Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Επιτυχής και πολυπληθής και η δεύτερη ανοικτή πολιτική εκδήλωση της Πέρκα Θεοπίστης (Πέτης) στη Φλώρινα…

  Στην κατάμεστη αίθουσα της Ταράτσας (Rouf Garden) του Ξενοδοχείου “Hotel Lingos” στη Φλώρινα, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η δεύτερη ανοικτή πολιτική εκδήλωση της Υποψήφιας Βουλευτή Π.Ε. Φλώρινας και Αναπληρώτριας Τομεάρχη Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Πέρκα Θεοπίστης (Πέτης).
  Η γεμάτη με κόσμο αίθουσα, ο ζωντανός παλμός της εκδήλωσης, τα έντονα χειροκροτήματα, η συγκινητική  και  ενθουσιώδης υποδοχή της Πέτης Πέρκα,  απέδειξαν ότι οι πολίτες της Φλώρινας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της για συστράτευση στον κοινό αγώνα της πολιτικής αλλαγής.

  Η χθεσινή εκδήλωση είναι σαφές ότι ενίσχυσε τον αέρα της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023.
  Ως Αναπληρώτρια Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, παρουσίασε την πραγματικότητα της 4ετίας της Κυβέρνησης ΝΔ, η οποία διαφέρει από αυτήν που παρουσιάζει μεγάλη μερίδα των καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας. Αποδόμησε πλήρως το αφήγημα της ΝΔ για την οικονομία, τις επενδύσεις, τη φορολογία, την ακρίβεια, τους φόρους, το διαθέσιμο εισόδημα, τους μισθούς, την ανεργία – απασχόληση, το κράτος δικαίου και το κοινωνικό κράτος με έμφαση στην υγεία και την παιδεία.
  Η ομιλία της συνοδευόταν από αναλυτικά διαγράμματα, δείκτες και στοιχεία από τη Eurostat, ΕΛΣΤΑΤ, DG REGIO, ΟΟΣΑ, Τράπεζα της Ελλάδος και του Υπουργείου Οικονομικών.  Ανέδειξε επομένως την  θλιβερή κατάσταση που βιώνει η ελληνική κοινωνία και οικονομία, απόρροια των επιλογών της κυβέρνησης ΝΔ. Στη συνέχεια παρουσίασε τα 11 άρθρα του συμβολαίου αλλαγής, του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, τον οδικό Χάρτη δηλαδή της επόμενης προοδευτικής κυβέρνησης που εμπεριέχει τις απόλυτα κοστολογημένες δεσμεύσεις για μια κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας.
  Στη συνέχεια αποτίμησε το κοινοβουλευτικό και πολιτικό της έργο την περίοδο 2019 - 2023 με αναλυτικά διαγράμματα.
  Ανέφερε ότι αισθάνεται την ανάγκη να λογοδοτήσει στους πολίτες της Φλώρινας που της έκαναν την τιμή και την επέλεξαν να τους εκπροσωπήσει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ως Βουλευτή Φλώρινας. Η πολιτική εκδήλωση ολοκληρώθηκε με αναλυτικές προτάσεις για την παραγωγική ανασυγκρότηση της περιοχής, με πολυτομεακή ανάλυση σε όλους τους αναπτυξιακούς τομείς. 
  Κρίνοντας από την χθεσινή ομιλία της Πέτης Πέρκα, στο δίλλημα των εκλογών «Μητσοτάκης ή Αλλαγή με ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ», είναι σαφές ότι οι πολίτες της Φλώρινας θα επιλέξουν ΣΥΡΙΖΑ για να φέρει την αλλαγή.
Η κ. Πέρκα ευχαρίστησε θερμά τους πολίτες που τίμησαν με την παρουσία τους τη δεύτερη ανοικτή, πολιτική εκδήλωσή της και εξέφρασαν την αναγνώριση του έργου της στα τέσσερα χρόνια που ως Βουλευτής Φλώρινας εκπροσώπησε με όλες της τις δυνάμεις την Π.Ε. Φλώρινας στο Κοινοβούλιο και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, και την υποστήριξή τους  στην εκ νέου υποψηφιότητά της.
  Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο και δυνατό. «Ως εδώ» στην κυβέρνηση της ΝΔ. Ως εδώ στην ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική. Ναι στην πολιτική αλλαγή και την ανατροπή. «Να κάνουμε την Φλώρινα μια σύγχρονη, ευρωπαϊκή, ελκυστική πόλη που διεκδικεί και κερδίζει», ανέφερε στο κλείσιμο της ομιλίας της.
  Είναι σαφές ότι η Φλώρινα χρειάζεται δυνατή και ισχυρή παρουσία σε κεντρικό επίπεδο! Ξανά μαζί, αυτή τη φορά διαφορετικά, με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στη διακυβέρνηση της χώρας!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.