Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Δυναμική η συγκέντρωση του ΚΚΕ στον Φιλώτα…

  Την Δευτέρα 08 Μαΐου πραγματοποιήθηκε πολική εκδήλωση του ΚΚΕ στον Φιλώτα. Ο χώρος του cafe - bar Caprice πλημμύρισε από κόσμο κόντρα στην έντονη νεροποντή!
  Την ομιλία έκανε η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στο νομό Φλώρινας, Βογιατζή Μαρία και ακολούθησε και μουσικό αφιέρωμα.
  Στην ομιλία της έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην απολιγνητοποίηση και κάλεσε τον κόσμο να ψηφίσει σύμφωνα με την πείρα που απέκτησε όλο το προηγούμενο διάστημα.
  Ανέφερε... «Με δυνατό ΚΚΕ σήμερα μπορούμε να πετύχουμε την ουσιαστική ανακούφιση του λαού, με την κατάργηση του Χρηματιστηρίου Ενέργειας, του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης και του ΦΠΑ σε καύσιμα και ενέργεια, με την  αξιοποίηση όλων των εγχώριων πηγών ενέργειας, κόντρα στις δεσμεύσεις της ΕΕ».
  Αναφέρθηκε στα προβλήματα των αγροτοκτηνοτρόφων και στους αγώνες που έδωσαν και τοπικά με αποτέλεσμα να κερδίσουν κάποιες διεκδικήσεις.
  Τόνισε… «…τα δίκαια αιτήματα σας θα τα διεκδικήσουμε ξανά μέσα στη Βουλή αλλά και έξω από αυτήν, στο δρόμο, στο κίνημα, στους αγώνες, στα μπλόκα, με τους χιλιάδες φτωχούς αγρότες αλλά και τους χιλιάδες άλλους εργαζόμενους, σωματεία και μαζικούς φορείς».

  Τέλος ενόψει της ημέρας της μητέρας έκλεισε την ομιλία της ως εξής: «…πλησιάζοντας  και προς την ημέρα της μητέρας και όντας πολλές μητέρες εδώ μέσα, ψηφίζουμε ΚΚΕ για να μην ξαναυπάρξουν μάνες όπως η μάνα σύμβολο που εμπνεύστηκε ο Ρίτσος, όπως η Μάγδα Φύσσα, όπως πολλές άγνωστες μάνες που ξέβρασε τα άψυχα κορμιά των παιδιών τους το κύμα στα νησιά μας, όπως οι μάνες του Ζακ της Ελένης του Καμπανού, όπως οι μάνες των Τεμπών, οι μάνες των εργατών που δεν γυρίζουν σπίτι από την δουλειά. Γιατί το ΚΚΕ παλεύει για μία άλλη κοινωνία, όπου δε θα υπάρχει εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο και όλα τα παιδιά της γης θα πιάσουνε γερά τα χέρια και ο κύκλος θα γίνει πολύ πολύ  μεγάλος που θα αγκαλιάσει ολόκληρη τη γη».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.