Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Αμυνταίου για τις εξελίξεις στην Ξινό Νερό…

 
Η Λαϊκή Συσπείρωση Αμυνταίου, όπως από την πρώτη στιγμή έκανε, τάσσεται στον πλευρό των κατοίκων του Ξινού Νερού και του Δήμου Αμυνταίου κόντρα σε κάθε προσπάθεια ιδιωτικοποίησης και ξεπουλήματος της δημοτικής εταιρείας!
  Μετά τις προσπάθειες της Δημοτικής αρχής και της συν-διοίκησης να ξεπουλήσουν εν μία νυκτί, σε νέο μνηστήρα την μονομετοχική εταιρεία, μετά τις προηγούμενες προσπάθειες της δημοτικής αρχής να χαριστεί το εργοστάσιο σε ιδιώτη (ατζέντα με την οποία εκλέχθηκε και η συγκεκριμένη δημοτική αρχή), σήμερα ερχόμαστε να αντιμετωπίσουμε την νέα λαίλαπα των γεωτρήσεων!
  Τα αρπακτικά έχουν ζυγώσει την πηγή και τρυπάνε για νερό! Τους το ξεκαθαρίζουμε μια και καλή. Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες!
  Δεν θα επιτρέψουμε καμία τέτοια προσπάθεια που βλάπτει ευθέως τα συμφέροντα  των δημοτών και τη δημοτική περιουσία!
  Καλούμε όλο τον κόσμο να στηρίξει το κάλεσμα σε κινητοποίηση των κατοίκων και της επιτροπής αγώνα αύριο, Κυριακή 18/09/2022 στην θέση Πόιρο και να σταματήσουμε στην πράξη κάθε τέτοια προσπάθεια!
  Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και ανήκει στους κατοίκους και μόνο! Να σταματήσει κάθε προσπάθεια ιδιωτικοποίησης της εταιρείας και του εργοστασίου! Νέα μονάδα με μόνιμη και σταθερή δουλειά για τους εργαζομένους!
Λαϊκή Συσπείρωση Αμυνταίου
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.