Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΟΧΙ στην υποκρισία! Δεν συμμετέχουμε στην ανοησία. ΔΕΝ σβήνουμε τα φώτα…


Οι άνθρωποι πάνω από τα κέρδη!
«Ώρα της Γης 2012»‎, η μεγάλη απάτη!
  Το Σάββατο 31 Μαρτίου, στις 20:30, ανάβουμε ΟΛΑ τα φώτα στα σπίτια μας, όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, διαδηλώνουμε μ’ αυτό τον τρόπο εναντίον της βλακείας, εναντίον της μαζικής ψυχολογικής τρομοκρατίας που θέλουν να μας επιβάλουν.
  Αρνούμαστε την υποκρισία αυτών που κερδοσκοπούν ρυπαίνοντας, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στις πολιτικές που μας θέλουν υπηκόους των ΜΜΕ και των πολιτικών τους, είμαστε ενεργοί πολίτες κι όχι κοπάδι!
Ο πλανήτης θα σωθεί όταν πληρώσουν και τιμωρηθούν οι κλέφτες του μόχθου, αυτοί που εκμεταλλεύονται και κερδοσκοπούν σε ζητήματα οικολογίας: Οι άνθρωποι πάνω από τα κέρδη!

2 σχόλια:

  1. Δηλαδή ρε φίλε αρθρογράφε τι μας προτείνεις,να επιβαρύνουμε την ατμόσφαιρα με μερικούς τόνους διοξείδιου του άνθρακα επιπλέον εκείνη την ώρα έτσι για να κάνουμε αντίσταση?Για να εκδικηθούμε τους υποκριτές κερδοσκόπους που ρυπαίνουν?Την στιγμή που ολες οικολογικές οργανώσεις ακόμα και το δημοτικό συμβούλιο πήρε απόφαση για το αντίθετο.Τοση συνομοσιολογία πια δεν την αντέχω.Παντού κατάσκοποι και τρομοκράτες?Αν δεν μπορούμε να συμφωνούμε σε ένα τάκ του διακόπτη, σε τι άλλο θα μπορέσουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ αναγνώστη δεν προτείνουμε την επιβάρυνση της ατμόσφαιρας για μια ώρα (όπως αναφέρεις). Η θέση μας είναι ότι πρέπει να κάνουμε κάθε ώρα, «ώρα της γης» ΜΑΣ ... Είναι ανοησία να την καταστρέφουμε όλο τον χρόνο και να της κάνουμε το …μνημόσυνο μια ημέρα!!!
      Ναι, να συμφωνήσουμε στην «Ώρα της Γης» αλλά της δικής μας ώρας, της ώρας της συσπείρωσης και του αγώνα όλων μας. Και την ώρα εκείνη ΔΕΝ σβήνουμε τα φώτα αλλά τα ΑΝΑΒΟΥΜΕ και πιο πολύ για να φωτιστούν κάποια μυαλά που, έτσι κι αλλιώς, ζουν στο σκοτάδι. Ας τους δώσουμε την ευκαιρία να βγουν στο φως.
      Όσο για τις οικολογικές οργανώσεις, μην είσαι τόσο σίγουρος. Υπάρχουν πολλές που αντιτίθενται σε τέτοια πανηγύρια, όπως μία από τις σοβαρότερες, το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας «ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ» http://www.archipelago.gr

      Διαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.