Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΑΜΥΝΤΑΣ VS ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (video)...


Ο θάνατός σου, η ζωή μου…
Τελευταία πράξη για την ανδρική ομάδα του ΑΜΥΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

  Τελευταία πράξη για το Ανδρικό τμήμα του ΑΜΥΝΤΑ, την Κυριακή 18/03/12 στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Μίκρας, όπου θα κληθεί στα πλέι άουτ να αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό, με στόχο τη νίκη που θα του επιστέψει να αγωνίζεται και του χρόνου στο πρωτάθλημα του Βορείου ομίλου της Β’ Εθνικής.
 Η ομάδα του Νίκου Γιώσκου και του Ζαφείρη Μπεκερίδη είχε θέσει εξ αρχής ως στόχο την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία, η οποία  θα πρέπει να επιτευχθεί μέσα από τη ψυχοφθόρα διαδικασία των πλέι άουτ.
  Να θυμίσουμε ότι ο χειμώνας του 2011 είχε βρει το νεανικό συγκρότημα του AMYNTA να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος με 3/3 νίκες (Θερμαϊκό, Πόντιους Κιλκίς και Αναγέννηση Άρτας), γεννώντας κρυφές ελπίδες ότι η ομάδα θα κατόρθωνε αυτό που φάνταζε αδύνατον πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, τη κατάληψη των 2 προνομιούχων θέσεων που οδηγούσαν στα πλέι-οφ για την άνοδο στην Α2.
  Όμως το 2012 εξελίχθηκε σε «Βατερλό» για το ιστορικό σωματείο. Οι 4 διαδοχικές ήττες (από Θερμαϊκό, Καστοριά, Πόντιους Κιλκίς και Αναγέννηση Άρτας) έφεραν τον ΑΜΥΝΤΑ σε δύσκολη θέση και στο τελευταίο εντός έδρας αγώνα του απέναντι στην Καστοριά αναζητούσε πάση θυσία τη νίκη που θα του εξασφάλιζε την απευθείας παραμονή στην κατηγορία, διατηρώντας παράλληλα κάποιες μαθηματικές πιθανότητες για την 2η θέση -την τελευταία αγωνιστική ο ΑΜΥΝΤΑΣ είχε ρεπό-.
  Τελικά η ομάδα του Αμυνταίου μετά από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι έμεινε στο ισόπαλο 22-22, αποτέλεσμα που άφηνε πικραμένους τους παίκτες και το τεχνικό τιμ των γηπεδούχων, που έβλεπαν την ομάδα να τερματίζει στην 4η θέση και να εισέρχεται στη διαδικασία των μπαράζ παραμονής, ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
  Ο Πανσερραϊκός τη περίοδο 2007 - 2008 τερμάτισε αήττητος στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, το 2008 - 2009 συμμετείχε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Α2, όπου βρέθηκε μια ανάσα από την άνοδο στην Α1, όμως ο «Αεροπός» Έδεσσας κατάφερε να τερματίσει 1ος στον όμιλο συγκεντρώνοντας 32β αφήνοντας στην 2η θέση τον Πανσερραϊκό με 31β.
  Το 2010 - 2011 τα λιοντάρια από την κεντρική Μακεδονία υποβιβάζονται από την Α2 στην Β’ Εθνική, καταγράφοντας  22 ήττες/22 αγώνες.
  Το τρέχον αγωνιστικό έτος, ο Πανσερραϊκός αγωνίστηκε στην Β’ υποόμιλο της Β’ Εθνικής όπου τερμάτισε στην τελευταία θέση, συνεχίζοντας το αρνητικό σερί των ηττών, με 8 ήττες/8 αγώνες.

ΜΙΚΡΑ – ΜΙΚΡΑ…
- Ο ΠΑΝΣΕΡΑΪΚΟΣ έχει να κερδίσει σε επίσημο παιχνίδι από τις 4/4/2009.
- Συνολικά στην προϊστορία τους οι δυο ομάδες  έχουν συναντηθεί  4 φορές με τον  ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ να μετράει 3  νίκες και ο ΑΜΥΝΤΑΣ 1.
- Ο ΑΜΥΝΤΑΣ ως φιλοξενούμενος στο γήπεδο της Μίκρας έχει υποστεί 4 ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις ενώ ο ΠΑΝΣΕΡΑΪΟΣ  στο μοναδικό παιχνίδι που έδωσε στην Μίκρα έφυγε με τους 2 βαθμούς της νίκης.
- Ο Νίκος Γιώσκος ως προπονητής απέναντι στον ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ μετράει 3 νίκες και 1 ήττα.
ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Α2
Α.Ο.Α. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - ΔΙΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ (17/3/2012 18:00)
ΜΙΛΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ (18/3/2012 19:00)

ΜΠΑΡΑΖ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ Β’ ΕΘΝΙΚΗ
ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ ΠΡΟΜ. (17/03/2012 18:00)
ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ - Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (18/3/2012 17:00)
* Όλοι οι αγώνες είναι μονοί.

7 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ Στελιο τελειο το βιντεο.Ειλικρινα συγχαρητηρια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θελω να μου βρείτε τη μουσική...και γαμώ τα βίντεο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1 leoforeio aniforizei pros thessaloniki tha eimaste ekei gia sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ VIDEO...ΘΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Κ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΔΑ;
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 13:00 η ώρα αναχώρηση απο την κεντρική εκκλησία..οποιος/α το επθυμεί μπορεί να έρθει

      Διαγραφή
  5. ΟΛΑ ΡΕ ΟΜΑΔΑΡΑ...ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...ΣΤΕΦΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αυριο 13:00 φευγει το λεφοριο απο την εκκλησια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.