Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

Δήλωση Λάζαρου Λαβασίδη για το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ...

   Λίγες μόνο ώρες έχουν περάσει από την ολοκλήρωση των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ, σε μια διαδικασία κατά την οποία αποθεώθηκε ο πολιτικός πολιτισμός και η ομοψυχία της βάσης. 
  Οι φίλοι και τα μέλη του Κινήματος, που προσήλθαν κατά εκατοντάδες χιλιάδες για να τιμήσουν με την εμπιστοσύνη τους τους διεκδικητές, έδειξαν με την αθρόα συμμετοχή τους το δρόμο για την επόμενη ημέρα: τόσο μέσα στη Βουλή, όσο και στην μέσα στην κοινωνία, το πολιτικό ζητούμενο για όλους μας είναι η μαχητική άρθρωση καθαρού, σταθερού, στιβαρού και τεκμηριωμένου αντιπολιτευτικού λόγου, που θα περιγράφει τα προβλήματα που ταλανίζουν τους Έλληνες, αλλά ταυτόχρονα θα προτείνει και ρεαλιστικές απαντήσεις σε αυτά.
   Η καθαρή επανεκλογή του προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη ξεκαθάρισε το εσωκομματικό τοπίο. Το γεγονός ότι είμαστε όλοι συντεταγμένοι και ενωμένοι στηρίζοντάς τον του προσφέρει την πολιτική ηρεμία και την πρωτοβουλία των κινήσεων, ώστε να συνθέσει τις πολιτικές προτάσεις που αναδείχθηκαν σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και να καταθέσει έτσι το καινοτόμο αποτύπωμα του Κινήματος στην κοινωνία.
   Άλλωστε η ορμή και ο ενθουσιασμός που τροφοδότησαν τον ίδιο αλλά και τους υπόλοπους διεκδικητές με αρκετή ενέργεια για να οργώσουν επί τέσσερεις μήνες ολόκληρη τη χώρα θα πρέπει να παραδειγματίσουν όλους μας: ήρθε η ώρα οι φίλοι και τα μέλη του Κινήματος να συστηματοποιήσουμε τη δράση μας και να ταρακουνήσουμε αυτούς που παραμένουν μακριά, απαθείς και αμέτοχοι, προσκαλώντας τους στην προσπάθεια  να αντισταθούμε απέναντι στις αλλοπρόσαλλες επιλογές του Μητσοτακισμού.
   Αν πετύχουμε σήμερα να αποδείξουμε ότι είμαστε ο βασικός αντιπολιτευτικός πόλος, από αύριο θα μπορέσουμε να θέσουμε τις βάσεις για την ανατροπή και τη διεκδίκηση της εξουσίας. Ο αγώνας ήδη ξεκίνησε και καλούμαστε όλοι να δώσουμε σε αυτόν τον καλύτερό μας εαυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.