Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

Γ. Αντωνιάδης: Ένα βήμα πιο κοντά στην έκτακτη ενίσχυση των μαγαζιών του Νομού Φλώρινας…

 
Την Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023, οι βουλευτές Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης, Καστοριάς Ζήσης Τζηκαλάγιας και Κοζάνης Γιώργος Αμανατίδης,  είχαν συνάντηση στο Υπουργείο Οικονομικών με τον Αν. Υπουργό κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη.
  Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν η έκτακτη οικονομική ενίσχυση των επιχειρήσεων και εμπορικών καταστημάτων της Δυτικής Μακεδονίας. Στη σύσκεψη παρενέβησαν και οι συναρμόδιοι υπουργοί, Ανάπτυξης κ. Ν. Παπαθανάσης και Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κ. Σκρέκας.
  Έγινε μια πρώτη καταγραφή τόσο του αριθμού και του μεγέθους των επιχειρήσεων όσο και των προϋποθέσεων για την ένταξη των επιχειρήσεων στο καθεστώς της ενίσχυσης. Στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα και μετά από επεξεργασία των στοιχείων της ΑΑΔΕ, θα οριστικοποιηθούν οι όροι και οι προϋποθέσεις καθώς και ο χρονικός ορίζοντας για την καταβολή των ενισχύσεων.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.