Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Στρατόπεδο για μετανάστες στη Κοζάνη!


  Σε στρατόπεδο που παραχώρησε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και θα περιφρουρεί η αστυνομία πρόκειται να μεταφερθούν 1.000 παράνομοι μετανάστες, βάσει απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου κατά τη συνεδρίαση της Δευτέρας.
Σχετική εξουσιοδότηση για να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες έλαβε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
  Ο κ. Χρυσοχοΐδης ενημέρωσε πως θα καταθέσει τροπολογία στη Βουλή, με την οποία θα δίνεται το «πράσινο φως» για τη δημιουργία του πρώτου τέτοιου χώρου στην Ελλάδα σε εγκαταστάσεις που έχει παραχωρήσει ο Στρατός. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που επικαλείται Το Βήμα, την ευθύνη της περιμετρικής φύλαξης του χώρου θα έχει η Ελληνική Αστυνομία, όμως η αντίστοιχη αρμοδιότητα για το εσωτερικό του στρατοπέδου θα δοθεί σε ιδιωτική εταιρεία (security).
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.