Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

«Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας»…


«σίγουρα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για την Ελλάδα η συνεργασία που θα προκύψει μεταξύ Γερμανών επενδυτών και φορέων»… δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος, μετά την πολύωρη συνάντηση του με τον Γερμανό Πρόξενο Wolfgang Hoelscher - Obermaier, που επισκέφτηκε τη Φλώρινα…
  Γιατί μου θύμισε κάτι από την ταινία … «Η Χαραυγή Της Νίκης»!!!
 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Στημένο παιχνίδι…


Του Α.Θ.Ρ. (Στο ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ που κυκλοφορεί)…

  Το Λονδίνο, μια πόλη 8 εκατομμυρίων, είναι χτισμένο με τούβλα και κατοικείται σε διώροφα με ημιυπόγειο, Βικτωριανά, παμπάλαια σπίτια, σχεδόν στο σύνολό του. Εκτός απ’ το κέντρο που βλέπεις πολυκαταστήματα, 3-4-5 ορόφων και μοντέρνα ξενοδοχεία με περισσότερους ορόφους.

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Θέλετε να γίνουν εκλογές;


Όταν σας ρωτούν σε δημοσκόπηση τι θα ψηφίσετε, να απαντάτε πως θα ψηφίσετε 
Νέα Δημοκρατία, ή πως θα 
ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ...
  Είναι ολοφάνερο από την τρομολαγνεία των καθεστωτικών ΜΜΕ -και την διαρκή ενασχόλησή τους με τους μετανάστες και την εγκληματικότητα- πως έχει πέσει γραμμή, μπας και καταφέρουν να σηκώσουν τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, ενόψει των  εκλογών.

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Οι φωτογραφίες της νύχτας...


Άνοιξη...


ΟΧΙ στην υποκρισία! Δεν συμμετέχουμε στην ανοησία. ΔΕΝ σβήνουμε τα φώτα…


Οι άνθρωποι πάνω από τα κέρδη!
«Ώρα της Γης 2012»‎, η μεγάλη απάτη!
  Το Σάββατο 31 Μαρτίου, στις 20:30, ανάβουμε ΟΛΑ τα φώτα στα σπίτια μας, όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, διαδηλώνουμε μ’ αυτό τον τρόπο εναντίον της βλακείας, εναντίον της μαζικής ψυχολογικής τρομοκρατίας που θέλουν να μας επιβάλουν.

Ο Δήμος Αμυνταίου προετοιμάζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο…


  Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμυνταίου αντιλαμβανόμενο τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, μετά από πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, προχώρησε στην ομόφωνη ψήφιση απόφασης για την λειτουργία κοινωνικού παντοπωλείου  στο Δήμο μας.

Μετά Βαΐων και Κλάδων!


  Σε λίγο συμπληρώνουμε 14 μήνες χωρίς τρένο στην πόλη μας παρά τις κινητοποιήσεις των κατοίκων και τις προσπάθειες που έχουν υπάρξει. Η τελευταία υπόσχεση ήταν αρχές Μαρτίου. Ποιες από τις δεσμεύσεις υλοποιήθηκαν; Ποιες υπογραφές «έπεσαν»;

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου του ΑΗΣ Αμυνταίου – Φιλώτα και της ΔΕΗ, ο Δήμαρχος Αμυνταίου Μάκης Ιωσηφίδης…


   Σήμερα Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012, οι κάτοικοι του Δήμου Αμυνταίου και ειδικά των γειτονικών οικισμών του ΑΗΣ Αμυνταίου – Φιλώτα, ξύπνησαν με έντονη δυσοσμία που προκαλούσε μεγάλη δυσφορία. Αιτία ήταν ο μαύρος καπνός και τα αιωρούμενα σωματίδια που έβγαιναν από το φουγάρο του ΑΗΣ Αμυνταίου – Φιλώτα της ΔΕΗ και προκάλεσαν μεγάλη ατμοσφαιρική ρύπανση.

Αποκλειστικό!!! Δηλώσεις Βενιζέλου, στα …Ποντιακά!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Καταγραφή των δικαιούχων για τη δωρεάν διανομή τροφίμων…

  Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αμυνταίου (ΔΗ.Κ.Ε.Α.) σε συνεργασία με τον Δήμο Αμυνταίου προκειμένου να υποβάλλει αίτηση στη Γενική Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Φλώρινας για τη δωρεάν διανομή τροφίμων από τα αποθέματα της παρέμβασης της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων οργανώνει, επειγόντως, καταγραφή των δικαιούχων μέχρι 30/3/2012.

Ο Χρήστος Γιανναράς στη Φλώρινα…

  Η ηλεκτρονική εφημερίδα Florine@, η Ένωση Φιλολόγων και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα: «Η Ελλάδα σήμερα: Η καταστροφή ως ευκαιρία», το Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012 στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Φλώρινας (Παλαιό Γήπεδο).
Εισηγητής της εκδήλωσης: ο Καθηγητής, Χρήστος Γιανναράς.
Είσοδος Ελεύθερη

Πρωινή γυμναστική, (χορηγός ΑΗΣ Αμυνταίου – Φιλώτα)…


Δίνει ενέργεια…
Καθαρίζει το μυαλό…
Ρυθμίζει την όρεξή σας…
Αυξάνει τη διανοητική αντίληψη…
Εμπρός λοιπόν, βαθιές εισπνοές!!!

Χρήσιμες συμβουλές για αγορά αντιασφυξιογονας μάσκας…

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Κινέζικα τα φασόλια Πρεσπών μοίραζε ο Δήμος Θεσσαλονίκης!!!


  Ελληνοποίηση προϊόντων στο πλαίσιο του κινήματος της διάθεσης φθηνών αγροτικών προϊόντων χωρίς μεσάζοντες καταγγέλλει ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φασολοπαραγωγών Εθνικού Δρυμού Πρεσπών «Ο Πελεκάνος», Νικόλαος Στεργίου.

Χρυσές διακρίσεις για το ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ…


  Το Κτήμα Άλφα απέσπασε σημαντικές διακρίσεις στον 12ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα απονεμήθηκαν οι εξής βραβεύσεις:
Κτήμα Άλφα Μαλαγουζιά 2011. Χρυσό Μετάλλιο
Κτήμα Άλφα Ξινόμαυρο Single Vineyard Σκαντζόχοιρος 2008. Χρυσό Μετάλλιο.
Κτήμα Άλφα Ξινόμαυρο Reserve Παλιά Κλήματα 2008. Χρυσό Μετάλλιο.

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Η παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2012, στο Αμύνταιο…(video)


  Κάτω από πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας, πραγματοποιήθηκε η παρέλαση των μαθητών Α’βάθμιας και Β’βάθμιας εκπαίδευσης Αμυνταίου καθώς και τμημάτων του Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑ, της Στέγης Ποντίων Αμυνταίου και της Ε.Ο. Μακεδονομάχων Αμυνταίου, παρουσία της πολιτειακής, Στρατιωτικής και Θρησκευτικής ηγεσίας του τόπου, καθώς και πλήθος κόσμου.
 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

«Των τροικανών το κάγκελο» στις παρελάσεις… (video) απ' όλη την Ελλάδα...


- Κοζάνη: Άγριο κράξιμο στον ΚουκουλόπουλοΔΕΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ… και ΕΔΩ
- Επεισόδια και χημικά στο Ηράκλειο. Κανένας βουλευτής δεν έδωσε το «παρόν». Διακόπηκε πριν ξεκινήσει η παρέλαση…
- Έδιωξαν τον υφυπουργό Γ. Μανιάτη στο Ναύπλιο. Δεν σταμάτησαν λεπτό οι αποδοκιμασίες των πολιτών…
- Διαδηλωτές στην Χίο, μπλόκαραν τη παρέλαση. Άφαντοι οι επίσημοι…

Αμύνταιο: «Τιμήσαμε αυτούς που έπρεπε να τιμήσουμε»… (video)

Ο φόρος τιμής των μαθητών, στην παρέλαση 
της 25ης Μαρτίου στο Αμύνταιο
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

«Η δασκάλα μας είπε χθες στο σχολείο ότι:...


…οι ήρωες του ’21, έχυσαν το αίμα τους, 
για να είμαστε εμείς ελεύθεροι»!!!

Βία και νοθεία…


  Τα τελευταία δυο χρόνια, η κυβέρνηση έχει χρησιμοποιήσει απίστευτη βία για να καταστείλει οποιαδήποτε μορφή αντίδρασης των πολιτών. Τα βίντεο με την κρατική βία σε όλο της το μεγαλείο έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου.
  Αλήθεια, υπάρχει κάποιος Έλληνας που πιστεύει πως μια κυβέρνηση που χρησιμοποιεί περισσότερους από 4 χιλιάδες αστυνομικούς για να «περιφρουρήσουν» μια μαθητική παρέλαση θα κάνει καθαρές εκλογές;

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΑΜΥΝΤΑΣ VS ΦΙΛΩΤΑΣ 17 -22 (video)...


Δείτε αποσπάσματα του αγώνα, στο σχετικό ΒΙΝΤΕΟ

Νίκη για τον ΦΙΛΩΤΑ, πρωτιά για τον ΑΜΥΝΤΑ…


  Στοπ στο σερί των 9 νικών του Αμύντα έβαλε ο Φιλώτας, επικρατώντας  17-22 στην 10η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Β Εθνικής. Ωστόσο το αποτέλεσμα αυτό δεν επηρέασε την τελική βαθμολογία του ομίλου, με τον Αμύντα Αμυνταίου να τερματίζει στην 1η θέση της βαθμολογίας που πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του στον αγώνα μπαράζ-ανόδου για την Α2.

Η εκπαιδευτική ζωή στο Αμύνταιο... (video)


Το νέο βίντεο – αφιέρωμα της ομάδας του ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ, για την εκπαιδευτική ζωή στο Αμύνταιο των δεκαετιών 
’50 – ‘60 και ΄70…
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Για τα παιδιά που θα παρελάσουν…


και εξαιρετικά αφιερωμένο
 σε αυτούς που ετοιμάζουν εκπλήξεις…

ΑΜΥΝΤΑΣ Αμυνταίου VS Μ.Π.Σ. Φιλώτα…


  Σε μία αναμέτρηση δίχως σκοπιμότητες, Αμύντας Αμυνταίου και Φιλώτας Φλώρινας αναμετρώνται αύριο στις 18:00 για την 10η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος 
της Β’ Εθνικής γυναικών.

Η Ελλάδα γιορτάζει...

Όλα έτοιμα για τις παρελάσεις...

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Εκδηλώσεις στο Αμύνταιο, για την «Ευρωπαϊκή Ημέρα Ευγένειας στο Δρόμο»...


  Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» και η Ε.ΚΑΤ.Ο. (Ελληνική Καταναλωτική Οργάνωση) Φλώρινας, πραγματοποίησαν εκστρατεία ενημέρωσης σχετικά με την ευγένεια που πρέπει να επιδεικνύουν τόσο οι οδηγοί όσο και οι πεζοί, την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012, στο Αμύνταιο και τη Φλώρινα.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Βραδιά ποίησης και μουσικής στο Αμύνταιο…

  Μια διαφορετική, ανοιξιάτικη βραδιά βίωσαν οι φιλότεχνοι που παραβρέθηκαν στο Ξενοδοχείο «ΑΙΘΡΙΟΝ» στο Αμύνταιο.
  Και γι’ αυτό φρόντισε η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Αμυνταίου που σε συνεργασία με τη ΔΗ.Κ.Ε.Α., το 3ικαστικό 3ργαστήριο Ζωγραφικής Φλώρινας (με συντονιστή τον εικαστικό Χάρη Κοντοσφύρη) και το Μουσικό Σχολείο Αμυνταίου, τίμησε τη παγκόσμια ημέρα ποίησης, με απαγγελίες ποιημάτων, μουσική, ειδικά video και έκθεση πολιτικών γελοιογραφιών νέων Φλωριναίων εικαστικών που εκτίθεντο στο χώρο.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ…

25η Μάρτη 2012, θα παρελάσουμε όλοι & όλες! Δεν θα λείψει κανείς…


«Είμαστε εμείς που ζυμώνουμε και δεν έχουμε ψωμί.
Εμείς που βγάζουμε το κάρβουνο και κρυώνουμε.
Είμαστε εμείς που δεν έχουμε τίποτα
κι ερχόμαστε να πάρουμε τον κόσμο»
Τάσος Λειβαδίτης
 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Η Κάρτα Μέλους από τον Ο.Ε.ΝΕ.Φ. τίθεται σε λειτουργία!

  Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας (ΟΕΝΕΦ) σε μια προσπάθεια να τονώσει την τοπική αγορά αλλά και να ελαφρύνει κατά ένα ποσοστό το κόστος των καθημερινών δαπανών των πολιτών της Φλώρινας ανέλαβε την πρωτοβουλία της έκδοσης ειδικής εκπτωτικής κάρτας σε συνεργασία με επιχειρήσεις της πόλης αλλά και του νομού γενικότερα.

Στο σωστό δρόμο τα ΜΙΝΙ του ΑΜΥΝΤΑ…


  Η ομάδα των αγοριών –της κατηγορίας μίνι-του Αμύντα μετά την ευρεία νίκη που πέτυχε στην Φλώρινα επί της Ακαδημίας, δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες της στην Καστοριά, καθώς γνώρισε την ήττα  από τον τοπικό Α.Ο.Α Καστοριάς με 24-20, παρουσιάζοντας ωστόσο  θετικά δείγματα γραφής σε όλους τους τομείς.

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Το δόγμα του ΣΟΚ!!!


Αντέχετε την αλήθεια;
   Το «Δόγμα του Σοκ» είναι το βιντεάκι παρουσίασης ενός από τα πιο συγκλονιστικά βιβλία των τελευταίων ετών (από την εξαιρετική Naomi Klein)... 
 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, πάει Φλώρινα…


  Το 14ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης – Εικόνες του 21ου αιώνα ταξιδεύει και φέτος σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με τη συνεργασία των τοπικών αρχών και τη στήριξη πολιτιστικών οργανώσεων και πανεπιστημίων, στο πλαίσιο των Περιφερειακών Εκδηλώσεών του.

Στρατόπεδο για μετανάστες στη Κοζάνη!


  Σε στρατόπεδο που παραχώρησε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και θα περιφρουρεί η αστυνομία πρόκειται να μεταφερθούν 1.000 παράνομοι μετανάστες, βάσει απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου κατά τη συνεδρίαση της Δευτέρας.

Πρώτες και με διαφορά, οι γυναίκες του ΑΜΥΝΤΑ…


  Μία μόλις αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος του 3ου Ομίλου της Β’ Εθνικής Γυναικών, οι παίκτριες του Αμύντα μετά και το άνετο πέρασμα τους από την έδρα του «Μέγα Αλέξανδρου» Φλώρινας με 24-33, εξασφάλισαν και μαθηματικά την πρωτιά στον όμιλο και φυσικά τη συμμετοχή τους στον αγώνα μπαράζ - ανόδου για την Α2.

«Αποστολή εξετελέσθη» για τους άνδρες του ΑΜΥΝΤΑ…


  Ο Αμύντας Αμυνταίου εξασφάλισε την παρουσία του και για την επόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, επικρατώντας πιο δύσκολα απ ότι δείχνει το τελικό 28-20 του Πανσερραικού, στον αγώνα μπαράζ παραμονής που διεξήχθη στο Ε.Γ. Μίκρας της Θεσ/νίκης, στον οποίο οι πολυάριθμοι φίλοι - φίλαθλοι  του συλλόγου έδωσαν βροντερό παρόν, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επίτευξη της νίκης.

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Βιωματικό σεμινάριο Α’ βοηθειών από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Α’Βάθμιας Εκπαίδευσης Αμυνταίου…


  Άκρως ενδιαφέρον το σεμινάριο που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α’Βάθμιας Εκπαίδευσης Αμυνταίου σε συνεργασία με την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας, την Δευτέρα 19 Μαρτίου στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου, παρουσία των μελλών – εκπαιδευτικών του Συλλόγου καθώς και εκπροσώπων αθλητικών σωματείων.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Νέα δανειακή σύμβαση: Η εξόντωση του λαού «ρήτρα» για να σωθεί το κεφάλαιο!

  Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος έρχεται την Τρίτη στη Βουλή η αντιλαϊκή συμφωνία με την τρόικα..
Συγκεντρώσεις του ΚΚΕ σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας την  Τρίτη 20 Μάρτη. Στη Φλώρινα στις 6:30΄ μ.μ., στην κεντρική πλατεία.
Περισσότερα ΕΔΩ

Η αγωνιστική δραστηριότητα του ΜΠΣ Φιλώτα…


Αγώνας Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών
  Ήττα για την ομάδα μας στη προτελευταία αγωνιστική από την ομάδα του Α.Ο Ιωαννίνων με σκορ 30-31 στον Δ.Α.Κ Αμυνταίου. 
  Σε γενικές γραμμές ήταν ένας πολύ ωραίος αγώνας με πολλές και έντονες μονομαχίες. Αν και η ομάδα μας είχε απουσίες στον πάγκο της λόγω ασθενειών και σοβαρών τραυματισμών πάλεψε για την νίκη.

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

4.132€ στο ταμείο του ΠαΣοΚ από τη Φλώρινα…


Στις κάλπες για το ΠΑΣΟΚ 
της καρδιάς μας(!)
Γιορτή της Δημοκρατίας σήμερα. Αναμφισβήτητα.
Η αίσθηση αυτή, της συμμετοχής δηλαδή σε μια δημοκρατική διαδικασία, κοστίζει 2 Ευρώ.
Υποψήφιοι: Ο  Ευάγγελος Βενιζέλος.
Νικητής των εκλογών: Ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
«Αρχίζουμε» είναι το... σύνθημα του Βενιζέλου.
Τα 2 ευρώ, που κατέβαλε ο κάθε ψηφοφόρος, είναι για την οικονομική ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ.
Γιατί τα οικονομικά του δεν πάνε καλά και θα πεινάσει.
Και ένα πεινασμένο ΠΑΣΟΚ δεν θα ωφελούσε τη χώρα, όσο την ωφέλησε το …χορτάτο!

Πήρε το ντέμπι ο ΑΜΥΝΤΑΣ...


Πανάξια νίκη της ανδρικής ομάδας ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ του «ΑΜΥΝΤΑ» Αμυνταίου επί του Πανσεραϊκού

Πως να πιάσετε δουλειά το 2013... (video)

Υπερβολικό; δεν νομίζω...
 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Και πίνω μπύρες…


  Πρόκειται για την ιστορία ενός τύπου που πάει στο μπαρ και πίνει μπύρες.
  Μετά από κάθε ποτήρι, βράζει από την τσέπη του μια φωτογραφία και την κοιτάζει.
  Απορημένος, μετά το 4ο ποτήρι, ο μπάρμαν τον ρωτάει γιατί βγάζει τη φωτογραφία και την κοιτάζει.

Επετειακή εκδήλωση για τα 50χρονα της «Φωνής της Φλωρίνης»… (video)

  Εκδήλωση με θέμα: «Η συμβολή του επαρχιακού τύπου στην ανάπτυξη της περιφέρειας» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Μαρτίου 2012, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Φλώρινας, με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Φωνή της Φλωρίνης», παρουσία της πολιτικής και θρησκευτικής ηγεσίας του τόπου και πλήθος κόσμου.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Διαδήλωση υπέρ του Νταλάρα…


  Μόλις ολοκληρώθηκε η μεγαλειώδης πορεία διαμαρτυρίας των Ελλήνων κατά της απόφασης Νταλάρα να διακόψει τις συναυλίες του, που ξεκίνησε από τη στάνη του μπαρμπα-Γιώργη και κατέληξε στο... Σύνταγμα. Το πλήθος εξαγριωμένο ζητούσε να γυρίσει ο Νταλάρας στη σκηνή.

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Επιτέλους ΠΡΩΤΟΙ! –στην ανεργία-…


Ότι μας αξίζει, αυτό έχουμε…
Σας πιστέψαμε, σας χειροκροτούσαμε, σας ψηφήσαμε… Μας δώσατε τη πρωτιά! 
Σας ευχαριστούμε(!) θα ανταποδώσουμε…
Δυτική Μακεδονία, Ήπειρος 24,5%, Κ. Μακεδονία – Θράκη σε 23,1%, Αττική 21,5%, Θεσσαλία – Στερεά Ελλάδα 21%.

ΑΜΥΝΤΑΣ VS ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (video)...


Ο θάνατός σου, η ζωή μου…
Τελευταία πράξη για την ανδρική ομάδα του ΑΜΥΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Είμαστε πάμπλουτοι …και δεν το ξέρουμε!!!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Όλη η κατάντια της Ελληνικής «ψυχαγωγίας» σε ένα video!

Έχουμε και λέμε!
1ον Κατάντια των προσωπικών δεδομένων (ότι γράφει στο internet ΔΕΝ ξεγράφεται ΠΟΤΕ)!
2ον Μουσική κατάντια...
3ον Καλλιτεχνική κατάντια...
4ον Ηθική κατάντια (λουλουδοπόλεμος κλπ την ώρα που κόσμος πεινάει -2012)...
5ον Δεν μπορεί! Κάτι άλλο θα διαπιστώσετε και εσείς...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ(!) ΒΙΝΤΕΟ…

Δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα, από τον Δήμο Φλώρινας…


  Ο τρόπος υλοποίησης των δωρεάν φροντιστηριακών μαθημάτων σε μαθητές του Δημοτικού, τα οποία θα υλοποιηθούν από φοιτητές της Παιδαγωγικής Σχολής Φλώρινας, συζητήθηκε την Τρίτη 13 Μαρτίου 2012 στο γραφείο του Δημάρχου Φλώρινας.

Αδιαχώρητο χθες βράδυ για την «Ολιγαρχία»…


  Πρωτοφανής ήταν η κοσμοσυρροή που παρατηρήθηκε χθες βράδυ στην αίθουσα προβολών του Πολιτιστικού Κέντρου. Φλωρινιώτες όλων των ηλικιών κατέκλεισαν όχι μόνο την αίθουσα, αλλά το φουαγιέ και τον προθάλαμο για να παρακολουθήσουν το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ «Ολιγαρχία» του Στέλιου Κούλογλου.

Ένα είναι το κόμμα…


  Καθώς υπάρχει η υποψία πως η χούντα μπορεί να προκηρύξει από τις εκλογές –για να πάμε σε νέα χούντα-, νέα κόμματα εμφανίζονται στο πολιτικό σκηνικό, το οποίο ανατρέπεται και παίρνει φωτιά. Τα νέα κόμματα είναι πατριωτικά, δημοκρατικά, ανεξάρτητα και πολύ διασκεδαστικά.
  Το ιδανικό θα ήταν κάθε Έλληνας να έχει το δικό του κόμμα αλλά, με λίγη προσπάθεια, κάποτε θα το καταφέρουμε κι αυτό.

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Πως θα τους φοβίσουμε περισσότερο…


Συμβουλή προς τους μαθητές για τις παρελάσεις (και όχι μόνο)……
Μην μουντζώνεται και μην πετάτε γιαούρτια…
Απλά, γυρίστε και κοιτάξτε τους στα μάτια…

Τι με λες ρε κουτσομπόλα συντρόφισσα;;;

  Κάποιες κουτσομπόλες συντρόφισσες μας εκμυστηρεύτηκαν ότι ο Γιώργος ο Λιάνης, το πάλαι ποτέ πρωτοπαλίκαρο του Βενιζέλου, πρωταγωνιστεί στις ζυμώσεις για την εκλογή του Μπένυ στην αρχηγία του κόμματος! 
  Ο Γιώργος μπορεί να έχει πηδήξει από το τρένο και να είναι πλέον ανεξάρτητος βουλευτής, έτσι όμως κάνει καλύτερα και ευκολότερα τη δουλειά του ευελπιστώντας ότι θα πάρει καλή θέση όταν ο Βενιζέλος αναλάβει την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ (σύμφωνα πάντα με τις κουτσομπόλες).

Δωρεά της Cyta, στο Δήμο Αμυνταίου

  Η υποστήριξη δράσεων που συνδέονται με τις τοπικές κοινωνίες και τον άνθρωπο αποτελεί βασικό άξονα της εταιρείας σταθερής τηλεφωνίας και της ευρυζωνικής πρόσβασης CYTA και αυτό το απέδειξε έμπρακτα με την δωρεά του ποσού των 5.500€ προς το Δήμο Αμυνταίου.
  Η αποδοχή της παραπάνω δωρεάς, συζητήθηκε στο Δημοτικό συμβούλιο Αμυνταίου.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…