Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Τι με λες ρε κουτσομπόλα συντρόφισσα;;;

  Κάποιες κουτσομπόλες συντρόφισσες μας εκμυστηρεύτηκαν ότι ο Γιώργος ο Λιάνης, το πάλαι ποτέ πρωτοπαλίκαρο του Βενιζέλου, πρωταγωνιστεί στις ζυμώσεις για την εκλογή του Μπένυ στην αρχηγία του κόμματος! 
  Ο Γιώργος μπορεί να έχει πηδήξει από το τρένο και να είναι πλέον ανεξάρτητος βουλευτής, έτσι όμως κάνει καλύτερα και ευκολότερα τη δουλειά του ευελπιστώντας ότι θα πάρει καλή θέση όταν ο Βενιζέλος αναλάβει την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ (σύμφωνα πάντα με τις κουτσομπόλες).
  Πάντως εμείς δεν πιστεύουμε τίποτε απ’ όλα αυτά. Παραμένουμε πιστοί στα λεγόμενα του Γιώργου, ότι «δεν θα ξανα-ασχοληθεί με την πολιτική». Και το πιστεύουμε ακράδαντα!
  Τώρα θα μου πείτε, σήμερα στην Ελλάδα όλα γίνονται. Εμείς πάντως ασχολούμαστε …ακόμα και με το ΠαΣοΚ του 10 – 12%! Δεν είν' κακό...

3 σχόλια:

  1. Εμπρός λοιπόν, με την όπισθεν. Ο Λιάνης στη Βουλή, η ανεργία στο νομό στο 40%, το πετρέλαιο στα 2 Euro. Αθάνατη Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ!!!
    ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣΕΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΟΥΚΙΑ!
    ΕΙΠΕ "ΟΧΙ" ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ Η ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΑ ΜΑΝΤΡΩΣΕΙ ΨΙΦΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ "ΝΑΙ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΕΝΥ!

    ΖΗΤΩ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΜΟΓΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ 33% το ΠΑΣΟΚ ουτε με Βενιζέλο υποψήφιο.
    Ο Λιάνης το ξέρει καλύτερα από όλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.