Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΑΜΥΝΤΑΣ Αμυνταίου VS Μ.Π.Σ. Φιλώτα…


  Σε μία αναμέτρηση δίχως σκοπιμότητες, Αμύντας Αμυνταίου και Φιλώτας Φλώρινας αναμετρώνται αύριο στις 18:00 για την 10η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος 
της Β’ Εθνικής γυναικών.

   Με τις παίκτριες του Αμύντα να έχουν σφραγίσει την πρωτιά του ομίλου και φυσικά την συμμετοχή τους στα πλει-οφ για την άνοδο στην Α2, η αυριανή αναμέτρηση αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για το προπονητικό δίδυμο των Αναστάση Παπαχρήστου και Βαλάντη Κωστόπουλου, να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα, αφενός για να ξεκουράσει τις βασικές παίκτριες που έβγαλαν το μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος, αφετέρου για να δοθεί χρόνος συμμετοχής και στις υπόλοιπες αθλήτριες της ομάδος.
  Από την άλλη, οι φιλοξενούμενες θα επιδιώξουν νίκη - γοήτρου στο επικείμενο τοπικό ντέρμπυ, επιθυμώντας να  πάρουν ρεβάνς από την ήττα του πρώτου αγώνα (19-20) και παράλληλα να διεκδικήσουν από το Α.Ο.Ιωαννίνων, με τις όποιες πιθανότητες  τις απομένουν, την 2η θέση.
  Το βέβαιο πάντως είναι ότι ο κόσμος του Αμυνταίου θα εκεί, ώστε να πανηγυρίσει μαζί με τις αθλήτριες την μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης της 1ης θέσης και να τις εμψυχώσει εν όψει του κρίσιμου αγώνα-μπαράζ.
  Η περιφερειακή του ΑMYNTA, Αντωνία Πάνου σχολίασε: "Πάντα ένας αγώνας ανάμεσα στον Αμύντα και τον Φιλώτα έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και ιδιομορφίες.
  Πιστεύω πως θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον και ότι στο τέλος ο κόσμος που θα χειροκροτήσει και τις δύο ομάδες .
  Θέλουμε να κερδίσουμε για να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ωστόσο αυτό που θα πρέπει να κοιτάξουμε στην συνέχεια είναι να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το  παιχνίδι της χρονιάς".

10 σχόλια:

  1. Ενα διαδικαστικο παιχνιδι,με 6 βαθμους μπροστα ο ΑΜΥΝΤΑΣ δεν βλεπω κανενα ντερμπυ.Αν ημουν ΑΜΥΝΤΑΣ θα το διασκεδαζα με πολυ κεφι το παιχνιδι και θα εκανα και την πλακα μου.μεγαλη υποθεση να μην σε ενδιαφερει το αποτελεσμα.Θα εχει πλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τωρα που θα φατε 10γκολ στο κεφάλι να δεις τη πλάκα θα χει

      Διαγραφή
    2. Και 20 να φαμε το ζορι σας δεν περναει!!!!

      Διαγραφή
  2. ΠΑΙΔΙΑ Η ΚΟΡΡΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΥΝΤΑ;ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αγαπούλα την κουκούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν πατε καλα ρε φιλωτιανοι.τοσο μεγαλο ζορι τραβατε ελεος πια.καθηστε στα σπιτια σας και βουβα.το μαθημα σας το πηρατε τριτη και καταιδρωμενοι!!!!!Ο ΑΜΥΝΤΑΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. prepei na ntrepeste oloi kai oi filotiani alla kai oi amyntiotes edo o kosmos xanete kai to m..... xtenizete se ligo den tha exoume na fame kai esis trogeste gia enan agona pou den exei kamia bathologiki aksia gia kamia apo tis 2 omades anti na einai enomenes o kathenas proedros gia dikous tou skopous bazi ta koritsia na trogonte NTROPISAS SE OLOUS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το παιχνιδι ειναι άνευ σημασιας για τα κοριτσια του ΑΜΥΝΤΑ...οποτε το πρόβλημα το εχει μαλλον ο ΦΙΛΩΤΑΣ..θα ειναι μια ακομη προπονηση εν οψη των μπαραζ..αυτο σκεφτεται ο ΑΜΥΝΤΑΣ κ οχι το σημερινο ματσ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. bre k me 20 goal na xasei o amyntas pali prwtos 8a einai ...0p0te oti k na lete..to apotelesma einai 6 ba8mous poio panw apo esas..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. oloi anwnumoi blepw kaneis den tolmaei n t pei sta isia.... pragmatika lupamai p 2 toso kales omades malonoun gia enan agwna xwris nohma

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.