρα πνίγεται στην αιθαλομίχλη. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Πανικός στο επιτελείο της ΔΕΗ. Κατεβάζει την τιμή της κιλοβατώρας!

  Ο Μάκης Ιωσηφίδης δέχεται τον υπουργικό θώκο, ως ο καταλληλότερος για να λύσει το θέμα της αιθαλομίχλης και της θέρμανσης στην Ελλάδα, ως πρόεδρος Ενεργειακών Δήμων.     

  Αμύνταιο: Υπηρεσιακός Δήμαρχος αναλαμβάνει η Μέλη Γιαννιτσοπούλου και υπερ - αντιδήμαρχος ο Νίκος Χάσος. (Όχι δηλώσεις, παιδιά).

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014:

  Ελλάδα: Νέα άνοδος της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης. Ο νέος υπουργός θέρμανσης – περιβάλλοντος κλιματικής αλλαγής και ενέργειας, Μάκης Ιωσηφίδης, εξαγγέλλει εσπευσμένα τη δημιουργία εγκατάστασης σταθμών τηλεθέρμανσης με αγκινάρες, πατάτες, κρεμμύδια κλπ σε όλη την επικράτεια. (Στα νησιά με ελιές και πορτοκάλια).

  Αποδίδουν τα νέα μέτρα. Η κυβέρνηση ανεβάζει τα ποσοστά της στις δημοσκοπήσεις στο 45%!

ΜΑΡΤΙΟΣ 2013:

  Ελλάδα: Νέα σκάνδαλα «γκρεμίζουν» την Κυβέρνηση! Αγανακτισμένοι Έλληνες καίνε τη Βουλή. «Ο Λαός στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση». Ο Λαός επαναφέρει τον Γιωργάκη στην εξουσία. Ο Μάκης Ιωσηφίδης παραμένει στη θέση του.

  Αμύνταιο: Ο Κώστας Θεοδωρίδης, σε προεκλογική εκστρατεία του στην Περικοπή, επιτίθεται κατά του πρώην και εκ νέου υποψήφιου δημάρχου, Γιάννη Στάϊου, κατηγορώντας τον για αθέμιτο προεκλογικό αγώνα! Ο Γιάννης Στάϊος υπόσχεται δωρεάν λεύκανση στα δόντια όλων των δημοτών!

  Επιτίθεται επίσης και κατά του Γιώργου Λιάνη, ο οποίος στις προεκλογικές του εμφανίσεις κυκλοφορεί μονίμως με τον Νίκο Μαστοράκη την Πάολα.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014:

  Ελλάδα: Αναταραχή στη χώρα! Εφαρμόζεται το σχέδιο «Καποδίστριας 3»!!!

  Ο Δήμος Αμυνταίου διαμελίζεται και δημιουργούνται τρεις νέοι Δήμοι. Ο Δήμος Κάτω Αμυνταίου -που θα αποτελείται απ’ τα χωριά του κάμπου (βολικό, αποφεύγουμε τον αποχιονισμό), ο Δήμος Άνω Αμυνταίου –με τα ορεινά χωριά- και ο Δήμος Νυμφαίου.

ΜΑΪΟΣ 2014:

  Ελλάδα: Οι αλλαγές στη δομή της διοίκησης του Ελληνικού Κράτους έχει ως αποτέλεσμα, την θέση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, να αναλαμβάνει ο Γιάννης Στρατάκης,

  Αμύνταιο: Ήρεμα κύλησαν οι αυτοδιοικητικές και περιφερειακές εκλογές.

  Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας εκλέγεται ο Γιάννης Λιάσης, ενώ Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας, ο Ντάνης Μπάντης.

  Τα αποτελέσματα για τους τρεις νέους Δήμους ήταν αναμενόμενα.

  Μάλιστα, έχουμε μια πανευρωπαϊκή πρωτιά και μια θέση στο βιβλίο Γκίνες, καθώς ο Κώστας Θεοδωρίδης εκλέχτηκε στον Δήμο Νυμφαίου με το απίστευτο ποσοστό 99,9%! (αναζητείται ο αντάρτης!)

  Στον Δήμο Άνω Αμυνταίου εκλέχτηκε ο Γιάννης Στάϊος και στον Δήμο Κάτω Αμυνταίου, ο Γιώργος Λιάνης.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2014:

  Ελλάδα: Εμφανίζεται τρίτη λίστα Λαγκάρντ με 10 εκατομμύρια ελληνικά ονόματα, όσων συνευρέθηκαν ερωτικά μαζί της…

  Αμύνταιο: Ορκίζονται οι νεοεκλεγέντες Δήμαρχοι.

  Στον Δήμο Άνω Αμυνταίου, ο Γιάννης Στάϊος επιλέγει ως έδρα του Δήμου το Κλειδί και ορίζει Αντιδημάρχους τους: Νίκο Γιώσκο (αθλητισμού), Σάκη Τάσκα (πολιτισμού και παράδοσης), Παναγιώτη Κόλκα (περιβάλλοντος) και Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου τον Γιώργο Τατσίδη

  Στον Δήμο Κάτω Αμυνταίου, ο Γιώργος Λιάνης τοποθετεί στις θέσεις των αντιδημάρχων τους: Νίκο Λυπίτκα (πολιτισμού), Φίλιππα Πιχτράκη (αθλητισμού), Θωμά Τζήγα (συγκοινωνιών – δημοσίων έργων) και τον Σάκη Γκερσάνη, Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου.

  Στον δε Δήμο Νυμφαίου, ο Κώστας Θεοδωρίδης ανακοινώνει τους νέους Αντιδημάρχους: Πολιτισμού, Δημήτρη Φίστα, Αθλητισμού, Άκη Γεωργιάδη, Παιδείας, Άννα Κουρη και Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου τον Αποστόλη Θεοδώρου. Επίσης ανακοινώνει ότι η πόλη του Αμυνταίου, θα ανακηρυχτεί ως η Ιστορική έδρα του Δήμου.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

  Ελλάδα: Το συνολικό χρέος της Ελλάδας πέφτει από τα σύννεφα και οι επενδύσεις στους Δήμους της περιοχής, εκτοξεύονται στα τάρταρα…

  Αμύνταιο: Εξαγγέλλονται νέα έργα σε όλους τους Δήμους:

* Δήμος Άνω Αμυνταίου: Χιονοδρομικό Κέντρο στην Κέλλη, παγοδρόμιο στο Λέχοβο, αεροδρόμιο στο Βαρικό. 

* Δήμος Κάτω Αμυνταίου: Πολιτιστικό Κέντρο και ανοιχτό θέατρο 7.000 θέσεων, Κλειστά Γυμναστήρια (εκεί όπου δεν υπάρχουν), ΤΕΙ Θεατρολογίας, Σκηνοθεσίας και Δημοσιογραφίας, καθώς και επαναλειτουργία του στρατοπέδου όπου αναμένεται να καταφτάσουν 3.000 μισθοφόροι της «Λεγεώνας των Ξένων» και άρματα μάχης.

* Δήμος Νυμφαίου: Δύο υπερσύγχρονα ξενοδοχειακά συγκροτήματα με αυτόνομα μπανγκαλόους, πολυτελείς σουίτες και ευρύχωρα διαμερίσματα και γκαράζ. Τα ξενοδοχεία θα διαθέτουν 242 δωμάτια, 42 οικογενειακά δωμάτια και 31 σουίτες, ενώ, 220 δωμάτια θα διαθέτουν τα συγκροτήματα bungalows.

  Τα έργα προορίζονται τόσο για την φιλοξενία των τουριστών, όσο και των χιλιάδων χρυσοθήρων που καταφτάνουν στη περιοχή.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014:

  Ελλάδα: Με το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, εξαφανίζεται μυστηριωδώς η ανεργία. Όλοι πια δουλεύουν ο ένας τον άλλο. Όλοι οι εργαζόμενοι που απέμειναν θα υποχρεωθούν σε 15νθήμερες καλοκαιρινές διακοπές.

  Αμύνταιο: Πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλος τους Δήμους.

* Δήμος Άνω Αμυνταίου: Καθιερώνεται το «Φεστιβάλ κορυφογραμμών» και εντάσσεται στα «ΑΝΩΑΜΥΝΤΑΙΑ».

* Δήμος Κάτω Αμυνταίου: Αναβαθμίζεται το «Φεστιβάλ Βεγορίτιδας», καθώς ο στρατός κατασκευάζει πλωτή εξέδρα θεατών μέσα στη λίμνη, 3.500 τετραγωνικών μέτρων.

  Στα «ΚΑΤΩΑΜΥΝΤΑΙΑ» παρελαύνουν όλα τα ονόματα του μουσικού πενταγράμμου της εποχής, (από Νάντια Γουάινμπεργκ μέχρι Ζωζώ Σαπουντζάκη και Αντώνη Καλογιάννη).

* Δήμος Νυμφαίου: Καθιερώνεται το «Φεστιβάλ Βαλιντέ – Αλη Πασά». Το φεστιβάλ περιλαμβάνει το «κυνήγι του χαμένου θησαυρού», παραστάσεις με ξυλοπόδαρους και κλόουν, ενώ έχουν προγραμματιστεί συναυλίες με τα «Κλαρίνα απ’ το Μέτσοβο» και «Τα βιολιά απ’ τα Τζουμέρκα».

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014:

  Ελλάδα: Η Ντόρα εγκαταλείπει την πολιτική. Διορίστηκε στην ΕΡΤ. Ο Βενιζέλος αναλαμβάνει Πρόεδρος της ΔΕΗ.

  Αμύνταιο:

* Στον Δήμο Κάτω Αμυνταίου, εγκαινιάζεται η λειτουργία του στρατοπέδου Παπαπέτρου και η πόλη υποδέχεται τους πρώτους 1.800 μισθοφόρους και μια ύλη αρμάτων της Λεγεώνας των Ξένων. Στα εγκαίνια παρευρίσκεται και ο υπουργός θέρμανσης – περιβάλλοντος και ενέργειας, Μάκης Ιωσηφίδης.

* Στον Δήμο Άνω Αμυνταίου, αναστάτωση επικρατεί στους κατοίκους καθώς ιπτάμενα αντικείμενα αγνώστου ταυτότητας εμφανίζονται κάθε βράδυ και τρομοκρατούν τους κατοίκους. http://eperiskopio.blogspot.gr/2013/10/blog-post_1819.html

* Στον Δήμο Νυμφαίου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιάννης Λιάσης, εγκαινιάζει τον υπερσύγχρονο στάβλο αλόγων. Ο Δήμαρχος Νυμφαίου, Κώστας Θεοδωρίδης, του προσφέρει συμβολικά ένα σαμάρι.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2014:

  Ελλάδα: Ευρεία σύσκεψη της κυβέρνησης κατά της φοροδιαφυγής, απ’ όπου διαφεύγει το θέμα συζήτησης.

  Αμύνταιο:

* Στον Δήμο Νυμφαίου, βρίσκεται ο χαμένος θησαυρός του ΤρισΑλή Πασά. http://eperiskopio.blogspot.gr/2013/11/blog-post_8101.html

  Τρισευτυχισμένοι, κάτοικοι και δημοτική αρχή, πραγματοποιούν δωρεές και χορηγίες στους συλλόγους της περιοχής.

  Στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, αποφασίζεται η αδελφοποίηση των τριών Δήμων.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2014:

  Ελλάδα: Θα αποκαλυφθεί απ’ την Τρόικα ότι τα τέλη κυκλοφορίας που είχαμε πληρώσει ήταν για το πρώτο εξάμηνο. Μέχρι τις 10 του μήνα η εξόφληση τελών και για το δεύτερο.

  Αμύνταιο:

* Δήμος Κάτω Αμυνταίου: Ο Δήμαρχος Γιώργος Λιάνης, καλεί τον Τσάκα ο οποίος θα εμφανίσει επιταγή για την αγορά του ΕΡΜΗ και του ΑΜΥΝΤΑ.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014:

  Ελλάδα: Ενόψει του επικείμενου χειμώνα και για την αποφυγή φαινόμενων αιθαλομίχλης, ο Υπουργός θέρμανσης – περιβάλλοντος κλιματικής αλλαγής και ενέργειας, Μάκης Ιωσηφίδης, διορίζει Γενικό Γραμματέα και υπεύθυνο ατμοσφαιρικής προστασίας και θέρμανσης, τον Νίκο Παπαχρήστου.

  Αμύνταιο: Σε κοινή σύσκεψη των Δημοτικών Συμβουλίων, αποφασίζεται η αδελφοποίηση των τριών Δήμων.

  Σε ένδειξη συμπαράστασης, συνενώνονται ο ΑΜΥΝΤΑΣ Αμυνταίου με τον ΜΠΣ ΦΙΛΩΤΑ (με Πρόεδρο τον Περικλή Χατζή) και όλοι οι Σύλλογοι Γυναικών (με Πρόεδρο την Ελένη Ιωαννίδου).

  Η συνεδρίαση πραγματοποιείται το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Φιλώτα, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, Γιάννη Στρατάκη, του Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας, Γιάννη Λιάση, του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, Ντάνη Μπάντη, των τριών Δημάρχων, Κώστα Θεοδωρίδη, Γιάννη Στάϊου και Γιώργου Λιάνη και χιλιάδες πολιτών.


  Ξαφνικά, όταν στο βήμα είναι ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Βασίλης Μπούτσης, τα φώτα σβήνουν, επικρατεί αμηχανία και ένας εκκωφαντικός θόρυβος τραντάζει την ατμόσφαιρα.

  Οι κτύποι της καρδιάς ακούγονται σαν ...τραίνο. Η αγωνία στο κόκκινο! Επικρατεί απόλυτη ησυχία.

  Τα νεύρα τεντώνουν, η μυρωδιά του ιδρώτα και των εντερικών εκκενώσεων πνίγει το γυμναστήριο.

  Και ξαφνικά… (χωρίς σχόλια αδέλφια)*


  * Η συνέχεια όταν έρθει η ώρα, (τώρα πάμε για ζάρια).

  Το ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ ποτέ δεν ξεχνά να κλείνει το έργο με ...χάπι end.



Ευχόμαστε η χρονιά που φεύγει να είναι η χειρότερη 
και όχι η επόμενη.

Καλή χρονιά σε όλους (τους καλούς ανθρώπους).

4 σχόλια:

  1. Στελιος ο Ευρηματικος και Πολυμηχανος??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας ειναι και ετσι. Λογικο μου φαινεται. Η λεγεωνα των ξενων δεν θα δημιουργησουν θεμα με το πεδιο βολης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λογαριασατε χωρίς έναν αστάθμητο αλλα σημαντικό παράγοντα....ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...παίξτε τώρα τα ζάρια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραιος ρε Στελαρα!!!!Τρομερο γελιο!!!χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.