Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

Μήνυμα της προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αμυνταίου για την Διεθνή Ημέρα Αγρότισσας…

 
  Η Διεθνής Ημέρα Αγρότισσας, καθιερώθηκε να γιορτάζεται από τη γενική συνέλευση του ΟΗΕ το 2007. Νιώθω τιμή, που μου δίνεται η δυνατότητα να μιλήσω για την Ελληνίδα Αγρότισσα, τη γυναίκα που καθημερινά αγωνίζεται στη γη μας για να εξασφαλίσει το μέλλον της οικογένειάς της καθώς και την ευημερία της κοινωνίας.
  Ως αγρότισσα έρχομαι καθημερινά αντιμέτωπη με πολλές προκλήσεις, δυσκολίες αλλά γνωρίζω καλά τη δύναμη που απαιτείται για να συνεχίσουμε το δύσκολο και πολύτιμο αγώνα μας!
   Σήμερα, δεν γιορτάζουμε τη συνεισφορά μας-μόνο στην αγροτική παραγωγή-αλλά και την προσπάθεια κατάκτησης για καλύτερες συνθήκες ζωής και εργασίας.
   Αγωνιζόμαστε για δίκαιες αμοιβές, πρόσβαση σε σύγχρονες τεχνολογίες και ουσιαστική στήριξη από το κράτος, ο ρόλος μας δεν είναι μόνο να παράγουμε αλλά να συνεχίζουμε να προστατεύουμε την παράδοση, τον πολιτισμό και το περιβάλλον.
   Μαζί μπορούμε να διεκδικήσουμε το μέλλον που αξίζει σε εμάς και τις επόμενες γενιές.
   Ενωμένες, Δυνατές, Ακούραστες μπορούμε να φέρουμε την αλλα…Γή που μας αξίζει!
 Εμείς, Της Μάνας Γης Καρυάτιδες!
 Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Αμυνταίου
 Η Πρόεδρος
 Διαμάντω Κρητικού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.