Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Στο σωστό δρόμο τα ΜΙΝΙ του ΑΜΥΝΤΑ…


  Η ομάδα των αγοριών –της κατηγορίας μίνι-του Αμύντα μετά την ευρεία νίκη που πέτυχε στην Φλώρινα επί της Ακαδημίας, δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες της στην Καστοριά, καθώς γνώρισε την ήττα  από τον τοπικό Α.Ο.Α Καστοριάς με 24-20, παρουσιάζοντας ωστόσο  θετικά δείγματα γραφής σε όλους τους τομείς.

  Η αναμέτρηση είχε διάρκεια 45 λεπτών, κατανεμημένη σε τρία 15λεπτα. Οι δύο ομάδες  στα δυο πρώτα 15λεπτα, αγωνίστηκαν με προσωπικά μαρκαρίσματα από το κέντρο του γηπέδου, γεγονός που ανάγκασε  τους νεαρούς χειροσφαιριστές να τρέξουν παραπάνω σε επίθεση  και άμυνα, προκειμένου να καλύψουν τις θέσεις τους.
  Στο διάστημα αυτό οι παίκτες του Αμύντα, έδειξαν να ανταποκρίνονται στον απαιτητικό ρόλο τους, με πυγμή και μαχητικότητα δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να ξεφύγουν στο σκορ ,με το τέλος του δεύτερου 15λέπτου να βρίσκει τον Αμύντα να υπολείπεται μόλις ενός τέρματος της Καστοριάς 17-16.
Στο τελευταίο 15λεπτο, τόσο η Καστοριά όσο και ο Αμύντας εγκατέλειψαν την τακτική του μαν-του-μαν και εφήρμοσαν ένα πιο συνεκτικό αμυντικό σχήμα τύπου 6-0 στην περιοχή των 8-9 μέτρων, εξέλιξη που επηρέασε αρνητικά το συγκρότημα του Παναγιώτη Δημητρίου και του Γιώργου Θεοχαρίδη, καθώς αδυνατούσε να διασπάσει την άμυνα των Καστοριανών, οι οποίοι με επιμέρους σκορ  4-1 μετέτρεψαν το 20-18 σε 24-19 που ήταν και τι τελικό αποτέλεσμα.
3Χ15ΛΕΠΤΑ: 10-7, 17-16, 24-19.
ΑΜΥΝΤΑΣ AMYNTAIOY (Π. Δημητρίου- Γ. Θεοχαρίδης): Kαρράς, Κοτσλής, Νάτσο, Γρομπανόπουλος, Ιωαννίδης, Παπαζαφειρίου, Λιάτσης, Τανόπουλος, Αρβανιτάκης, Γκιόζης, Μηχαιλίδης, Δισλίας, Ηλιάδης, Παππάς.
Α.Ο.Α. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (N. ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ):  Βαενάς Π., Βαενάς Χ., Βλάχος, Βασιλειάδης, Τσιφλικιώτης, Κρατσιος, Ζυμπίδης Γ., Ζυμπίδης Δ., Μελλίδης, Ριζόπουλος, Καρανικόπουλος,Τσιφτσής.
  O προπονητής της ομάδος Παναγιώτης Δημητρίου σχολίασε: "Η ομάδα βελτιώνεται μέρα με την ημέρα χάρις την όρεξη και την διάθεση που δείχνουν τα παιδιά στις προπονήσεις.
Βέβαια, όπως συμβαίνει σε όλες τις ομάδες υπάρχουν κάποιες αγωνιστικές αδυναμίες, οι οποίες είναι θέμα χρόνου να  καλυφθούν μέσα από την συστηματική δουλειά.
  Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ μέρους της επιτροπής χάντμπολ και εμού τους γονείς των αθλητών, που στέκονται αρωγή στην προσπάθεια που κάνουμε ,ώστε να βελτιώσουμε και να αναμορφώσουμε τα τμήματα υποδομής".

1 σχόλιο:

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.