Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

Ξεκινούν και πάλι οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας…

 
  Η φετινή κινηματογραφική χρονιά αρχίζει αυτό το Σάββατο 19/10 με δύο ταινίες: την ταινία κινουμένων σχεδίων "ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ 2" και την κοινωνική περιπέτεια "JOKER: ΤΡΕΛΑ ΓΙΑ ΔΥΟ" με τον Χοακίν Φίνιξ και τη Lady Gaga!
 ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ 2 (INSIDE OUT 2)
 ΣΑΒΒΑΤΟ 19/10: 18.30
 ΚΥΡΙΑΚΗ 20/10: 18.30
 ΔΕΥΤΕΡΑ 21/10: 18.30
 ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ
 Γενική είσοδος 6 ευρώ
 
ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 18.30, ΕΡΧΟΝΤΑΙ 2 - ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!
 Σκηνοθεσία: Κέλσι Μαν
 Σενάριο: Elvira Bushtets, Fyodor Derevyanskiy & Vasiliy Rovenskiy
 ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: Νάντια Κοντογεώργη, Λευτέρης Ελευθερίου, Λυδία Τζανουδάκη, Μαρίνα Σαμάρκου, Κώστας Δαρλάσης, Άντρια Ράπτη, Λητώ Αμπατζή, Έλσα Ζαρρή, Δημήτρης Σάρλος, Φιλίππα Μαβιτζή, Λυδία Σγουράκη, Αγγελίνα Παπαδοπούλου, Βασιλική Σούτη, Μαρία Πλακίδη, Χρήστος Θάνος, Κατερίνα Μάντζιου, Βασίλης Παπαστάθης, Τάσος Νταπαντάς, Γιάννης Τσούτσιας, Βασίλης Μήλιος, Γιώργος Ματαράγκας, Βίνα Παπαδοπούλου, Κατερίνα Γκίργκις, Λένα Μαραβέα, Μαρία Μαραγκουδάκη
 Διάρκεια: 96 λεπτά
 Είδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια
 Η ταινία «Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2» των Disney και Pixar επιστρέφει στο κεφάλι της έφηβης Ράιλι τη στιγμή που τα κεντρικά έρχονται αντιμέτωπα με μια ξαφνική κατεδάφιση για να κάνουν χώρο για κάτι εντελώς απρόσμενο: νέα Συναισθήματα! Η Χαρά, η Λύπη, ο Θυμός, ο Φόβος και η Αηδία, που χρόνια τώρα διευθύνουν μια επιτυχημένη επιχείρηση, δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν όταν εμφανίζεται το Άγχος. Και φαίνεται πως έχει και παρέα.
 Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=LEjhY15eCx0
 JOKER: ΤΡΕΛΑ ΓΙΑ ΔΥΟ (JOKER: FOLIE A DEUX)
 ΣΑΒΒΑΤΟ 19/10: 21.00
 ΚΥΡΙΑΚΗ 20/10: 21.00
 ΔΕΥΤΕΡΑ 21/10: 21.00
 ΤΡΙΤΗ 22/10: 21.00
 Γενική είσοδος 6 ευρώ
 Σκηνοθεσία: Τοντ Φίλιπς
 Ηθοποιοί: Χοακίν Φίνιξ, Lady Gaga, Μπρένταν Γκλίσον, Κάθριν Κίνερ, Ζαζί Μπιτζ, Χάρι Λότεϊ, Στιβ Κούγκαν.
 
Διάρκεια: 138 λεπτά
 Είδος ταινίας: Κοινωνική Περιπέτεια
 Το «Joker: Τρέλα για Δύο» βρίσκει τον Άρθουρ Φλεκ έγκλειστο στο ψυχιατρικό άσυλο Arkham, εν αναμονή της δίκης του για τα εγκλήματα που διέπραξε ως Joker. Ενώ παλεύει με τη διχασμένη του προσωπικότητα, ο Άρθουρ όχι μόνο σκοντάφτει πάνω στην πραγματική αγάπη, αλλά ανακαλύπτει και τη μουσική που πάντα έκρυβε μέσα του. Από τον καταξιωμένο σεναριογράφο, σκηνοθέτη και παραγωγό, Τοντ Φίλιπς, έρχεται το «Joker: Τρέλα για Δύο», η πολυαναμενόμενη συνέχεια του βραβευμένου με Όσκαρ «Joker» του 2019, που κέρδισε πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box office και παρέμεινε η πιο επιτυχημένη «ακατάλληλη» ταινία όλων των εποχών μέχρι πρόσφατα.
 Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=itzES57Ffl8
 ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.