Κυριακή 9 Απριλίου 2023

Παρουσίαση του έργου Open Mall - Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου Δήμου Αμυνταίου...

  Την Τετάρτη 05/04/23 πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου παρουσίαση του έργου OPEN MALL (Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου Δήμου Αμυνταίου).
  Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Άνθιμος Μπιτάκης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σαπαλίδης Σάββας.
  Τόσο ο δήμαρχος όσο και ο πρόεδρος ανέδειξαν την καλή συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων του Δήμου και του Επιμελητηρίου για την ολοκλήρωση του έργου.


  Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αμυνταίου, τον πρώην Δήμαρχο Αμυνταίου κ. Θεοδωρίδη, το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου, τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Αμυνταίου, τους μηχανικούς που συνεργάζονται για το open mall και την κ. Δάντση Εύη και κ. Σιδηρόπουλο Δημήτριο που υποστηρίζουν το έργο για λογαριασμό του Επιμελητηρίου.
  Την εκδήλωση παρακολούθησαν οι ωφελούμενοι καταστηματάρχες στην περιοχή παρέμβασης. Για λογαριασμό του δήμου παρουσιάστηκε το έργο από τους μηχανικούς της ανάδοχης εταιρείας. Από πλευράς του Επιμελητηρίου παρουσιάστηκαν τα 3 έργα τα οποία εκτελούνται και υπολείπεται η δημοπράτηση του έργου το επόμενο διάστημα.
  Το έργο αυτό στόχο έχει να αναβαθμίσει τις υπάρχουσες υποδομές των καταστημάτων αλλά και τον εξωτερικό χώρο όπως δρόμους, φωτισμό κ.α. Είναι ένα έργο 1100000 με χρόνο υλοποίησης τέλη του 2023.
Αλλά… ζούμε το Αμύνταιο!!!
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας
Σαπαλίδης Σάββας
 

1 σχόλιο:

  1. ..Δεκα αυτοδιοικητικοι,πεντε επιστημονες,της εργολαβιας του εργου,..και δεκα πολιτες της πολης μας,η σουμα,στη συγκεντρωση,της παρουσιασης,του εργου αναπλασης, του εμπορικου μας κεντρου!!!Σημαινει κατι;;Η ερημωση,σχεδον καθε επαρχιακης(μη τουριστικης),μικροπολης,τρεχει αμειλικτα,και εγκληματικα,σε μια, ολο και μια αγνωριστη,ημιθανη Ελλαδα,που θα εχει δυο αντιθετες εικονες!!Μια πλουσια,ζωντανη,γκλαμουρατη,μισομαφιοζικη..Μυκονο/τουριστικη,και μια τριτοκοσμικη ,ερημη,γεροντο/συνταξιουχα,με καποιους τσιφλικαδες,και λαμογια των ΑΠΕ!!!Και δεν φταινε,ουτε οι Δημαρχοι,ουτε οι πολιτες,..ουτε ο αναδρομος Ερμης!!!Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.