Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

10 δωρεάν υποτροφίες για Web Development από τον ΟΕΝΕΦ και το Social Hackers Academy…

 
Το Social Hackers Academy, ένα μη-κερδοσκοπικό σχολείο προγραμματισμού, προσκαλεί όσες και όσους θέλουν να μάθουν προγραμματισμό και να βρουν εργασία στον ταχύτατα αναπτυσσόμενο τομέα της τεχνολογίας, στο 21ο Full Stack Web Development Course, που ξεκινά τον Ιανουάριο του 2023.
  Σε συνεργασία με το Helidoni Foundation, το Social Hackers Academy προσφέρει 10 υποτροφίες για ενδιαφερόμενους κατοίκους της Ελλάδας, που  ζουν εκτός των μεγάλων αστικών κέντρων.
  Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας (ΟΕΝΕΦ) στηρίζοντας την πρωτοβουλία αυτή, διασφαλίζει προτεραιότητα για ενδιαφερόμενους/ες από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
Κάντε την αίτηση σας εδώ: https://bit.ly/3GjR2ZP
Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι και τις 8/1/2023.
  Για την οριστικοποίηση των συμμετοχών, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
 
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Full Stack Web Development διαρκεί 7 μήνες. Σε αυτό το διάστημα, όλοι/ες οι επιμορφούμενοι/ες μαθαίνουν πως να δημιουργούν ιστοσελίδες και web applications, δεξιότητες περιζήτητες στην αγορά εργασίας. Το Social Hackers Academy,  προσφέρει εγγύηση εργασίας (job guarantee) σε όλους/ες τους/τις απόφοιτους του προγράμματος, που σημαίνει ότι μετά την αποφοίτηση θα είναι στο πλευρό των μαθητών/τριών για να τους βοηθήσουν μέχρι να βρουν εργασία.
 Χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα:
1. Διάρκεια: 7 μήνες
2. Απαιτούμενες ώρες παρακολούθησης: 20 ώρες την εβδομάδα
3. Όλη η εκπαίδευση γίνεται διαδικτυακά & στα αγγλικά
4. Μπορείτε να συμμετέχετε στο πρόγραμμα, βάσει του δικού σας ωραρίου
  Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας: https://www.oenef.eu/oenefsha/ ή καλέστε στο 2385101446 (καθημερινές, 10:00-15:00)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.