Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Κυκλοφόρησε η «Επιχείρηση ΠρασινίΖω», το νέο βιβλίο για παιδιά της Ελένης Παπαθεοδώρου…

  Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο για παιδιά της Ελένης Παπαθεοδώρου, μέλους της Ομάδας Δημιουργικής Γραφής της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας, με τίτλο «Επιχείρηση Πρασινίζω».
  Υπόθεση: Κάτι παράξενο συμβαίνει κάθε βράδυ στο δάσος. Ό,τι όμορφο υπάρχει, το επόμενο πρωί έχει καταστραφεί. Γι' αυτό τον λόγο οι ντετέκτιβ, Δάκης ο Αρκουδάκης και Νίνα η Αλεπουδίνα, αναλαμβάνουν δράση χωρίς δεύτερη κουβέντα. Τι πραγματικά συμβαίνει κάθε βράδυ, όταν τα ζώα κοιμούνται στις φωλιές τους; Ποιος είναι ο μυστηριώδης τύπος που καταστρέφει το περιβάλλον και τι είναι το «πράσινο» σχέδιο; Μπορεί μια ενωμένη ομάδα να κάνει τη διαφορά;
Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 4+
  Η Ομάδα Δημιουργικής Γραφής της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας είναι βέβαιη ότι η «Επιχείρηση ΠρασινίΖω» θα συντροφεύσει τα παιδιά προσφέροντας αναγνωστική τέρψη αλλά και θα κοινωνήσει μηνύματα σχετικά με τη φιλία και την κλιματική κρίση.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.