Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Η αγωνιστική δραστηριότητα του ΜΠΣ Φιλώτα…


Αγώνας Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών
  Ήττα για την ομάδα μας στη προτελευταία αγωνιστική από την ομάδα του Α.Ο Ιωαννίνων με σκορ 30-31 στον Δ.Α.Κ Αμυνταίου. 
  Σε γενικές γραμμές ήταν ένας πολύ ωραίος αγώνας με πολλές και έντονες μονομαχίες. Αν και η ομάδα μας είχε απουσίες στον πάγκο της λόγω ασθενειών και σοβαρών τραυματισμών πάλεψε για την νίκη.
 
  Από την αρχή του πρώτου ημιχρόνου φάνηκε ότι θα εξελιχθεί ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, με τις 2 ομάδες να έχουν συνεχή εναλλαγή στο σκορ με 1 ή 2 γκολ διαφορά. Οι λάθος επιλογές και ατυχία έκλεισαν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου στο 14-15 υπέρ των φιλοξενούμενων. 
  Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε ποιο παθιασμένα στο παιχνίδι και κατάφερε στο 2ο δεκάλεπτο να πάρει διαφορά 4 γκολ αλλά σύντομα οι λάθος επιλογές μας και οι κακοί αιφνιδιασμοί έφεραν το παιχνίδι ισοπαλία ανεβάζοντας το εκνευρισμό και την αγωνία στα ύψη. Τελικά στο τελευταίο λεπτό ένα γκολ από τα Ιωάννινα μας στοίχησε την πολυπόθητη νίκη.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα αξίζει να αναφέρουμε την εκπληκτική εμφάνιση της Φυλάκη Φ. με 8 γκολ καθώς και την πολύ καλή εμφάνιση της Βογιατζή Μ. στο εξτρέμ , η οποία με συνεχή πίεση έκλεβε την μπάλα και δημιουργούσε πολύ καλές ευκαιρίες για αιφνιδιασμό, αλλά και την τρομερή ευστοχία της Κυριαζή Αικ. Στις ψηλές γωνίες με 13 γκολ από την ομάδα των Ιωαννίνων.
Τέλος το Δ.Σ του συλλόγου θέλει να συγχαρεί τους διαιτητές Τόλιο Δ. και Θεοδοσίου Π. από την Θεσσαλονίκη για το πολύ καλό τους σφύριγμα αλλά τις αθλήτριες και των δύο ομάδων.
Συνθέσεις:
Φιλώτας Μ. Π. Σ.: (Λιότκα Θ.) Κέρλοβα Α., Βογιατζή Μ., Κούπα Ι., Στρατάκη Ε. (8), Πιχτράκη Γ., Γκάτσιου Α. (4), Τσουτσουλάκη Σ. (7), Παραστατίδου Σ., Σουμτάκη Ι. (τφ), Χαριτοπούλου Ο. (4), Φυλάκη Φ. (7), Τσαχάκη Μ., Γεωργούση Ε.
Πέναλτι: 2/4
Α. Ο. Ιωαννίνων.: ( Τικμανίδης Α.) Λέκκα Α., Μάγιογλου Ε., Ζήνα Θ., Τσάγκα Β. (9), Ζαμπαλά Μ. (2), Κυριαζή Αικ. (13), Μπλίζου Στ. (3), Καρέλα Α. (3).
Πέναλτι: 1/2
Αγώνας Κατηγορίας Κορασίδων
  Στην τελευταία αγωνιστική για το φετινό πρωτάθλημα κέρδισε η ομάδα μας με 10-0 λόγω μη προσέλευσης της Ακαδημίας των Σπορ Φλώρινας.
  Το Δ. Σ συγχαίρει τις αθλήτριες για την φετινή τους πορεία και ελπίζει η σκληρή δουλεία και η συνέπεια στην προπόνηση να φέρουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα την επόμενη χρονιά.
Αγώνας Κατηγορίας Μίνι Κοριτσιών
  Με δύο ήττες έκλεισαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας στους πρώτους αγώνες εκτός έδρας στο γήπεδο της Φλώρινας.Ποιο αναλυτικά στον πρώτο αγώνα με την Ακαδημία των Σπορ Φλώρινας, η ομάδα μας μπήκε αγχωμένα έτσι από νωρίς η γηπεδούχος πήρε την διαφορά των γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας συνέχισε να έχει την ίδια εικόνα η οποία σε συνδυασμό με τα λάθη στην άμυνα μεγάλωσε την διαφορά. Στο τρίτο ημίχρονο φάνηκε να «ξυπνά» και να παίζει ποιο καλά με αποτέλεσμα να μειώσει την διαφορά αλλά ήταν ήδη αργά, έτσι το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 14-7.
Σύνθεση Φιλώτα Μ.Π.Σ: (Κούπας Δ.) Δρίλλη Μ. (1), Γκώγκου Π. (3), Πουρπούρογλου Α. (1), Μπινίση Δ., Πουλεκάκη Σ., Χ., Ανδρεάδου Χ., Κιοσέ Κ., Κατσουπάκη Μ. (1), Σφακιανάκη Δ., Ζαρογιάννη Β., Κατσικαράκη Κ. (τφ), Βογλίδου Μ. (1).
 Στον δεύτερο αγώνα της ημέρας στο ίδιο γήπεδο η ομάδα μας μπήκε εμφανώς ποιο δυναμικά και κατάφερε από τη αρχή να πάρει την διαφορά των γκολ υπέρ της (ημίχρονο 4-2). Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε μια χαλαρότητα στην άμυνα αλλά και στην επίθεση την οποία εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο η ομάδα της Φλώρινας με αποτέλεσμα να γυρίσει το σκορ υπέρ της (ημίχρονο 7-2). Στο τρίτο ημίχρονο η ομάδα μας έδειξε να «ξυπνά» και έπαιξε ένα πραγματικά υπέροχο παιχνίδι αλλά η κόπωση και τα λάθη του δεύτερου ημιχρόνου δεν μας άφησαν να κερδίσουμε το παιχνίδι με τελικό σκορ 11-8.
Σύνθεση Φιλώτα Μ.Π.Σ: (Κούπας Δ.) Δρίλλη Μ., Γκώγκου Π. (2), Πουρπούρογλου Α. (2), Μπινίση Δ. (1), Πουλεκάκη Σ., Χ., Ανδρεάδου Χ., Κιοσέ Κ., Κατσουπάκη Μ. (3), Σφακιανάκη Δ., Ζαρογιάννη Β., Κατσικαράκη Κ. (τφ), Βογλίδου Μ.
Το Δ. Σ. επιθυμεί να συγχαρεί τις παίκτριες του και το πολύ καλό τους παιχνίδι, να τους υπενθυμίσει ότι δεν χρειάζεται άγχος αλλά περισσότερη δουλειά και προπόνηση.
Με τιμή
Το Δ.Σ.

10 σχόλια:

  1. Τι εγινε μεγαλε προεδρε απο πρωταθλημα που θα επερνες λιγο ακομα και θα επεφτε η ομαδα.Αλλιως μας τα ελεγες.Παλι σου στησανε την διαιτησια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να μην κουραζεσαι πολυ δεν ειμαι ο προεδρος , θα ηθελα ομως εαν το ξερεις να πεις με θαρρος , ποια ηταν η τερματοφυλακας του Αμυντα με τα Γιαννενα εκτος εδρας , θα περιμενω την απαντηση σου οποσδηποτε μην το ξεχασεις .Οσο για τον προεδρο μη σκας τοσο πολυ , η παρουσια του στα κοινα ειναι γνωστη , οποτε η γνωμη σου δεν ειναι αναγκαια , εδω ενα Λακης ( Σιαντσης) σας πηρε τα εσωρουχα και εφτιαξε τον Αιαντα , κοιμησμενοι , ε , κοιμησμενοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα γιάννενα κάτω απο τα δοκάρια αγωνίστηκε η κόρρα Πανδώρα που είναι το κακό!

      Διαγραφή
  3. δεν καταλαβα....τι ειναι ο σιαντσης δηλαδη???κανενας πεταμενος?μιλα καλυτερα για ανθρωπους που δεν σε ενοχλησαν και ζητα συγνωμη.οσα δεν τα φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.παραδεχτειτε οτι ειστε κατωτεροι του αμυντα και τελειωσε το θεμα.μην ψαχνεις δικαιολογιες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητε φιλε λαθος καταλαβες,ο σιαντσης ειναι και πολυ μαγκας το εχει αποδειξει , με το τσαμπουκα του και μονο , απο το πουθενα , καταφερε να κανει ενα συλλογο ,ενω εσεις αντιθετα καταφερατε να τον καταστρεψετε , το μονο που σας ενδιεφερε ηταν να προβαλλετε τα μουτρα σας , δες το λιγο διαχρονικα και θα καταλαβεις .Και μη ξεχνας ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΛΑ ,αν χρειαστει θα σου το ξαναθυμισω ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποση κακια μπορει να κρυβεις και ποσο μισος ρε ανθρωπακο.Για να τελειωνει το θεμα ,ρωτησα και εμαθα επισημα οτι ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ τερματοφυλακας δεν επαιξε η ΚΟΡΡΑ αλλα η Δεσποινα και μαλιστα τραυματιστηκε,καταλαβες λασπολογε,ψαξε αλλου για να δικαιολογησεις τις παπα@@ες που κανει η ομαδα σου και ασε ησυχο τον ΑΜΥΝΤΑ.
      ΥΓ Υπαρχει και αποδειξη.

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΙ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ-τεως ΝΟΜΑΡΧΗΣ-ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΠΣ ΦΙΛΩΤΑ ΜΕ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ!ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ:ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟς ΗΤΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ .....ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.5 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΝΤΙΤΥΠΟ ΤΟΥ DVD.XAXAXA ΜΕΓΑΛΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

      Διαγραφή
    3. ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΚΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΛΑ;;

      Διαγραφή
  5. ΚΥΡΙΟΙ/ΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΩΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ...ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΧΟΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΧΟΡΕΨΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητη κυρια ποιος μιλησε για την Κορρα , αλλα αφου το ειπες δεν μπορω να μην το πιστεψω , οπως λες εχετε και dvd , καντε μια αναρτηση να το δουμε , τετοια παιχνιδια πρεπει να μενουν στην ιστορια ,οχι ομως επιλεκτικα αποσπασματα ,αλλα ολο τον αγωνα , καταλαβες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.