Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

Έναρξη μιας άλλης, μεγαλύτερης μάχης, αυτής των γεωτρήσεων στο Ξινό Νερό…

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
  Μετά τη μικρή, αλλά πολύ σημαντική νίκη της Λαϊκής Συνέλευσης υπέρ του ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΟΥ χαρακτήρα της επιχείρησης ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ ΑΕ στις 17/07/2022, κηρύσσεται η έναρξη μιας άλλης, μεγαλύτερης μάχης. Αυτής των γεωτρήσεων.
  ΤΣΟΥΝΑΜΙ γεωτρήσεων, έχουν καταντήσει τον κάμπο του Ξινού Νερού …ΑΟΖ και την περιοχή …υφαλοκρηπίδα!
  Τη σκυτάλη παίρνει το ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ, το οποίο έχει ήδη(!) προβεί σε «ανόρυξη ερευνητικής γεώτρησης για την κάλυψη μελλοντικών δραστηριοτήτων της εταιρείας».
  Σας καλούμε, αύριο 18/09/2022, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 π.μ. στο Πόϊρο, να παρακολουθήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την πρεμιέρα του νέου κύκλου επεισοδίων ενάντια στο ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ. Δίπλα ακριβώς στα όρια του οικοπέδου, όπου θα  κατασκευαστεί η νέα μονάδα της Επιχείρησης ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ ΑΕ.
  Καλούμε και το Δήμαρχο Αμυνταίου, να ‘ρθει να στηρίξει τα συμφέροντα της Επιχείρησης, της Κοινωνίας και να σταθεί αυτήν τη φορά από τη σωστή μεριά της Ιστορίας.
Η επιτροπή αγώνα
ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

1 σχόλιο:

  1. ...Ανεκαθεν το ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ,βρισκονταν στο επικεντρο μιας διελκυστινδας,κρατους/''παραγοντων''/κατοικων ,απο τα χρονια των Οθωμανων,μεχρι και σημερα,με τραγικες, κι αιματηρες συνεπειες, για τον τοπο, και τους ανθρωπους του..Τοχει, φαινεται η μοιρα του..Θυμαμαι τελη δεκαετας '70,που ειχε στοχοποιηθει,(σαν ακαταλληλο για σχολειο),απ την τοτε Νομαρχια Φλωρινας,το πανεμορφο νεοκλασικο,διαχρονικο του σχολειο..που ευτυχως γλιτωσε, τη..μπουλντοζα της εξαφανισης..Που τοτε, δρουσε βλακωδικα κι εγκληματικα, σε Εκκλησιες, μνημεια, και ιστορικη μνημη..Και το εργοστασιο εμφιαλωσης του νερου,ειναι κι αυτο, ενα στοχοποιημενο ΞινοΝεριτικο μνημειο..Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.