Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Ευχαριστήριες επιστολές του Επιμελητηρίου Φλώρινας προς τους συνεργάτες της εκδήλωσης «Γνωρίζω στηρίζω τα προϊόντα του τόπου μου»…

   Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Φλώρινας, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τη σχολή μαγείρων ΔΥΠΑ Φλώρινας τον διευθυντή της κ. Μαύρο Παντελή, τον μάγειρα κ. Κοπάτσκα Κωνσταντίνο καθώς και τους μαθητές που επιμελήθηκαν με μοναδικό τρόπο το μαγείρεμα των τοπικών προϊόντων στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Φλώρινας στις 21 Δεκεμβρίου με θέμα «Γνωρίζω στηρίζω τα προϊόντα του τόπου μου».
   Στην 12ετη μας συνεργασία με τη σχολή μαγειρικής τέχνης έχουμε μαγειρέψει προβάλλοντας και προωθώντας σε 20 σημεία σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο τα τοπικά προϊόντα αλλά και την μοναδική γαστρονομία της Π.Ε. Φλώρινας. 
 
Επίσης, ευχαριστούν τη σχολή Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, την κοσμήτορα κ. Κατερίνα Μέλφου, τους καθηγητές κ. Ιωάννη Γιάντση, τον κ. Κωνσταντίνο Φιδάντση και τους συνεργάτες τους για την επιτυχημένη παραπάνω ημερίδα.
  Είναι σημαντικό να συνεργάζεται Η επιστημονική κοινότητα με την επιχειρηματική και την μαθητική, ιδιαίτερα σε μία εποχή ανταγωνιστική και απαιτητική.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας
Σαπαλίδης Σάββας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.