Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Η παρουσίαση του βιβλίου του Βαγγέλη Νάστου «Είναι ζήτημα χημ...ιου» στο Αμύνταιο… (ΒΙΝΤΕΟ)

   Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της κωμόπολης του Αμυνταίου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 27 Δεκεμβρίου, η παρουσίαση του βιβλίου του Βαγγέλη Νάστου με τίτλο  «Είναι ζήτημα χημ...ιου».
  Πρόκειται για μια ακόμα προσωπική επιτυχία του συγγραφέα –χημικού στο επάγγελμα- Βαγγέλη Νάστου, καθώς οι «Εκδόσεις Bell» επέλεξαν το νέο του πόνημα να εκδοθεί από τον εκδοτικό τους οίκο (που ειδικεύεται σε αστυνομικά μυθιστορήματα), ως ένα από τα καλύτερα συγγράμματα της χρονιάς που διανύουμε.
  Στην εκδήλωση, που τελούσε υπό την αιγίδα της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών Αμυνταίου, ο συγγραφέας Βαγγέλης Νάστος, συνομίλησε, μπρος στο φιλότεχνο κοινό της περιοχής, με την Δικηγόρο Ευδοξία Ζαφειρίδου, «απολογήθηκε» για τα κίνητρα της νέας του συγγραφικής  ιδέας και εξομολογήθηκε, «ομολογώντας» τον παράφορο έρωτα του για την …ΧΗΜΕΙΑ, που μέσω του διαδικτύου και της σχετικής σελίδας που δημιούργησε, παρουσιάζει πλέον παγκόσμιο ενδιαφέρον!
  Εμείς του ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ, με την «περηφάνια» για το ότι αρκετά από τα δοκίμια του συγγραφέα προδημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα μας, αισθανόμαστε την ανάγκη να τον συγχαρούμε από καρδιάς και να ευχηθούμε στο «χημ..ιο»... καλά τα…ξίδια! 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.